Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Produs indisponibil!
Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii!
Aparat Safyre radiofrecventa pentru fata si corp
Produs indisponibil!
Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii!
Aparat Safyre radiofrecventa pentru fata si corp
Informatii cheie
Functionalitate si caracteristici
Rezultate obtinute
Fisa tehnica
Solicita oferta

Safyre - Aparat Profesional cu Radiofrecventa pentru Rejuvenare Faciala si Remodelare Corporala


Safyre este un aparat profesional de estetica faciala si corporala pentru clinici si saloane de infrumusetare. Aparatul Safyre foloseste radiofrecventa ca tehnologie non-invaziva de livrare a energiei in zona de tratament. Produs de Cocoon Medical, Safyre este un echipament estetic de referinta pentru locatiile ce doresc sa ofere servicii combinate de remodelare corporala si rejuvenare faciala non-invaziva.

Scopul principal al aparatului Safyre este de a permite locatiei dumneavoastra sa ofere servicii combinate complete de infrumusetare. Radiofrecventa Safyre este eficienta atat la nivel superficial cat si in straturile profunde ale pielii. Astfel, echipamentul ofera rezultate foarte bune in tratamente de slabire localizata si diminuare celulita dar si in tratamente specializate de rejuvenare faciala, de reducere a liniilor fine si a ridurilor, si de reducere a laxitatii.

Prin utilizarea radiofrecventei, Safyre augmenteaza eficienta proceselor naturale de vindecare ale organismului, stimuland productia de colagen si elastina, ingredientele-cheie ale unui ten tanar si sanatos.

Aparat Safyre radiofrecventa pentru fata si corp
Aparat Safyre tratament radiofrecventa pentru fata

Ce este Radiofrecventa pentru Estetica Medicala?


Radiofrecventa este una dintre tehnologiile de referinta din estetica medicala, folosita pe scara larga in clinici si saloane de infrumusetare atat pentru terapii faciale cat si pentru terapii corporale. Radiofrecventa reprezinta rata de oscilare intre 3 kHz pana la 300 GHz, ce corespunde frecventei undelor radio si curentilor alternativi care conduc semnalele radio. Radiofrecventa vizeaza cu precadere oscilatiile electrice, iar in unele cazuri si cele mecanice.

Tratamentele cu radiofrecventa se folosesc de rezistenta tesuturilor din diverse straturi ale pielii pentru a genera energie termala in zona de tratament. Pentru a se obtine cele mai bune rezultate, echipamentul de estetica utilizat trebuie sa permita tintirea unei anumite zone a tesutului si sa tina cont de impedanta pielii.

Deoarece radiofrecventa produce un curent electric, tesutul epidermal si melanina nu sunt lezate in nici un fel.

Acest avantaj permite tratamentelor cu radiofrecventa sa fie efectuate pe orice fototip si la diferite adancimi de penetrare.

Informatii cheie Safyre

 • Rejuvenarea faciala cu Safyre
  • Aparatul Safyre integreaza tehnologia cu radiofrecventa intr-un mod versatil si inovativ, permitand terapeutului si/sau medicului sa abordeze o gama larga de tratamente. Acest lucru este posibil datorita aplicatorilor Safyre, care au fost conceputi pentru a trata atat zona faciala cat si cea corporala. Aplicatorii sunt ergonomici si usureaza astfel in mod semnificativ munca terapeutului.

   Rejuvenare Faciala
   Safyre este un aparat cu ajutorul caruia se pot oferi tratamente eficiente si non-invazive de rejuvenare faciala. Cu ajutorul radiofrecventei, Safyre stimuleaza neocolageneza si neoelastogeneza, determinand o imbunatatire imediata a aspectului pielii. Dupa tratamentul facial Safyre, ridurile sunt reduse si pielea devine mai luminoasa si tonifiata.

   Safyre este un aparat ideal pentru tratamente faciale rapide in locatia dumneavoastra, deoarece permite revenirea imediata la activitatile obisnuite. Mai mult, rezultatele apar imediat si fac din acest tratament o solutie rapida pentru orice tip de client.

   Aplicatori pentru Rejuvenare Faciala
   Echipamentul Safyre are un aplicator facial cu un capat interschimbabil de 35mm (monopolar si bipolar), cu ajutorul caruia se efectueaza intreaga gama de tratamente faciale, inclusiv redefinirea conturului facial, reducerea ridurilor si a liniilor fine.
 • Remodelarea corporala cu Safyre
  • Cu ajutorul aplicatorului special pentru corp, tratamentele Safyre dau rezultate foarte bune in eliminarea celulitei si in tonifierea corporala, inca de la prima sedinta. Posibilitatea de a oferi si tratamente corporale non-invazive face din Safyre un echipament versatil, ideal pentru locatiile ce doresc sa ofere mai multe tipuri de tratament cu ajutorul unui singur aparat multifunctional.

   Aplicatorii pentru Remodelare Corporala permit o remodelare corporala in 3 etape (drenaj, reducere si tonifiere), permitand adaptarea numarului de sedinte in functie de nevoile specifice ale clientului. In plus, Safyre detine si un modul de masaj ce completeaza tratamentul si imbunatateste rezultatele.

   1. Aplicator cu 4 pini multipolari pentru corp: ideal pentru drenaj si eliminarea lichidelor. Folosirea acestui tip de aplicator se recomanda de la prima sedinta.

   2. Aplicator cu 6 pini multipolari pentru corp ce permit distrugerea tesutului adipos si ajuta la eliminarea grasimii localizate. Folosirea acestui tip de aplicator este recomandata la mijlocul protocolului de tratament.

   3. Aplicator monopolar - ajuta la tonifierea pielii si la obtinerea unui aspect elastic si neted al acesteia. Folosirea acestui tip de aplicator se recomanda la finalul protocolului de tratament.

   4. Modulul de masaj este conceput pentru a produce un efect de elasticitate prin masaj la nivelul pielii. Terapeutul poate ajusta intensitatea in functie de nevoile fiecarui client in parte. Se recomanda pentru tonifiere si pentru reducere circumferentiala, fiind si un mod recomandat de a incheia protocolul de tratament.
 • Ce vor experimenta clientii cu tratamentele Safyre?
  • Tratamentele cu radiofrecventa Safyre prezinta 4 avantaje majore pentru clientii dumneavoastra, si, implicit, pentru buna desfasurare a activitatii in locatie

   1. Nivel Ridicat de Siguranta. Aparatul Safyre de la Cocoon Medical a fost conceput si dezvoltat de o echipa de specialisti in estetica medicala, acestia asigurandu-se pe tot parcursul procesului de cercetare-dezvoltare ca aparatul rezultat va oferi numai cele mai sigure tratamente cu radiofrecventa din industrie.

   2. Fara Timp de Recuperare. Tratamentele cu aparatul Safyre permit clientilor dumneavoastra sa revina imediat la activitatile de zi cu zi, fara a fi nevoie de proceduri post-tratament, tratamente medicamentoase sau timp de recuperare efectiv. Acest lucru este un avantaj major atat pentru clienti, deoarece le ofera mult mai multa flexibilitate si confort, dar si pentru locatie, intrucat va permite sa efectuati mai multe tratamente in aceasi zi.

   3. Tratament Non-Invaziv. Spre deosebire de metodele clasice de tratamente pentru estetica faciala si corporala, care adesea implicau proceduri dureroase si/sau invazive, radiofrecventa Safyre nu lezeaza tesuturile in niciun fel, fiind un tratament complet non-invaziv.

   4. Fara Durere. Tratamentul cu radiofrecventa Safyre este complet non-dureros si relaxant. Singurul lucru pe care il vor simti clientii in timpul tratamentului va fi o usoara senzatie de caldura in zona de tratament.
Aparat Safyre tratament radiofrecventa pentru corp

Radiofrecventa

O Solutie Integrala pentru Estetica Medicala


Radiofrecventa imbunatateste semnificativ calitatea pielii prin stimularea neocolagenezei si neoelastogenezei cu ajutorul caldurii generate in tesut. Colageneza stimulata prin radiofrecventa reprezinta augmentarea mecanismelor naturale de vindecare ale organismului.

Astfel, livrand caldura in zona de tratament, se produce un efect de supra-vindecare, care determina in final un aspect mai tanar al pielii (pentru tratamentele cu specific facial) si diminuarea puternica a celulitei (pentru tratamente corporale).

Mecanismul de actiune al neocolagenezei si al neoelastogenezei se bazeaza pe moleculele de tip HSP (Heat Shock Proteins). Aceste molecule sunt produse in urma expunerii la energie termica si reprezinta ingredientul organic de baza pentru refacerea si regenerarea tesuturilor. Intrucat se presupune ca zona de tratament este deja sanatoasa, in sensul larg al cuvantului, productia de molecule HSP suplimentare determina efectul de rejuvenare a pielii, de reducere a laxitatii si a liniilor fine/ridurilor.

Astfel, aparatul Safyre prezinta un avantaj major locatiei si clientilor dumneavoastra: toate tratamentele sale sunt non-invazive si se folosesc de puterea naturala de vindecare a corpului pentru a livra rezultatele promise.


De ce sa Alegeti Safyre pentru Clinica Dumneavoastra?


Safyre este un aparat versatil de estetica faciala si corporala, distribuit in exclusivitate in Romania de BeautyMed Solution.

Safyre ofera locatiei dumneavoastra un set distinct de avantaje:

• Gama larga de beneficii ale tratamentului
• Versatilitate – cuprinde tratamente faciale si corporale
• Aparat ergonomic, usor de folosit si transportat
• Interfata intuitiva, cu ecran tactil
• Tratamente non-invazive, fara durere
• Tratamente fara timp de recuperare
• Servicii complete - Suport integrat de marketing si operational

Ce indicatii de Estetica se pot Aborda cu Aparatul Safyre?


Fata:

• Redefinirea conturului facial
• Reducere linii fine si riduri
• Lifting in zona perioculara
• Reducerea pungilor de sub ochi (edem infraorbital)
• Umplerea ridurilor nazolabiale

Corp:

• Diminuare celulita
• Remodelare corporala
• Tonifiere
Aplicatori aparat Safyre radiofrecventa pentru fata si corp

Functionalitate si caracteristici Safyre

DESIGN INOVATIV CE PERMITE FLEXIBILITATEA TERAPEUTULUI IN TIMPUL PROCEDURII
TRATAMENTE FACIALE SI CORPORALE CU REZULTATE UNICE
CALITATE GARANTATA - PRODUS CONCEPUT DE PROFESIONISTI PENTRU PROFESIONISTI
INTERFATA INTUITIVA, USOR DE FOLOSIT DE CATRE TERAPEUT
ECRAN TACTIL CU MODUL DE GHIDARE CE AJUTA TERAPEUTII IN TIMPUL PROCEDURII
REZULTATE VIZIBILE INCA DE LA PRIMA SEDINTA
APLICATORI MULTIPLI PENTRU UN TRATAMENT INTEGRAL
6 TIPURI DE APLICATORI PENTRU REJUVENARE FACIALA SI REMODELARE CORPORALA
APLICATORI MONOPOLARI SI BIPOLARI. MODUL DE MASAJ PENTRU ELASTICITATE PIELII
APLICATORI 4 PINI/6 PINI PENTRU DRENAJ, DISTRUGEREA SI ELIMINAREA GRASIMII
Folosesc Safyre in cabinetul meu iar pacientii mei sunt foarte multumiti de efect. Rezultatele se vad dupa prima sedinta.
Dr. Todd C. Becker,
Colorado, SUA
Am descoperit radiofrecventa Coccon Medical acum cativa ani si de atunci majoritatea pacientilor mei au folosit-o. Recomand Safyre tututor care vor sa experimenteze rezultate instante.
Dr. Leyda Elizabeth Bowes,
Miami, USA
Cred ca radiofrecventa te ajuta sa tratezi o plaja de pacienti care nu doresc terapii invazive. Liftingul facial facut cu Safyre este foarte bun si comparabil cu cel chirurgical.
Dr. Richard D. Gentile,
USA

Rezultate obtinute

INAINTE DE SAFYRE REJUVENARE FACIALA
INAINTE DE SAFYRE REJUVENARE FACIALA
DUPA SAFYRE REJUVENARE FACIALA
DUPA SAFYRE REJUVENARE FACIALA
INAINTE DE SAFYRE SLABIRE ABDOMEN
INAINTE DE SAFYRE SLABIRE ABDOMEN
DUPA SAFYRE SLABIRE ABDOMEN
DUPA SAFYRE SLABIRE ABDOMEN

Fisa tehnica - Safyre

Tipul de echipament Radiofrecventa
Putere maxima 300W
Putere RF 150W
Frecventa RF 1MHz
Furnizare putere 100-240VAC , 50-60Hz
Aprobare CE Mark
Directiva 2006/95/CEE (LVD) in voltaj scazut
Directiva 2004/108/CEE (EMC) in compatibilitate electromagnetica
Directiva 2002/96/CEE (RoHS)
Directiva 2002/96/CEE (WEEE)
Materiale metal si metacrilat
Dimensiuni 430x400x300mm / 430x1015x500mm
Ecran ecran tactil 10.4inch

Aflati mai multe despre Safyre contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta