Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Tehnologia picosecond pentru eliminare tatuaje
Tehnologia picosecond pentru eliminare tatuaje
Informatii cheie
Rezultate obtinute
Solicita oferta

Aparatura de Estetica Medicala cu Tehnologia Picosecond


Picosecond este o tehnologie unica a Candela Medical, ce tinteste pigmentul de culoare din care se compun tatuajele cu ajutorul unor pulsuri ultra scurte, de ordinul picosecundelor, capabile sa il "sparga". Cel mai performant sistem de acest tip de pe piata de estetica medicala este PicoWay de la Candela Medical, un laser cu tehnologia picosecond ce trateaza pielea prin pulsuri de energie ridicata intr-un timp extrem de scurt, de numai 300-500 picosecunde (ps). Laserul Picoway lucreaza cu lungimile de unda 1064 nm si 532 nm.

Picosecond Resolve Laser Fractionat - Ultima Inovatie in Terapii Laser


Laserul fractionat de 532 nm si laserul Picosecond de 1064 nm sunt tehnologii unice destinate tratarii leziunilor pigmentare, iregularitatilor texturale si semnelor de imbatranire. Aplicatorul Resolve al echipamentului PicoWay foloseste tehnologia holografica difractiva a fasciculului de lumina pentru a crea o matrice bidimensionala "LIOB" (Laser Induced Optical Breakdown). LIOB-ul poate fi focusat in epiderma, folosind lungimea de unda de 532 nm sau in dermul papilar superior, cu ajutorul lungimii de unda de 1064 nm.

Avantajul Aparatelor Laser cu Tehnologia Picosecond


Tehnologia Picosecond permite eliminarea tatuajelor multicolore, greu de scos dar si a leziunilor pigmentare benigne pe orice fototip.
Modul unic de actiune al echipamentului PicoWay este bazat pe livrarea unor pulsuri ultrascurte de energie in tesut.
Aceste impulsuri de energie creeaza un impact fotomecanic care sparge cerneala din tatuaj sau pigmentatie in particule mici, usor de eliminat.

Rezultate obtinute cu tehnologia picosecond
cum actioneaza tehnologia picosecond

Picosecond este cea mai noua tehnologie de eliminare a tatuajelor si a leziunilor pigmentare. Sparge tatuajul cu pulsuri emise intr-un trilion de secunde in mini particule.

De ce sa alegeti tratamentele cu tehnologia Picosecond?


• Elimina tatuajele – chiar si cele cu cerneala multicolora si tatuajele rezistente tratate in trecut cu alte tipuri de lasere
• Numar mai mic de sedinte comparativ cu alte sisteme
• Rezultate excelente
• Disconfort redus

Cum functioneaza tehnologia Picosecond?


Lumina laser tinteste anumite culori in pulsuri Picosecond ultra-scurte. Aceste pulsuri sparg pigmentul de tatuaj in particule extrem de mici care sunt eliminate apoi prin drenaj limfatic. Laserul Picosecond emite mai putina caldura decat cele traditionale asigurand astfel un tratament mai sigur si confortabil.

De cate sedinte Picosecond au nevoie pacientii dumneavoastra pentru a vedea rezultate?


Eficienta procedurii depinde de multi factori cum ar fi varsta, locul, adancimea, marimea si tipul de tatuaj. Toate tatuajele au nevoie de mai multe sedinte pentru a obtine rezultate optime.

Informatii cheie Aparatura Laser Picosecond

 • La ce sa se astepte pacientii in timpul procedurilor laser picosecond?
  • Inca de la prima sedinta pielea va reactiona la laser si intensitatea tatuajului va fi diminuata. Imediat dupa terapie este indicat ca pacientul sa utilizeze o compresa rece pe zona de tratament pentru a calma pielea. Doctorul poate recomanda un antibiotic - aplicat local. In primele zile trebuie evitata atingerea zonei sau folosirea agentilor de demachiere abrazivi.
 • Tratamentul cu laser picosecond este dureros?
  • Gradul de disconfort variaza de la o persoana la alta in functie de natura si locatia tatuajului de pe corp.

   Tratamentele Picosecond sunt eficiente? Exista efecte secundare?

   Tratamentele Picosecond trateaza selectiv tatuajul in timp ce tesutul inconjurator este evitat. Genereaza mai putina caldura decat lasererele traditionala ceea ce inseamna tratamente mai sigure cu efecte secundare mai reduse. Dupa terapie, pacientul poate experimenta o discolorare temporara sau inrosirea pielii din jurul zonei de tratament. Unii pacienti pot experimenta albire temporara a pielii dupa terapie. Pielea revine la normal in scurt timp.
 • Cu Picosecond se pot trata si petele pigmentare si pistruii?
  • Da, Picosecond trateaza eficient si sigur multe leziuni pigmentare, inclusiv pistruii.

Rezultate obtinute

LEZIUNI PIGMENTARE INAINTE DE PICOSECOND
LEZIUNI PIGMENTARE INAINTE DE PICOSECOND
LEZIUNI PIGMENTARE DUPA PICOSECOND
LEZIUNI PIGMENTARE DUPA PICOSECOND
TATUAJ INAINTE DE TEHNOLOGIA PICOSECOND
TATUAJ INAINTE DE TEHNOLOGIA PICOSECOND
TATUAJ DUPA TEHNOLOGIA PICOSECOND
TATUAJ DUPA TEHNOLOGIA PICOSECOND

Aflati mai multe despre Aparatura Laser Picosecond contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta