TEHNOLOGIA RADIOFRECVENTA

Radiofrecventa (RF)Radiofrecventa (RF) este rata de oscilare intre 3 kHz pana la 300 GHz, ce corespunde frecventei undelor radio si curentilor alternativi care conduc semnalele radio.
Radiofrecventa vizeaza cu precadere oscilatiile electrice, iar in unele cazuri si cele mecanice.

Radiofrecventa in esteticaEnergia radiofrecventei foloseste rezistenta tesutului din diverse straturi ale pielii pentru a o transforma in energie termala. Multe aspecte trebuie respectate ca energia RF sa fie transformata in energie termala, iar principalele sunt marimea si adancimea tesutului tratat, deoarece trebuie tinut cont de impedanta pielii.
Deoarece energia RF produce un curent electric, tesutul si melanina epidermala nu sunt lezate. Astfel, energia RF poate fi folosita pe orice fototip si la diferite adancimi de penetrare, in functie de ce ne dorim sa tratam. Radiofrecventa este o tehnologie des intalnita in tratamentele estetice faciale si corporale.

Tinteste: elasticitatea, fermitatea, ridurile, finiile fine, refacerea volumului dermal, celulita, tonusul cutanat.

Tipuri de
radiofrecventa

Radiofrecventa Monopolara


Radiofrecventa monopolara este livrata printr-un electrod in zona de tratament si un altul amplasat la o distanta relativ mare pentru ca energia sa ajunga in profunzime prin corp. RF monopolar penetreaza mai adanc si intens decat RF bipolar. Adancimea de penetrare este de pana la 20mm.

Radiofrecventa bipolara


Tratamentele cu radiofrecventa bipolara sunt unele dintre cele mai noi tehnici non-invazive folosite pentru eliminarea simptomelor imbatranirii pielii si pentru remodelarea corporala.Radiofrecventa bipolara foloseste electrozi simetrici ce pot controla distributia de energie dintre ei.
Curentul electric circula dintr-un electrod in tesut si apoi in celalalt electrod. Ca rezultat, tesutul este incalzit doar in zona tintita. RF bipolara de regula este combinata cu infrarosu si vacuum pentru rezultate sporite.

Radiofrecventa sublativa


Sublative este singura tehnologie de eliminare a cicatricilor acneice moderat-severe pe toate tipurile de piele. Aplicatorul RF Sublative™ este conceput sa livreze energia RF in piele intr-un mod fractionat, printr-o matrice de electrozi. Zonele microscopice ale epidermei si dermei sunt ablate termic sub forma unei "retele" la suprafata pielii, iar zonele non-ablate servesc ca rezervor de celule pentru grabirea procesului de vindecare. Tratamentele estetice folosesc energie RF non-ablativa in pulsuri scurte ce oscileaza prin piele pentru a incalzi tesutul tinta. RF este adesea folosita pentru fermitatea pielii. Energia RF penetreaza pielea si stimuleaza contractie fibrelor de colagen si neocolageneza. Echipamentele pe baza de RF folosesc o varietate de sisteme de livrare si adancimi de penetrate.

Radiofrecventa fractionata


Radiofrecventa fractionata este o varianta de RF bipolara unde matricea de electrozi este dispusa sub forma unui sablon ce imparte zona de tratament intr-o multitudine de zone termale. Aceasta tehnologie are aplicatii in estetica pentru rejuvenare faciala, reducere vergeturi, diminuare celulita, remodelare corporala. Deoarece sistemele cu RF functioneaza independent de cromofori ele pot fi utilizate pe toate tipurile de piele, fara risc de hiperpigmentare.
REZULTATE TEHNOLOGIA RADIOFRECVENTA
celulita inainte de tratament cu radiofrecventa dalyance
CELULITA INAINTE DE TRATAMENT CU RADIOFRECVENTA DALYANCE - COCOON MEDICAL
tratare celulita cu radiofrecventa dalyance
TRATARE CELULITA CU RADIOFRECVENTA DALYANCE COCOON MEDICAL
laxitate inainte de tratament cu radiofrecventa velashape III
LAXITATE INAINTE DE TRATAMENT CU RADIOFRECVENTA VELASHAPE III SYNERON CANDELA
tratare laxitate cu radiofrecventa velashape III
TRATARE LAXITATE CU RF VELASHAPE III SYNERON CANDELA
fermitate si contur facial cu radiofrecventa profound
CONTUR FACIAL INAINTE DE PROFOUND SYNERON CANDELA
fermitate si contur facial cu radiofrecventa profound
CONTUR FACIAL DUPA RF PROFOUND SYNERON CANDELA
riduri inaite de radiofrecventa profound
RIDURI INAINTE DE RF PROFOUND SYNERON CANDELA
tratament riduri cu radiofrecventa profound
TRATARE RIDURI CU RF PROFOUND SYNERON CANDELA