eTwo - Syneron Candela

Rejuvenare Faciala Completa

Noul aparat etwo, cu o putere mai mare, detine protocoale combinate de tratament Sublime si Sublative pentru o rejuvenare completa, intr-un timp mai scurt, cu mai putine sedinte.

Sublime™ utilizeaza tehnologia elos ce combina sigur si eficient nivelele de lumina infrarosie si radio frecventa bipolara pentru remodelarea dermului profund, stimuland totodata productia de colagen.
Sublative™ este tehnologie pe baza de radio frecventa bipolara fractionata ce directioneaza caldura energiei eficient, in straturile superioare ale dermului unde produce o crestere semnificativa a colagenului. Rupturile epidermale sunt minime.

eTwo combina aplicatiile unice Sublime si Sublative pentru o rejuvenare faciala ampla

Incalzirea controlata a stratului dermal profund stimuleaza si repara fibrele de colagen vechi. Rezultatul este imbunatatirea conturului facial, estomparea liniilor fine si a ridurilor. Aplicatorul ergonomic unic al Sublative conduce radio frecventa bipolara prin matricea de electrozi a dispozitivului fractionat. Livrarea fractionata a RF cauzeaza leziuni ablative micro-epi-dermale. Acestea initiaza un proces puternic si rapid de vindecare a tesutului. Tesutul cel mai putin afectat din jurul punctelor matricei poate fi stimulat de caldura ce accelereaza procesul de vindecare. Pielea va deveni catifelata, fina si reintinerita.Tratamentul de reintinerire sublativa actioneaza si trateaza: riduri, cicatrici, iregularitati texturale, leziuni superficiale si vergeturi.

Tehnologia Sublime eTwo

Aplicatorul Sublime aprobat FDA ofera tratamente antirid si de remodelare cutanata, fara durere. Cu Sublime pacientii tau vor avea pielea ferma si conturul facial restabilit fara chirurgie.
Sublime este ideal pentru tratarea semnelor de batranete, pielea lasata, pungile inestetice de sub ochi, arcada sprancenelor lasate si ridurile nasolabiale.
Tratamentul non-invaziv al ridurilor
Tehnologia elos pentru tratamente sigure si eficiente
Tratament rapid, rezultate vizibile imediat
Timp de recuperare redus

Sublime™ utilizeaza combinatia elos de nivele sigure si eficiente, lumina infrarosie si energii cu radiofrecventa bipolara pentru a remodela stratul dermic profund al pielii prin stimularea productiei de colagen.

Tehnologia Sublative eTwo

Energia RF este directionata precis in piele sub forma unei matrice. Pielea sanatoasa din jurul punctelor de matrice tratate accelereaza procesul de vindecare al dermului. Dupa tratament sunt produse noi fibre de colagen si celule. Liniile fine, ridurile si discromatia pielii sunt reduse. Textura pielii devine fina si elastica. Acesta tehnologie a aratat rezultate excelente pe: tratare riduri superficiale si medii, pete pigmentare rosii si maro si iregularitati texturale. Sublative reprezinta noua tehnologie de rejuvenare faciala.
O noua categorie de tratamente fractionate pentru piele
Impact semnificativ asupra dermei, distrugere minima a epidermei pentru toate tipurile de piele
Timp minim de inactivitate, eficienta dovedita, pacienti satisfacuti

beneficii
eTwo

Principalele avantaje in clinica ta?


Protocol de tratament de scurta durata. Sistemul de feedback inteligent
Platforma compacta cu aplicatii multiple, usor de transportat intre locatii

Ce vor experimenta pacientii?


Rezultate vizibile si timp de recuperare foarte scurt
Sigur si eficient pentru toate tipurile de piele
Tratamente rapide, 20-40 min

Ce poti trata cu eTwo?


Vergeturi si cicatrici
Cicatrici Acneice
Remodelare cutanata
Rejuvenare faciala
Tratamente fractionate
In experientele mele am observat ca tratamentul Sublative de la Syneron ofera o combinatie unica intre ablatie si restructurare a pielii care determina reducerea ridurilor, reda fermitatea pielii, creand chiar un efect de lifting, cu un timp de recuperare mai redus decat in cazul tratamentelor traditionale de rejuvenare a pielii. Pacientii mei sunt incantati de rezultatele rapide, vizibile asupra pielii care este mai neteda, mai stralucitoare si mai ferma, fara a fi nevoiti sa sacrifice timp din programele lor incarcate.

DR. Amy Taub, Dermatolog, Illinois

REZULTATE TRATAMENT ETWO

inainte de tratament cu aparatul eTwo
INAINTE DE TRATAMENT ETWO
dupa tratament cu aparatul eTwo
DUPA TRATAMENT CU ETWO
inainte de tratament cu aparatul eTwo
INAINTE DE TRATAMENT ETWO
dupa tratament cu aparatul eTwo
DUPA TRATAMENT CU ETWO

CONTACT


Office

Str. Banu Dumitrache nr. 51, sector 2, Bucuresti Romania
Telefon: +4 021.322.30.64
Fax: +40 21.322.30.64
E-mail: office@beautymed.ro

Showroom

Strada Clucerului Nr. 55 Sector 1, Bucuresti Romania
Telefon: 0756.136.089

SOLICITA O OFERTA
contact beautymed