Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
smartgraft romania
smartgraft romania
Informatii cheie
Solicita oferta

SMARTGRAFT

Despre Brand & Tehnologie


Este timpul sa alegeti varianta inteligenta pentru transplantul de par. Misiunea Smartgraft este de a avansa arta si stiinta implantului de par prin tehnologie si cercetare. Compania are peste 100 ani de experienta combinata in tehnologia inovatoare din piata medicala. Smartgraft pune expertiza din industrie si intelegerea necesitatilor in beneficiul pacientului.

Stabilitatea financiara face ca firma producatoare – Vision Medical – sa ofere cele mai inovatoare produse high-tech, suport service extraordinar si o retea globala de distributie. Cu ajutorul feedback-ului primit de la pacienti, Smartgraft detine expertiza, know-how-ul si resursele sale pentru a dezvolta un produs ce raspunde multor cerinte din piata. Compania anticipeaza trendurile viitoare pentru a veni in sprijinul clientilor si pacientilor.

Smartgraft nu ofera doar un echipament extraordinar pentru transplantul de par minim invaziv dar te ajuta sa-ti dezvolti practica si sa-ti cresti numarul de pacienti.
smartgraft romania

Informatii cheie SmartGraft

 • Cea mai Avansata Tehnologie de pe Piata
  • Minim invaziva: Timp de recuperare rapid, pacientul revine rapid la activitatea zilnica.

   Recoltare experta:
   Procerura de scurta durata, fara oboseala. Ideal pentru oricine: Tratamentul poate fi realizat atat de catre femei cat si de catre barbati, indiferent de tipul de par.

   Rezultate naturale: Parul creste natural si complet intr-o perioada cuprinsa intre 9-12 luni.

   Mai multe optiuni de transplant: Trateaza mai multe zone care necesita transplant de par (corp, fata, sprancene).
 • Training pentru doctori
  • Cel mai avansat modul de training si educatie condus de experti in transplantul de par. Smartgraft ofera sesiuni de training prin ajutorul documentatiei tehnice dar si cu sprijinul doctorilor care se deplaseaza la fiecare locatie in parte.

   Parteneriatele cu doctori renumiti in domeniu si tehnicieni au ajutat compania sa realizeze “Centre de excelenta” pentru a facilita programele de training si educatie. Compania ofera sustinere in acest sens si participa la multe workshopuri educationale din toata lumea.
 • Cea Mai Inalta Rata de Succes de pe Piata de Transplant de Par
  • Cu aparatura SmartGraft, rata de supravietuire a foliculilor pilosi dupa transplant poate ajunge si la 90% in conditii ideale, un procent neegalat de nicio alta tehnologie de transplant de par.

Aflati mai multe despre SmartGraft contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta