FotoFinder PASIvision
Documentatie psoriazis

O inovatie in lume: monitorizarea consecventa a pacientului si determinarea eficacitatii tratamentului.

Managementul pacientilor care sufera de Psoriazis este o provocare chiar si pentru medicii dermatologi cu experienta.
FotoFinder PASIvision este noua metoda pentru monitorizarea corecta a pacientilor cu psoriazis si masurarea obiectiva a eficacitatii tratamentului.
Primul in lume, FotoFinder PASIvision permite monitorizarea obiectiva, asistata de computerul PASI cu ajutorul unor fotografii full-body si a unei analize corecte a zonelor de piele afectate.
Toate pozele si parametrii importanti sunt gestionate si vizualizate pe PASIboard.


Sistemul foloseste tehnologia demonstrata ATBM pentru cartografierea automata si completa a corpului, care permite o documentatie standardizata pe intreaga suprafata de piele in doar cateva minute.
Apoi, instrumentul-expert PASIscan analizeaza in mod automat toate imaginile corpului si determina un pre-scor PASI (n.r: Zona de psoriazis si indicele de severitate) pentru suprafata corporala afectata (cap, extremitati superioare, trunchi si extremitati inferioare).
Pre-scorul poate fi reglat si confirmat de catre medic. O ajustare a pre-scorului poate fi necesara, spre exemplu in cazul placilor psoriazice de la nivelul scalpului care nu pot fi detectate de software.
Imaginile de baza, cat si cele de follow-up pot fi comparate automat. PASIscan masoara modificarile scorurilor pentru toti cei patru parametri PASI.

Evaluare PASI asistata de calculator

Fotofinder PASIvision este noua metoda corecta si obiectiva de monitorizare a pacientilor care sufera de psoriazis, cat si de masurare a eficacitatii tratamentului. Primul in lume, FotoFinder PASIvision permite evaluarea obiectiva PASI asistata de calculator prin combinarea unor fotografii standardizate ale corpului si a unei analize a pielii ultra-performante. Toate pozele si parametri sunt gestionati si vizualizati pe PASIboard. Un sistem revolutionar in imagistica medicala!

ATBM: Status pentru intreg corpul intr-un timp foarte scurt

FotoFinder PASIvision utilizeaza tehnologia ATBM pentru scanarea automata si completa a intregului corp, care permite o documentatie standardizata pentru toata suprafata pielii, in doar cateva minute. Greutatea pacientului si pozitia in care sta sunt introduse cu ajutorul sistemului avansat FotoFinder Guided Photography, dupa care camera se misca automat in sus si in jos cu scopul de a realiza imagini cross-polarizate a tuturor zonelor corpului, folosind sistemul de luminare PASIvision PolFlash. Optiunea unica FotoFinder Laser Liner ofera consistenta imaginii prin proiectia unei linii rosii pe podea, ce asigura repetabilitatea pozitionarii pacientului.

beneficii
PASIvision

Analiza obiectiva a tuturor parametrilor PASI


Sistemul foloseste instrumetul PASIscan, care analizeaza automat seturile de imagini realizate la nivelul intregului corp si determina un pre-scor PASI pentru zonele afectate (cap, extremitatile superioare, trunchi si extremitatile inferioare) in procente, roseata, grosime si grad de severitate. Pre-scorul poate fi ajustat si confirmat de catre medicul specialist.

Comparatii computerizate si evaluare de lunga durata


Imaginile de referinta si cele de follow-up pot fi comparate automat. PASIscan masoara modificarile care apar la nivelul scorului pentru toti cei patru parametri PASI. Rezultatele PASI 50 sau 75 pot fi observate cu usurinta. Rapoartele obtinute arata progresul si succesul terapiei.

Avantaje FotoFinder PASIvisionDocumetare rapida pentru toate zonele de piele afectate
Fotografii polarizate pentru o vizualizare clara a psoriazisului
Miscari automate ale camerei foto
Sistem laser pentru pozitionarea corecta a pacientului
PASIscan pentru evaluarea obiectiva a parametrilor PASI
Rapoarte detaliate si comparatii SmartZoom
Proces FotoFinder complet si avansat

CONTACT


Office

Str. Banu Dumitrache nr. 51, sector 2, Bucuresti Romania
Telefon: +4 021.322.30.64
Fax: +40 21.322.30.64
E-mail: office@beautymed.ro

Showroom

Strada Clucerului Nr. 55 Sector 1, Bucuresti Romania
Telefon: 0756.136.089

SOLICITA O OFERTA
contact beautymed