Safyre-Cocoon Medical

Safyre de la Cocoon Medical va ofera rejuvenare faciala si remodelare corporala intr-un singur echipament. Aplicatorii Safyre au fost conceputi pentru a trata zona faciala si corporala. Design-ul lor inovativ permite ergonomia totala in timpul tratamentelor, usurand munca terapeutului si imbunatatind rezultatele. Tratamentele Safyre fac posibila incetinirea imbatranirii pielii. Tratamentele faciale si corporale au rezultate unice care sterg consecintele trecerii timpului. Safyre a fost conceput si creat de o echipa de profesionisti in domeniu. Criteriul folosit pentru crearea unui astfel de echipament este bazat pe experienta brand-ului Cocoon Medical ce dezvolta tehnologii si echipamente medicale.

Rejuvenare faciala:

Safyre produce incalzirea la nivelul dermei care stimuleaza productia de colagen, provocand o elasticitate imediata si o imbunatatire notabila a calitatii tesutului. Ridurile sunt reduse si pielea devine mai luminoasa si tonifiata.

Remodelare corporala:

Eliminarea celulitei si tonifierea corporala sunt rezultatele obtinute cu Safyre inca de la prima sesiune. Secretul sta in activarea fibrelor de elastina si colagen care ajuta la regenerarea pielii afectate si reducerea tesutului adipos. Safyre are efecte pe: tesutul adipos si fermitatea pielii.


Radiofrecventa in estetica

Radiofrecventa (RF) este rata de oscilare intre 3 kHz pana la 300 GHz, ce corespunde frecventei undelor radio si curentilor alternativi care conduc semnalele radio. Radiofrecventa vizeaza cu precadere oscilatiile electrice, iar in unele cazuri si cele mecanice. Energia radiofrecventei foloseste rezistenta tesutului din diverse straturi ale pielii pentru a o transforma in energie termala. Multe aspecte trebuie respectate ca energia RF sa fie transformata in energie termala, iar principalele sunt marimea si adancimea tesutului tratat, deoarece trebuie tinut cont de impedanta pielii. Deoarece energia RF produce un curent electric, tesutul si melanina epidermala nu sunt lezate. Astfel, energia RF poate fi folosita pe orice fototip si la diferite adancimi de penetrare, in functie de ce ne dorim sa tratam.Radiofrecventa este o tehnologie des intalnita in tratamentele estetice faciale si corporale.

Radiofrecventa, o solutie integrala

Rolul radiofrecventei este de a imbunatati calitatea pielii si de a stimula colageneza prin incalzirea stratului adipos si a tesutului. Colageneza are loc datorita formarii de molecule HSP (Heat Shock Proteins), care se sintetizeaza in prezenta anumitor stimuli si marcheaza inceputul refacerii tesutului. Acest efect produce elasticitate imediata la nivelul pielii cu rezultate pe termen mediu. Radiofrecventa este una dintre cele mai rapide tehnologii de pe piata. Este o procedura non-invaziva si nedureroasa potrivita pentru toate tipurile de pacienti. Rezultatele oferite de Safyre sunt vizibile inca de la prima sesiune si sunt de lunga durata. Mai mult de atat acest echipament poate fi combinat cu alte echipamente: Crystile sau Cooltech.

beneficii
Safyre

Safyre: Design si avangarda


Aplicatorii Safyre au fost conceputi pentru a trata zona faciala si corporala. Design-ul lor inovativ permite ergonomia totala in timpul tratamentelor usurand munca terapeutului si imbunatatind rezultatele. Tratamentele Safyre fac posibila incetinirea imbatranirii pielii. Tratamentele faciale si corporale au rezultate unice care sterg consecintele trecerii timpului. Safyre a fost conceput si creat de o echipa de profesionisti in domeniu. Criteriul folosit pentru crearea unui astfel de echipament este bazat pe experienta brand-ului Cocoon Medical ce dezvolta tehnologii si echipamente medicale.

Ce vor experimenta pacientii?


Fara timp de recuperare,
Tratament non-invaziv,
Fara durere.

Beneficii Safyre


redefinire contur facial,
reducere riduri si linii fine,
reducere pungi de sub ochi,
lifting regiune perioculara,
umplere riduri nasolabiale.
REZULTATE SAFYRE

inainte de tratament cu radiofrecventa Safyre
INAINTE DE TRATAMENT SAFYRE COCOON MEDICAL
dupa tratament cu radiofrecventa Safyre
DUPA TRATAMENT SAFYRE COCOON MEDICAL
inainte de tratament cu radiofrecventa Safyre
INAINTE DE TRATAMENT SAFYRE COCOON MEDICAL
dupa tratament cu radiofrecventa Safyre
DUPA TRATAMENT SAFYRE COCOON MEDICAL

CONTACT


Office

Str. Banu Dumitrache nr. 51, sector 2, Bucuresti Romania
Telefon: +4 021.322.30.64
Fax: +40 21.322.30.64
E-mail: office@beautymed.ro

Showroom

Strada Clucerului Nr. 55 Sector 1, Bucuresti Romania
Telefon: 0756.136.089

SOLICITA O OFERTA
contact beautymed