APARATE DE SLABIRE LOCALIZATA PENTRU CLINICI SI SALOANE DE INFRUMUSETARE

Aparatura Profesionala de Slabire Localizata pentru Clinici si Saloane de Infrumusetare

BeautyMed va ofera gama completa de aparate non-invazive de slabire localizata pentru clinici si saloane, cu rezultate si performante dovedite, atat de catre medici si terapeuti, cat si de catre pacienti. Printe aparatele de slabire localizate pentru saloane si clinici pe care le distribuim, se afla si cunoscutul aparat de Criolipoliza, Cooltech, de la Cocoon Medical, dar si aparatul de slabire si diminuare celulita VelaShape-III de la SYNERON CANDELA, echipament ce reprezinta un standard mondial de calitate pentru clinici si saloane. Aparatele de slabire localizata distribuite de BeautyMed folosesc doar tratamente non-invazive cu siguranta garantata.

Syneron Candela si Cocoon Medical produc aparate de slabire localizata ce imbina diverse metode de tratament, pentru rezultate cat mai bune. Astfel, prin calitatea si siguranta tratamentelor, se creaza premisele unei cresteri rapide ale salonului si unei recuperari rapide a investitiei.

Aparatura de Inalta Calitate pentru Satisfactia Pacientului

Satisfactia pacientului si succesul clinicii sau salonului dumneavoastra este extrem de importanta pentru noi. De aceea, apararura medical-estetica pentru clinici si saloane pe care o distribuim provine numai de la producatori de talie mondiala (precum Syneron Candela), rezultatele acestor echipamente, de exemplu Velashape III, fiind recunoscute de medici si esteticieni din intreaga lume.

Aparatura de slabire localizata pentru saloane de infrumusetare distribuita de BeautyMed va ofera rezultatele dorite de pacienti, tratamente sigure si va asigura o dezvoltare durabila a practicii.aparat VelaShape III

VelaShape III este cea mai revolutionara si noua tehnologie de remodelare corporala si diminuare celulita.

Vezi mai mult


aparat VelaShape II

Aparat eficient de reducere celulita si remodelare corporala, VelaShape II este non-invaziv, confortabil, usor si terapeutic.

Vezi mai mult


echipament ultrashape

Ultrashape V3 este o solutie non-invaziva, dovedita clinic, care elimina selectiv celulele grase si reduce circumferinta corpului.

Vezi mai mult


echipament cooltech

CoolTech reduce eficient grasimea localizata cu un sistem de racire controlat incorporat intr-un dispozitiv cu vacuum.

Vezi mai mult


echipament cristyle

Crystile este un aparat non-invaziv de reducere a grasimii prin criolipoliza, cu rezultate dupa 15 zile de la prima sedinta.

Vezi mai mult
CE ESTE NOU?in slabire localizata
Aplicatori noi criolipoliza Cooltech

Vezi mai multTehnica folosita in realizarea acestui echipament se bazeaza pe experienta mare acumulata de brandul Cocoon Medical in domeniul tehnologiei laser.

Vezi mai multStudiu Clinic: Tehnologia ELOS in slabirea localizata

Vezi mai mult
In clinica noastra am obtinut rezultate remarcabile pe slabire localizata si reducerea circumferentiala a abdomenului cu Velashape III. Pacientii sunt foarte multumiti de rezultatele obtinute.

DR. Jason Pozner,Chirurg plastician, Florida


Ultrashape

Slabire localizata

DETALII

REZULTATE SLABIRE LOCALIZATA

criolipoliza cooltech
INAINTE DE CRIOLIPOLIZA COOLTECH COCOON MEDICAL
criolipoliza cooltech
DUPA CRIOLIPOLIZA COOLTECH COCOON MEDICAL
tratament velasmooth pro
INAINTE DE VELASHAPE II SYNERON CANDELA
tratament velasmooth pro
DUPA TRATAMENT VELASHAPE II SYNERON CANDELA

CONTACT


Office

Str. Banu Dumitrache nr. 51, sector 2, Bucuresti Romania
Telefon: +4 021.322.30.64
Fax: +40 21.322.30.64
E-mail: office@beautymed.ro


Showroom

Strada Clucerului Nr. 55 Sector 1, Bucuresti Romania
Telefon: 0756.136.089

SOLICITA O OFERTA
contact beautymed