Salt la continut
Logo beautymed.ro
Distribuitor oficial PB Serum in Romania

Pbserum Medical - Produse Inovatoare cu Enzime pentru Rejuvenare Cutanata


Pbserum Medical este o linie noua si inovativa de produse profesionale de estetica medicala, specializate in tratarea fibrozelor, in rejuvenarea tenului si in eliminarea celulitei. Linia medicala de produse Pbserum este destinata specialistilor in estetica medicala care pun accent in practica lor pe metode minim-invazive de rejuvenare si regenerare a pielii si a tesutului subcutanat. Produsele Pbserum sunt realizate de laboratoarele Proteos Biotech, cu tehnologie 100% spaniola.

Laboratoarele de biotehnologie Proteos Biotech utilizeaza cele mai avansate procese de dezvoltare si productie, bazate pe standarde inalte de calitate si siguranta, cu certificarea ISO 13485. Proteos Biotech foloseste biotehnologia in procesul de cercetare si dezvoltare, scopul fiind obtinerea de ingrediente active de ultima generatie, cu aplicatii dovedite in medicina estetica.
Rezultatul eforturilor de cercetare ale Proteos Biotech este o gama de produse inovative si eficiente, ce actioneaza intr-un mod unic asupra zonei de tratament. Cu ajutorul Pbserum Medical, medicii esteticieni pot acum livra tratamente minim invazive cu rezultate foarte bune pentru specificatii precum fibroza, reducerea laxitatii, reducerea barbiei duble, reducerea celulitei si hialuronidaza.
PB Serum Medical - Produse pe Baza de Enzime pentru Medici Esteticieni
Tratament cu PB Serum Medical

Cum Actioneaza Produsele Pbserum Medical?


Enzimele sunt proteine care exista in corpul nostru, cu un rol esential in buna functionare a proceselor metabolice. Ele sunt responsabile cu formarea si descompunerea substantelor. Enzimele recombinante sunt extrem de selective si fiecare reactioneaza cu o anumita substanta.

Pentru a trata diverse probleme ale pielii si ale tesutului cutanat, precum fibroza, Pbserum foloseste extraordinarul potential al enzimelor. Enzimele Proteos Biotech sunt: Lipaza, Colagenaza si Liaza. Ele actioneaza sinergetic impotriva procesului de fibrozare.

• Liaza: Reduce retentia de fluide cauzata de edem (excesul de apa din organism).

• Lipaza: Contribuie la eliminarea tesutului adipos localizat.

• Colagenaza: faciliteaza tratarea fibrozei, estomparea cicatricilor de orice fel, diminuarea celulitei si a vergeturilor.

Destinata medicilor specialisti in estetica medicala, gama Pbserum Medical contine 3 produse: HIGH, MEDIUM, LOW care functioneaza prin sinergia celor 3 tipuri de enzime, in cantitati diferite, in functie de tipul de tratament ales.
Informatii cheie despre PB Serum
 • Pbserum Medical HIGH
  • Produs special pentru tratarea cazurilor de fibroza persistenta, precum toate tipurile de cicatrici, fibroza post-chirurgicala sau celulita.
 • Pbserum Medical MEDIUM
  • Ajuta la eliminarea acumularilor de tesut adipos asociate cu fibroza.
 • Pbserum Medical LOW
  • Contribuie la stimularea regenerarii celulare si reduce retinerea de fluide in cazul proceselor de fibroza

Avantajul Pbserum – Utilizarea Enzimelor Recombinante


Cu ajutorul biotehnologiei si a unei selectii de microorganisme, devine posibila utilizarea cu success a enzimelor recombinante pentru tratamente de estetica medicala. Sistemul de productie unic al Proteos Biotech face posibila obtinerea unor enzime mai pure si cu o structura mai simpla. Astfel, produsele sunt mai eficiente si au risc alergen scazut.

Ce este Liofilizarea PB Serum?


Liofilizarea este o metoda de conservare prin deshidratare, produsele fiind supuse inghetului rapid. Procesul de liofilizare creste stabilitatea produselor PB Serum. Enzimele isi pastreaza 100% din proprietati si abilitati de actiune, fara a fi nevoie de conservanti. Procesul de productie are loc intr-un mediu steril, asigurand inalta calitate a produselor. Pastrarea ulterioara a produselor nu necesita stocare la rece. Produsele pot fi pastrate la temeperaturi intre 1ºC si 30ºC
Produse PB Serum
PB Serum este eficient si impotriva Celulitei

HA Filler Corrector – Solutia Ideala pentru Hialuronidaza


Cu ajutorul produselor Pbserum HA Filler Corrector, puteti folosi puterea enzimelor pentru a corecta sau elimina complet efectele tratamentelor cu produse injectabile cu acid hialuronic. Enzimele Pbserum sunt capabile sa rupa legaturile moleculare ale acidului hialuronic, indepartand astfel efectele produselor, in caz ca rezultatele obtinute nu sunt ceea ce a dorit pacientul.

PB Serum - Enzime Medicale de Inalta Calitate


Eficienta enzimelor medicale PB serum a fost testata in vitro si in vivo. Rezultatele in vivo indica o eficienta deosebita in tratarea fibrozei, rezultatele fiind vizibile dupa prima aplicare. Mai mult, datorita caracteristicilor enzimelor recombinante, dar si a pastrarii in mediul steril prin liofilizare, produsele ofera un nivel inalt de siguranta al tratamentelor.
Pbserum HA 1,5 este un acid hialuronic usor reticulat si cu o greutate moleculara de 8 mg/mL. Produsul are proprietati antiinflamatorii si de regenerare, stimuland refacerea fibrelor de colagen in tesutul afectat. Datorita acestor caracteristici, produsul este ideal pentru inhibarea, combaterea si preventia aparitiei fibrozei, reprezentand baza tratamentului PB Serum.
Recomandari (aparate, tehnologii, tratamente) - PB Serum
PB Serum - Functionalitate si caracteristici
LINIE NOUA SI INOVATOARE DE PRODUSE ESTETICE SPECIALIZATE IN TRATAREA FIBROZEI
LINIE NOUA SI INOVATOARE DE PRODUSE ESTETICE SPECIALIZATE IN TRATAREA FIBROZEI - GAMA MEDICALA DESTINATA SPECIALISTILOR, TEHNOLOGIE 100% SPANIOLA<br>
GAMA MEDICALA DESTINATA SPECIALISTILOR, TEHNOLOGIE 100% SPANIOLA
FORMULA 100% INOVATOARE, DEZVOLTATA DE PROTEOS BIOTECH
FORMULA 100% INOVATOARE, DEZVOLTATA DE PROTEOS BIOTECH - INGREDIENTE DE ULTIMA GENERATIE, CERTIFICARE ISO 13485<br>
INGREDIENTE DE ULTIMA GENERATIE, CERTIFICARE ISO 13485
ENZIME RECOMBINANTE, SELECTIVE (LIPAZA, COLAGENAZA, LIAZA)
ENZIME RECOMBINANTE, SELECTIVE (LIPAZA, COLAGENAZA, LIAZA) - SINGURA SOLUTINE MINIM-INVAZIVA DE TRATARE A FIBROZEI, CELULITEI SI GUSEI DUBLE<br>
SINGURA SOLUTINE MINIM-INVAZIVA DE TRATARE A FIBROZEI, CELULITEI SI GUSEI DUBLE
REZULTATE GARANTATE, FARA INTERVENTII SUPLIMENTARE
REZULTATE GARANTATE, FARA INTERVENTII SUPLIMENTARE - CEL MAI AVANSAT PRODUS DE HIALURONIDAZA<br>
CEL MAI AVANSAT PRODUS DE HIALURONIDAZA
PBSERUM HA 1.5 – ACID HIALURONIC CU MOLECULA MARE - TRATARE SI PREVENTIA FIBROZEI
PBSERUM HA 1.5 – ACID HIALURONIC CU MOLECULA MARE - TRATARE SI PREVENTIA FIBROZEI - EFECT ANTIINFLAMATOR, PROPRIETATI DE REGENERARE, STIMULEAZA NEOCOLAGENEZA
EFECT ANTIINFLAMATOR, PROPRIETATI DE REGENERARE, STIMULEAZA NEOCOLAGENEZA
PB Serum - produse pe baza de enzime
 • Dr. Andreea Boca
  Dr. Andreea Boca,
  Romania
  Profilul de siguranta al produselor PB Serum m-a uimit. Recuperarea cu ajutorul enzimelor este extraodinara, si functionala, iar rezultatele se vad chiar si dupa prima sesiune.
 • Dr. Ioana Dragoicea
  Dr. Ioana Dragoicea,
  Romania
  Produsele Pbserum se bazeaza pe enzime, lucru nemaintalnit pana acum in produsele folosite in estetica. Colagenaza, lipaza si liaza s-au dovedit extrem de eficiente in tratarea unor depozite localizate de tesut adipos, inclusiv cele asociate cu prezenta celulitei.
Rezultate obtinute - PB Serum
 • ABDOMEN INAINTE DE PBSERUM MEDICAL
  ABDOMEN INAINTE DE PBSERUM MEDICAL
  ABDOMEN DUPA PBSERUM MEDICAL
  ABDOMEN DUPA PBSERUM MEDICAL
  FIBROZA INAINTE DE PBSERUM MEDICAL
  FIBROZA INAINTE DE PBSERUM MEDICAL
  FIBROZA DUPA PBSERUM MEDICAL
  FIBROZA DUPA PBSERUM MEDICAL
Aflati mai multe despre PB Serum contactandu-ne cu ajutorul fomularului de mai jos.
Solicita oferta