Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Produs indisponibil!
Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii!
Adagyo Aparat presoterapie pentru clinici si saloane
Produs indisponibil!
Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii!
Adagyo Aparat presoterapie pentru clinici si saloane
Informatii cheie
Solicita oferta

Adagyo - Aparat de Presoterapie si Drenaj Limfatic pentru Clinici si Saloane


Adagyo de la Cocoon Medical este un aparat profesional de presoterapie pentru oxigenare si eliminarea toxinelor, dedicat clinicilor de estetica si saloanelor de infrumusetare ce doresc sa puna accent pe tratamente de tonifiere corporala si de diminuare a celulitei. Cu ajutorul aparatului Adagyo, clientii clinicii sau salonului dumneavoastra se pot bucura de tratamente de tonifiere corporala de cea mai inalta calitate, cu rezultate vizibile la scurt timp dupa tratament.

Cum Functioneaza Aparatul de Presoterapie Adagyo?


Adagyo funcționeaza folosind un costum (special conceput pentru presoterapie) care acopera picioarele, zona abdominala si fesele. Costumul garanteaza rezultate mult mai bune decat la alte sisteme de presoterapie, deoarece activarea sistemului limfatic se face intr-un mod omogen care acopera jumatate din corp, pentru a obtine o reducere a lichidelor, a grasimilor si a toxinelor.

Combinarea Masajului cu Tratamentul de Drenaj Limfatic


Tehnologia Cocoon Medical este conceputa sa activeze nu numai sistemul circulator, ci si mușchiul si tesutul celular. Costumul de presoterapie acopera complet zona de tratament, si contribuie la activarea si revitalizarea sistemului circulator, a muschilor si a tesutului celular.

Mai mult, costumul Adagyo de presoterapie este dotat cu nu mai putin de 14 zone de admisie a aerului, distribuite uniform pentru a asigura presiunea optima pe tot parcursul tratamentului. Adaptabil pentru fiecare pacient datorita sistemelor speciale de ajustare, Adagyo este aparatul ideal de presoterapie pentru locatia dumneavoastra.

Adagyo Aparat Presoterapie si Drenaj Limfatic
Costum Presoterapie Adagyo - Aparat Cocoon Medical

Aparat Presoterapie Adagyo - Tehnologie si caracteristici


Adagyo functioneaza printr-un masaj care activează circulatia, atât venoasa, cat si limfatica, obtinand un efect de drenare a limfei si stimuland reabsorbtia fluidelor interstitiale care nu sunt absorbite de sistemul venos. Contractiile produse de masaj permit eliminarea lichidelor si a toxinelor retinute, favorizand o circulatie corecta si ajutand la hranirea celulelor.

Adagyo este dotat cu un costum special de presoterapie care acoperă picioarele, zona abdominală și fesele. Astfel, aparatul aplica o presiune secvențială pozitiva crescanda asupra corpului. Prin aceste valuri de presiune, Adagyo stimuleaza sistemul circulator, producand drenaj limfatic si favorizand eliminarea lichidelor, grasimilor si toxinelor care provoaca celulita, edeme, limfoedeme si probleme venoase, cum ar fi varicele.

Datorita abilitatii sale de a trata un set complex de indicatii, aparatul de presoterapie Adagyo este o alegere ideala pentru clinici de estetica sau recuperare medicala, dar si pentru saloane de infrumusetare ce doresc sa isi completeze paleta de tratamente cu servicii de tonifiere corporala.


Informatii cheie Adagyo

  • De Ce sa alegeti Adagyo pentru clinica sau salon?
    • Aparatul de presoterapie Adagyo este o alegere foarte buna pentru clinicile sau saloanele de estetica ce doresc sa adauge tonifierea corpoala pe lista de servicii.
  • Care sunt avantajele principale pe care le aduce aparatul Adagyo?
    • Adagyo este un echipament de presoterapie, care functioneaza extrem de bine in conjuctura cu alte tratamente de slabire localizata, tonifiere corporala sau de reducere a celulitei.
  • Ce vor experimenta pacientii in timpul tratamentului?
    • In timpul tratamentului de presoterapie, pacientii vor simti o senzatie placuta de caldura si relaxare. Tratamentul este complet nedureros si non-invaziv.
Cum Functioneaza Presoterapia Adagyo

Ce se poate trata cu Aparatul de Presoterapie Adagyo?Adagyo va va ajuta pacientii sa isi imbunatateasca starea generala a urmatoarelor sisteme ale corpului:

Sistemul limfatic.

Imbunatatirea sistemului limfatic datorita cresterii circulatiei limfatice, ceea ce duce la eliminarea toxinelor.

Sistemul digestiv.

Imbunatatirea sistemului digestiv prin relaxarea muschilor abdominali si intestinali, facilitand astfel functionarea normala a acestora.

Pielea.

Imbunatatirea tonusului pielii datorită fluxului sanguin crescut, facilitand regenerarea celulelor.

Sistemul circulator.

Imbunatatirea sistemului circulator, crescand cantitatea de oxigen din organism si ameliorand tensiunea arteriala in extremitati.

Sistemul muscular.

Imbunatatirea sistemului muscular, oferind relaxare si ușurare in caz de spasme musculare.

Aflati mai multe despre Adagyo contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta