PB Serum Medical

Pbserum MEDICAL este o linie noua si inovativa de produse profesionale de estetica medicala, specializate in tratarea fibrozelor si in rejuvenarea tenului. Linia medicala pbserum este destinata specialistilor in estetica medicala si este produsa de laboratoarele PRoteos Biotech, cu tehnologie 100% spaniola.
Laboratoarele de biotehnologie Proteos Biotech folosesc cele mai avansate procese de dezvoltare si productie, bazate pe standarde inalte de siguranta si calitate de top, certificata ISO 13485. Proteos Biotech foloseste biotehnologia in procesul de cercetare si dezvoltare, scopul fiind obtinerea de ingrediente active de ultima generatie, cu aplicatii dovedite in medicina estetica.

Cum actioneaza produsele PB Serum?Enzimele sunt proteine care exista in corpul nostru, cu un rol esential in buna functionare a proceselor metabolice. Ele sunt responsabile cu formarea si descompunerea substantelor. Enzimele recombinante sunt extrem de selective si fiecare reactioneaza cu o anumita substanta.
Enzimele Proteos Biotech sunt: Lipaza, Colagenaza si Liaze. Ele actioneaza sinergetic impotriva procesului de fibrozare.


Avantajele Tratamentului PB Serum

Avantajul in utilizarea enzimelor recombinante se bazeaza pe utilizarea biotehnologiei si a microorganismelor. Sistemul de productie unic al Proteos Biotech face posibila obtinerea unor enzime mai pure si cu o structura mai simpla. Astfel, produsele sunt mai eficiente si au risc alergen scazut.

Ce este Liofilizarea PB Serum?

Liofilizarea este o metoda de conservare prin deshidratare, produsele fiind supuse inghetului rapid. PRocesul de liofilizare creste stabilitatea produselor PB Serum. Enzimele isi pastreaza 100% din proprietati si abilitati de actiune, fara a fi nevoie de conservanti. Procesul de productie are loc intr-un mediu steril, asigurand inalta calitate a produselor. Pastrarea ulterioara a produselor nu necesita stocare la rece. Produsele pot fi pastrate la temeperaturi intre 1ºC si 30ºC

De Ce
PB Serum Medical

PB Serum - Enzime Medicale de Inalta Calitate


Eficienta enzimelor medicale PB serum a fost testata in vitro si in vivo. Rezultatele in vivo indica o eficienta deosebita in tratarea fibrozei, rezultatele fiind vizibile dupa prima aplicare. Mai mult, datorita caracteristicilor enzimelor recombinante, dar si a pastrarii in mediul steril prin liofilizare, produsele ofera un nivel inalt de siguranta al tratamentelor. Pbserum HA 1,5 este un acid hialuronic usor reticulat si cu o greutate moleculara de 8 mg/mL. Produsul are proprietati antiinflamatorii si de regenerare, stimuland refacerea fibrelor de colagen in tesutul afectat. Datorita acestor caracteristici, produsul este ideal pentru inhibarea, combaterea si preventia aparitiei fibrozei, reprezentand baza tratamentului PB Serum.

Ce vor experimenta pacientii?


Timp scazut de recuperare.
Tratament minim-invaziv.
Reducerea retinerii de fluide in procesele de fibrozare
Eliminarea acumularii de tesut adipos asociat cu fibroza

Ce poti trata cu PB Serum?


Fibroza,
Cicatrici(hipertrofice, atrofice si cheloide),
Celulita,
Vergeturi,
Pungi perioculare,
Laxitate.
REZULTATE TRATAMENT PB SERUM

INAINTE DE TRATAMENT PB SERUM
INAINTE DE TRATAMENT PB SERUM
DUPA TRATAMENT PB SERUM
DUPA TRATAMENT PB SERUM
INAINTE DE TRATAMENT PB SERUM
INAINTE DE TRATAMENT PB SERUM
DUPA TRATAMENT PB SERUM
DUPA TRATAMENT PB SERUM

CONTACT


Office

Str. Banu Dumitrache nr. 51, sector 2, Bucuresti Romania
Telefon: +4 021.322.30.64
Fax: +40 21.322.30.64
E-mail: office@beautymed.ro

Showroom

Strada Clucerului Nr. 55 Sector 1, Bucuresti Romania
Telefon: 0756.136.089

SOLICITA O OFERTA
contact beautymed