SMART GRAFT - Aparat de Implant de Par pentru Clinici

Smart Graft este un aparat de transplant - implant de par pentru clinici medicale, ce foloseste o tehnologie speciala de extractie foliculara - FUE, ( Follicular Unit Extraction ). Aparatul Smart Graft este o alternativa minim-invaziva de incredere pentru implantul de par, inlocuind metodele clasice de transplant. Prin rezultate si eficienta, aparatul de transplant de par Smart Graft ofera medicului cel mai inalt nivel de tehnologie disponibil pentru extractia, pastrarea si implantarea non-invaziva a firelor de par. Cu ajutorul Smart Graft, se pot efectua proceduri de transplant de par sigure, eficiente si cu un timp scurt de recuperare.

Cum functioneaza aparatul de transplant de par Smart Graft?Transplantul de par cu ajutorul aparatului Smart Graft se efectueaza la nivel microscopic, prin extractia selectiva a radacinii firului de par si a foliculilor pilosi dintr-o regiune a scalpului cu par sanatos, rezistenta la alopecie (cel mai adesea din zona cefei si a tamplelor). Firele de par sunt pastrate intr-un spatiu cu racire special al aparatului, fiind ulterior implantate in zona-tinta a scalpului, pe parcursul aceleiasi proceduri.


De ce sa alegeti Smart Graft?

Aparatul de implant de par Smart Graft este o alegere perfecta pentru clinicile de transplant de par datorita rezultelelor exceptionale pe care le ofera, utilizand o tehnica minim-invaziva. Cu Smart Graft, cresterea parului poate incepe in primele 3 luni dupa procedura. Efectuat corect, transplantul de par cu tehnologia Smart Graft poate oferi o sansa de 70%-90% de supravietuire a radacinii firului de par, o refacere completa a parului fiind posibila in sub un an. Transplantul de par cu Smart Graft este potrivit atat pentru femei cat si pentru barbati.

Cea mai avansata tehnologie de transplant de par de pe piata.

Cu aparatul Smart Graft, transplantul de par se efectueaza cu un aplicator special ce realizeaza micro-grefe, extragand radacina de par si foliculul pilos. Acestea sunt apoi implantate in zona cu alopecie, marind densitateta parului in mod natural. Fiind utilizate fire de par de la acelasi pacient, se minimizeaza riscul respingerii implantului, iar rezultatul este un par cu aspect natural. Datorita tehnicii de micro-grefa, cicatricile sunt minime si activitatile normale se pot relua imediat.

De Ce
Smart Graft?

Smart Graft - Aparatul Ideal de Transplant de Par


Aparatul Smart Graft este dotarea ideala pentru clinicile specializate in implantul de par si in ingrijirea parului, datorita avantajelor unice pe care le ofera. Astfel, tehnologia FUE (Follicular Unit Extraction) permite mutarea individuala a radacinii firului de par si a folicului pilos rapid si eficient, cu o rata de supravietuire a firului de par foarte ridicata, si cu un timp scurt de recuperare pentru pacient.

Ce vor experimenta pacientii?


Timp scazut de recuperare.
Tratament minim-invaziv
Cicatrici minimale
Rata mare de supravietuire a radacinilor

Avantajele Transplantului de Par cu Smart Graft


Rezultate Naturale,
Timp scurt de recuperare,
O singura procedura,
Cicatrici minimale,
Rata de Supravietuire a folicului pilos in conditii ideale: 90%,
Fara efecte secundare,
REZULTATE SMART GRAFT

INAINTE SI DUPA TRANSPLANT DE PAR CU SMART GRAFT
INAINTE SI DUPA TRANSPLANT DE PAR CU SMART GRAFT
INAINTE SI DUPA TRANSPLANT DE PAR CU SMART GRAFT
INAINTE SI DUPA TRANSPLANT DE PAR CU SMART GRAFT
INAINTE SI DUPA TRANSPLANT DE PAR CU SMART GRAFT
INAINTE SI DUPA TRANSPLANT DE PAR CU SMART GRAFT
INAINTE SI DUPA TRANSPLANT DE PAR CU SMART GRAFT
INAINTE SI DUPA TRANSPLANT DE PAR CU SMART GRAFT

CONTACT


Office

Str. Banu Dumitrache nr. 51, sector 2, Bucuresti Romania
Telefon: +4 021.322.30.64
Fax: +40 21.322.30.64
E-mail: office@beautymed.ro

Showroom

Strada Clucerului Nr. 55 Sector 1, Bucuresti Romania
Telefon: 0756.136.089

SOLICITA O OFERTA
contact beautymed