TEHNOLOGIA CU
OXIGEN HIPERBARIC

Ce este oxigenul hiperbaric?


Oxigenul a fost utilizat prima data in medicina, in secolul al XVI-lea. Oamenii erau tratati pentru o serie de afectiuni, mai mult sau mai putin comune la vremea respectiva. Astazi, oxigenul si-a pastrat virtutile medicale, insa industria estetica l-a imprumutat si ea pentru a se folosi de beneficiile lui.

Tehnologia cu oxigen hiperbaric foloseste oxigen pur (90-95 %) sub presiune hiperbarica direct in piele. Oxigenul pur introdus in piele este un adevarat medicament care grabeste vindecarea leziunilor si a imperfectiunilor.

Avantaje oxigen hiperbaric


Oxigenul in combinatie cu un complex de minerale, vitamine, antioxidanti, acid hialuronic – este pulverizat la suprafața pielii, iar apoi, cu ajutorul unui instrument care se numește aerograf, este impins adanc in piele. Ingredientii activi trateaza mai multe afectiuni ale pielii: riduri, elasticitate, cearcane, pete, si multe alte afectiuni.

Tratamentul cu oxigen hiperbaric este rapid, non-invaziv, cu efecte imediate si de lunga durata.

Tratamentul cu oxigen hiperbaric Intraceuticals

Intraceuticals este un tratament facial folosit de catre cele mai exclusiviste clinici si saloane de frumusete din lume. Intraceuticals este un sistem revolutionar non-invaziv destinat rejuvenarii faciale care inlocuieste traditionalele tratamente invazive cu substante active benefice pielii.

Cum functioneaza Intraceuticals?

Cu ajutorul aparatului Intraceuticals este produs oxigen hiperbaric, care introduce in straturile profunde ale pielii ingredienti activi: acid hialuronic, vitamine (A, C, E), antioxidanti (aloe vera si ceai verde). Odata introduse in derm cu ajutorul aparatului Intraceuticals, aceste substante actioneaza din interior catre exterior si trateaza problemele tintite.

Avantaje Intraceuticals

Intraceuticals este un tratament cu oxigen hiperbaric si trateaza o gama larga de probleme ale tenului. Focus: riduri profunde, piele imbatranita, acnee, pete pigmentare, cearcane, elasticitate si volum piele. Pentru fiecare tratament cu oxigen este necesar un numar de 6 sedinte, iar rezultatele vor fi spectaculoase.

APARAT OXIGEN HIPERBARIC
intraceuticals

REZULTATE TEHNOLOGIA OXIGEN HIPERBARIC
inainte de tratament cu oxigen hiperbaric intraceuticals
RIDURI INAINTE DE INTRACEUTICALS
dupa tratament cu oxigen hiperbaric intraceuticals
TRATARE RIDURI CU INTRACEUTICALS
inainte de tratament cu oxigen hiperbaric intraceuticals
ACNEE INAINTE DE INTRACEUTICALS
dupa tratament cu oxigen hiperbaric intraceuticals
TRATARE ACNEE CU INTRACEUTICALS

CONTACT


Office

Str. Banu Dumitrache nr. 51, sector 2, Bucuresti Romania
Telefon: +4 021.322.30.64
Fax: +40 21.322.30.64
E-mail: office@beautymed.ro

Showroom

Strada Clucerului Nr. 55 Sector 1, Bucuresti Romania
Telefon: 0756.136.089

SOLICITA O OFERTA
contact beautymed