Or-light - Yperion Technology

Cel mai performant echipament de epilare definitiva SPL

Oferiti mereu clientilor dumneavoastra cea mai buna procedura de epilare definitiva doar cu Or-Light. Inginerii de la Yperion au lansat in 2012 cel mai nou sistem de epilare definitiva cu lumina pulsata (SPL) - Or-Light. Acest sistem revolutioneaza segmentul de epilare definitiva prin puterea sa de 20 joules/cmp incorporata intr-un sistem de mici dimenisuni. Fiecare flash este masurat si eliberat in mai putin de o secunda, ceea ce face din Or-Light cel mai rapid si puternic sistem de pe piata.


Or-Light detine primul controler integrat de putere care va permite verificarea puterii acestuia inainte de fiecare sesiune.Yperion aduce noul patent unic SPL (square pulse light) ce reprezinta inovatia in domeniul luminii pulsate, fiind mult mai eficienta decat IPL; SPL Or-Light este constituit din 5 impulsuri de energie consecutive si constante, de aceeasi intensitate. Mai mult de atat, cu Or-Light este eliminata posibilitatea oricarei arsuri, dovendindu-se astfel siguranta acestui echipament. Calitatea tehnologiei Or-Light Yperion va ofera eficienta si notorietate, facilitand dezvoltarea afacerii si obtinerea de profituri substantiale.


In aceasta lume a esteticii, parul nedorit, petele, vasele superficiale de sange sau semnele de imbatranire pot fi atenuate sau eliminate prin expunerea repetata la impulsuri de lumina filtrata cu ajutorul Or-Light.
Or-Light Yperion este dedicat pentru doua functii majore: fotoepilare SPL Or-Light si fotoregenerare Or-Light, cu rezultate spectaculoase inca de la prima sedinta.

Or-Light: Epilare Definitiva Rapida si Fara Durere

Mai intai, zona care va fi epilata cu Or-Light va fi curatata si dezinfectata. Apoi se acopera alunitele de pe acea zona, daca exista, cu un creion special, astfel incat lumina sa nu poata patrunde. Dupa ce este indeplinita si aceasta etapa, in zona respectiva se aplica un gel special si incepe efectiv sesiunea de epilare definitiva SPL Or-Light.
Procedura de epilare definitiva SPL Or-Light nu este dureroasa deloc, desi, in functie de piele, densitatea firului de par sau sensibilitatea fiecarei persoane, senzatia poate diferi. Pentru ca totusi este vorba despre o lumina pulsata, care ar putea deranja, atat operatorul, cat si clientul vor purta ochelari speciali, astfel incat vederea sa le fie protejata.
Stiinta Or-Light a descoperit ca lumina cu spectrum intre 400 si 1000 de nanometri are efecte fantastice asupra pielii, dand maxima energie celulelor si duce la o foarte mare imbunatatire a sanatatii si calitatii tenului! Astfel, cu aparatul de epilare definitiva Or-Light, metabolismul intracelular este mult intensificat, iar sintetizarea fibroblastelor ca elastina si colagenul este accelerata.

beneficii
Or-Light SPL

Fotoepilare


Cu SPL poti realiza procecuri de epilare progresiva si de lunga durata
Piele catifelata tot timpul anului fara durere
Epilare rapida si eficienta inca de la prima sedinta (intre 10-30% din par este eliminat)

Fotolifting:


liniile fine si ridurile sunt estompate
conturul facial este restabilit si trasaturile sunt imbunatatite
micsoreaza porii, reface textura pielii
diminueaza roseata
estompeaza pete pigmentare, pistrui, pete solare

Ce distrugem cu epilarea definitiva SPL Or-Light?Papila dermala este singura tinta potrivita pentru distrugere, de vreme ce este singura substructura a tijei firului de par care poate reproduce un nou sistem de radacina si prin urmare o noua tija de par. Papila dermala este situata la o adancime de 78 mm pentru parul aspru. Indepartarea papilei dermale opreste cresterea parului.

Dar treimea inferioara a tecii dermale este capabila sa aprovizioneze celule noi pentru regenerarea unei noi papile dermale prin infiltrarea si transformarea pe locul papilei dermale originale cu recrestere in consecinta a folicului pilos.

Cu indepartarea a mai mult de treimea inferioara a folicului pilos, reformarea papilei dermale este imposibil sa apara si foliculul pilos este distrus permanent in mod eficient. Aceasta se intampla cu lasere si echipamente bine gandite si bine realizate, care de cele mai multe ori costa mult pentru a fi fabricate.

rezultate cu SPL or-light yperion
rezultate cu SPL or-light yperion
REZULTATE OR-LIGHT SPL

inainte de tratament aparat SPL OR-Light
INAINTE DE EPILARE DEFINITIVA SPL OR-LIGHT YPERION TECHNOLOGY
dupa tratament aparat SPL OR-Light
DUPA EPILARE DEFINITIVA SPL OR-LIGHT YPERION TECHNOLOGY
inainte de tratament aparat SPL OR-Light
ACNEE INAINTE DE TRATAMENT SPL OR-LIGHT YPERION TECHNOLOGY
dupa tratament aparat SPL OR-Light
TRATARE ACNEE CU SPL OR-LIGHT YPERION TECHNOLOGY

CONTACT


Office

Str. Banu Dumitrache nr. 51, sector 2, Bucuresti Romania
Telefon: +4 021.322.30.64
Fax: +40 21.322.30.64
E-mail: office@beautymed.ro

Showroom

Strada Clucerului Nr. 55 Sector 1, Bucuresti Romania
Telefon: 0756.136.089

SOLICITA O OFERTA
contact beautymed