Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Nordlys platforma laser pentru tratamente fractionate
Nordlys platforma laser pentru tratamente fractionate
Informatii cheie
Rezultate obtinute
Solicita oferta

APARATURA MEDICAL-ESTETICA PENTRU TRATAMENTE FRACTIONATE


Echipamente si tehnologii medical-estetice revolutionare pentru tratamente fractionate

Va punem la dispozitie o serie de echipamente inovatoare, care sa va permita realizarea in conditii de maxima siguranta si versatilitate, a unei game largi de tratamente fractionate. Tehnologiile de tipul radiofrecventa fractionata sau laser fractionat, prin care functioneaza echipamentele din portofoliul nostru, au la baza numeroase cercetari si studii clinice, garantia unor rezultate excelente in randul pacientilor la nivel mondial si, bineinteles, increderea unor producatori etalon din industria medical-estetica.

Ce este un tratament fractionat?


Tratamentele fractionate reprezinta metode inovative pentru rejuvenarea si remodelarea cutanata, estomparea ridurilor superficiale si adanci, a porilor dilatati, diminuarea/eliminarea cicatricilor de diferite feluri, a iregularitatilor texturale sau a vergeturilor noi sau mature. Beneficiul principal al tratamentelor fractionate il reprezinta tratarea deopotriva a straturilor superioare si profunde ale pielii, pentru a reface structura acesteia si a reda aspectul sanatos, elastic si ferm, cu textura uniforma.

Exista mai multe tipuri de tratamente fractionate, elementul lor comun fiind principiul de functionare: actiune tintita si adanca, pe portiuni predefinite foarte mici (fractiuni de piele), dar cu o putere foarte mare. Astfel, organismul nu are timp sa reactioneze si sunt evitate efecte adverse majore precum arsurile.

Laser fractionat Frax Pro
Tehnologia SVC a aplicatorului V-FR pentru tratamente faciale fractionate

Ce tipuri de tehnologii permit realizarea unui tratament fractionat?


Dintre toate tehnologiile pentru tratamente fractionate, cele mai des intalnite sunt radiofrecventa si laserul. Cum functioneaza fiecare:

  • Radiofrecventa fractionata directioneaza o cantitate mare de energie, intr-o serie de portiuni mici, predefinite, din dermul profund. La contactul cu staturile inferioare ale pielii, energia este transformata in caldura, fiind activate fibroblastele si sinteza de fibre noi de colagen si elastina, alaturi de regenerarea celulara. Acestea contribuie direct la accelerarea procesului de vindecare si regenerare a tesuturilor si la redobandirea elasticitatii si fermitatii pielii.

Spre deosebire de radiofrecventa bipolara clasica, modalitatea tintita de actionare a radiofrecventei fractionate optimizeaza eficienta rezultatelor;

  • Laserul fractionat furnizeaza fascicule de lumina de dimensiuni foarte mici, dar cu o energie extrem de mare, care patrund derm si produc microzone de incalzire termica. Tesutul neincalzit din jurul zonei tinta are un efect instantaneu de contractare, fiind astfel facilitat procesul natural de regenerare celulara si de vindecare cutanata si rejuvenarea zonei de tratament.

Informatii cheie Tratamente Fractionate

 • Care sunt rezultatele dupa un tratament fractionat?

  • - Imbunatatirea semnificativa a structurii si calitatii pielii;
   - Piele uniforma, luminoasa, cu tonus ridicat;
   - Eliminarea liniilor fine si a ridurilor superficiale si profunde: periorbitale, periorale, pliuri nazolabiale etc.;
   - Blefaroplastie, tratarea ridurilor si pungilor - din zona ochilor;
   - Diminuarea porilor;
   - Eliminarea leziunilor superficiale ale pielii si a iregularitatilor texturale;
   - Redobandirea elasticitatii, fermitatii si volumului facial;
   - Diminuarea discromiilor si leziunilor pigmentare;
   - Tratarea cicatricilor post-acneice sau post-operatorii, in diferite stadii de evolutie;
   - Tratarea vergeturilor nou-aparute sau a acelora mature.

   In plus, tehnologiile revolutionare prin care functioneaza aceste echipamente permit dobandirea unor rezultate optime intr-un numar redus de sedinte, intr-un protocol de tratament sigur, cu timp de recuperare minim.
 • Care este timpul de recuperare in urma unui tratament fractionat?
  • Timpul de recuperare este redus si variaza in functie de tipul de tehnologie aleasa: pentru radiofrecventa fractionata este nevoie de cateva zile, dar pacientul se poate intoarce imediat la activitatile sale zilnice. Pentru laserul fractionat este nevoie de aproximativ 1 saptamana, cu repaus de la activitatile zilnice si, mai ales, de la sursele directe de lumina de pana la 30 zile, in functie de profunzimea si complexitatea zonei alese. Evitarea expunerii la soare inseamna diminuarea riscului de a dezvolta infectii locale sau a hiperpigmentarii post-inflamatorii.
 • In cat timp devin vizibile rezultatele unui tratament fractionat?
  • Rezultatele se observa inca de la prima sedinta, pielea fiind mai ferma, uniforma si luminoasa. In cazul tratamentelor pe baza de laser, rezultatele finale apar dupa 3-6 luni, atunci cand zona tratata este vindecata complet.
   Numarul si perioada dintre sedinte difera de la un pacient la altul, in functie de zona tratata, de complexitatea procedurii (spre exemplu gradul de adacime al ridurilor, profunzimea si dimensiunile unei cicatrici, marimea unei pete etc.) si de obiectivele propuse. La tratamentele pe baza de radiofrecventa fractionata este, in general, nevoie de 3-5 sedinte, in timp ce pentru laserele fractionate poate fi suficienta si doar una singura sau de maximum doua.
V-FR Viora V-Series - Tratament radiofrecventa fractionata

Ce echipamente pentru tratamente fractionate va punem la dispozitie?


Sculpt and Shape: aparat inovator ce foloseste tehnologia RotateRF, special conceputa pentru a oferi tratamente versatile, precum reducerea ridurilor si a liniilor fine, skin tightening, fermitatea si reducerea celulitei.
V-FR Viora V-Series de la Sinclair: aplicator destinat tratamentelor de rejuvenare faciala. Acesta foloseste tehnologia SVC (Switching, Vacuum, Cooling), ce utilizeaza radiofrecventa fractionata pentru tratarea cicatricilor post-acneice, imbunatatirea texturii si tonusului cutanat si regenerarea cutanata, asigurand un confort marit atat in timpul cat si dupa procedura.
Nordlys: imbina mai multe tipuri de tratamente intr-o singura platforma: Ellipse IPL, Frax 1550 si Nd:YAG de 1064 nm . Printre tratamentele dermatologice pe care le puteti efectua: indepartarea leziunilor vasculare si pigmentare benigne, telangiectazii, rozacee, Poikiloderma Civatte, cicatrici post-acneice si chirurgicale, negi, onicomicoza, fotorejuvenarea, estomparea ridurilor, epilare definitiva laser.
Frax Pro: aparat laser dotat cu lungimi multiple de unda 1550 nm si 1940 nm, ce poate fi folosit atat pentru rejuvenare cutanata si skin resurfacing cat si pentru tratarea cicatricilor acneice.

Recomandari Tratamente Fractionate

Producatori
Tehnologii
Produse

Rezultate obtinute

INAINTE DE TRATAMENT CICATRICI POST-ACNEICE CU V-FR VIORA V-SERIES
INAINTE DE TRATAMENT CICATRICI POST-ACNEICE CU V-FR VIORA V-SERIES
DUPA TRATAMENT CICATRICI POST-ACNEICE CU V-FR VIORA V-SERIES
DUPA TRATAMENT CICATRICI POST-ACNEICE CU V-FR VIORA V-SERIES
INAINTE DE TRATAMENT LEZIUNI PIGMENTARE CU V-FR VIORA V-SERIES
INAINTE DE TRATAMENT LEZIUNI PIGMENTARE CU V-FR VIORA V-SERIES
DUPA TRATAMENT LEZIUNI PIGMENTARE CU V-FR VIORA V-SERIES
DUPA TRATAMENT LEZIUNI PIGMENTARE CU V-FR VIORA V-SERIES

Aflati mai multe despre Tratamente Fractionate contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta