Primelase - Cocoon Medical

Cea mai puternica dioda laser din piata 3600W pentru epilare definitiva

Rezultate excelente cu Primelase HR Dioda Laser pentru Epilare Definitiva.
Primelase HR ofera rezultate imbatabile inca de la prima sesiune de tratament. Indeparteaza parul nedorit de pe toate tipurile de piele.
Putere controlata a Primelase HR Dioda Laser pentru Epilare Definitiva.
Diferenta dintre Primelase HR si alti competitori este ca Primelase HR permite folosirea unor pulsuri scurte cu o energie inalta si o viteza ridicata astfel incat energia sa fie controlata in orice moment si sa se obtina cele mai bune rezultate in epilarea definitiva laser.

Viteza maxima cu Primelase HR Dioda Laser pentru Epilare Definitiva.
Frecventa de repetitie pana la 3Hz, impreuna cu diferite marimi de spot (9x9,20x9 si 30x9) alimenteaza si face ca Primelase HR sa fie unul dintre cele mai rapide si eficiente echipamente de pe piata pentru epilare definitiva laser.

Varietate de spoturi, Toate zonele corpului, Interfata intuitiva

Datorita dimensiunilor diferite pe care le are spotul aplicatorului, Primelase HR poate fi folosit pentru a trata orice zona a corpului. Mai mult decat atat, Primelase HR foloseste sistemul “crystal freeze”, de racire creat exclusiv de Cocoon Medical care in mod constant si automat ajusteaza temperatura facand astfel ca epilarea definitiva laser sa fie mult mai sigura.

Aplicatorul cu spotul 9x9

Cu o suprafata de 81 mm², acest aplicator a fost creat astfel incat sa trateze toate zonele datorita preciziei si frecventei impulsului inalt.

Aplicatorul cu spotul 20x9

Suprafata de 180 mm² indeparteza parul nedorit de pe zonele intinse folosind putere inalta la fiecare impuls. Timpul estimat pentru ambele picioare este de 40 minute.

Aplicator cu spotul 30x9

Suprafata de 270 mm² indeparteza parul nedorit de pe suprafete intinse folosind putere inalta la fiecare impuls. Timpul estimat pentru ambele picioare este de 40 minute.

beneficii
Primelase

Livrare puls


Primelase HR are avantajul de a elibera uniform energia, evitand astfel suprapunerile. Foloseste un sistem de impulsuri patrate care permite livrarea intregii energii programate in mod uniform, ceea ce inseamna ca epilarea definitiva laser se face mult mai eficient. Cu acest mecanism, numarul de impulsuri este redus, prelungind viata laserului si reducand timpul de lucru, astfel ca investitia pentru achizitionarea aparatului este amortizata repede.

Interfata moderna


Primelase HR dispune de o interfata intuitiva care reduce timpul de training si va mari astfel timpul de lucru pe parameti.
Livrarea uniforma pe toata durata impulsului. Permite o incalzire uniforma a pielii, obtinand astfel un proces de epilare mult mai eficient.
Ecran tactil usor de folosit. Mod de lucru ghidat care ajuta terapeutul pe toata durata procedurii.

Cum functioneaza Epilarea Definitiva Laser cu Primelase HR?


Primelase HR este o dioda laser cu cea mai mare putere de pe piata (3600 W). Punctul forte al acestui echipament de epilare definitiva este faptul ca utilizeaza impulsuri foarte scurte cu doze mari de energie, ideale pentru parul rezidual de la ultimele sedinte de tratament. Are 4 moduri de lucru care ajung la o putere maxima de 63J/cm² in 400 milisecunde. Viteza este una dintre cele mai importante caracteristii ale acestui echipament de epilare definitiva, el putand sa lucreze cu energie ridicata pana la 3 HZ si cu impulsuri scurte. Costul acestui aparat de epilare definitiva este recuperat repede datorita rezultatelor foarte bune obtinute in foarte scurt timp si putine sesiuni de lucru.

Modul dinamic sau fara durere este o alta caracteristica a laserului Primelase HR. Acest sistem ne permite sa lucram fara niciun fel de disconfort, facand ca epilarea definitiva sa fie usor de suportat de toti pacientii inca de la prima sedinta, incluzand barbatii cu par gros.

Studii clinice, rezultate dovedite


Rolul departamentului de educatie si monitorizare clinica a Cocoon Medical este sa verifice raspunsul terapeutic al tratamentelor si sa determine care sunt protocoalele corecte de aplicare pentru a obtine cele mai bune rezultate. Primelase HR a fost realizat de o echipa profesionista in domeniu. Lucrand intr-un mod extrem de sigur si avand in vedere toate variabilele care pot influenta protocolul corect de tratament, oferim maximaeficienta si siguranta.

Aparatul de epilare definitiva laser Primelase HR indeplineste standardele de calitate ISO 9001 si ISO 13485, standarde de calitate specifice echipamentelor medicale. Mai mult decat atat, Mocoon medical are un departament de calitate avizat si unul tehnic care garanteaza eficienta si siguranta pe tot parcursul functionarii aparatului, din momentul in care a fost introdus pe piata.
REZULTATE PRIMELASE COCOOON MEDICAL

inainte de epilare cu Primelase
INAINTE DE EPILARE CU PRIMELASE - COCOON MEDICAL
dupa epilare cu Primelase
DUPA EPILARE CU PRIMELASE - COCOON MEDICAL
inainte de epilare cu Primelase
INAINTE DE EPILARE CU PRIMELASE - COCOON MEDICAL
dupa rpilare cu Primelase
DUPA EPILARE CU PRIMELASE - COCOON MEDICAL

CONTACT


Office

Str. Banu Dumitrache nr. 51, sector 2, Bucuresti Romania
Telefon: +4 021.322.30.64
Fax: +40 21.322.30.64
E-mail: office@beautymed.ro

Showroom

Strada Clucerului Nr. 55 Sector 1, Bucuresti Romania
Telefon: 0734.99.49.49

SOLICITA O OFERTA
contact beautymed