Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Protocol Combinat Mezoterapie, Biostimulator de colagen si Echipamente Bazate pe Energie Laser
Protocol Combinat Mezoterapie, Biostimulator de colagen si Echipamente Bazate pe Energie Laser

Protocol Combinat Mezoterapie, Biostimulator de colagen si Echipamente Bazate pe Energie Laser


NCTF 135 HA este o solutie biorevitalizanta de hidratare, ce contine acid hialuronic si 59 de substante active, care asigura tenului nutrientii necesari pentru imbunatatirea calitatii si aspectului. Este tratamentul ideal de preventie al semnelor imbatranirii, deoarece incetineste procesul de degradare cutanata si imbunatateste aspectul pielii uscate, lipsite de vitalitate, cu iregularitati cromatice, cu pori dilatati si riduri.

Cellenis este un produs extrem de usor de preparat, obtinandu-se o plasma cu o puritate ridicata si o concentratie maxima de trombocite, eliminand majoritatea eritrocitelor si neutrofilelor, responsabile pentru raspunsul inflamator.

Laserul CO2 este un laser ablativ fractionat, ideal pentru rejuvenarea faciala non-invaziva, ce penetreaza straturile superficiale ale pielii, ajungand in derm si stimuland neocolageneza. Este eficient in tratarea cicatricelor post-acneice, eliminarea ridurilor si imbunatatirea texturii pielii. In plus, echipamentul estompeaza iregularitatile texturale si cromatice, oferind totodata o rejuvenare cutanata in profunzime.

Frax 1550 este un laser fractionat non-ablativ ce contribuie la refacerea structurii pielii, reducand imperfectiunile si cicatricele, si oferind un aspect uniform al tenului. In timpul procedurii, livrarea energiei laser in tesut creeaza microleziuni termale la nivelul dermului profund, care stimuleaza productia de colagen si elastina, refacand structura pielii.

PicoWay, laser picosecunda ce actioneaza in profunzimea pielii pentru tratarea ridurilor, cicatricelor, leziunilor pigmentare si indepartarea tatuajelor, minimizand riscul de hiperpigmentare post-inflamatorie.
Schema de Tratament pentru Protocolul Combinat NCTF 135 HA, Cellenis si Frax 1550
Frax 1550 pentru Rejuvenarea Profunda a Tesutului

Protocolul Combinat pentru Rejuvenare Faciala


Indicatiile protocolului include tratarea imbatranirii cutanate (reducerea ridurilor), imbunatatirea calitatii pielii (hidratare, luminozitate, stimularea productiei de colagen).

Protocolul tratamentului consta in trei sedinte de tratament, fiecare la un interval de timp de 4-6 saptamani. In fiecare sedinta se foloseste laserul si solutia biostimulatoare (NCTF 135 HA sau Cellenis), care este aplicata si distribuita in mod egal pe zonele tratate, topic. Intervalul de timp intre tratamente variaza in functie de tehnologia folosita: 6 saptamani pentru laserul CO2 si 4 saptamani pentru Frax sau PicoWay.

In cazul Cellenis se recolteaza si se centrifugheaza sangele inainte de inceperea tratamentului bazat pe energie. Cantitatea de plasma rezultata se imparte in mod egal pe zonele tratate.

Recomandari Post-procedura:
-Aplicarea B3 Recovery Cream - Skin Perfusion pentru refacerea barierei protectoare a pielii (hidrateaza, calmeaza, repara). Substante active: Vitamina B3, H-Urea, Extract de plante, Mirabilis Jalapa, Rhamno Complex.
-Aplicarea SPF 50+ UV Skin Protect – Skin Perfusion pentru protejarea tenului de razele UVA, UVB si de radicalii liberi. Substante active: Vitamina B3, Vitamina E, Detoxofan, Acid Salicilic, Filtre UVA/UVB.

Recomandari NCTF 135 HA, Cellenis si Frax 1550

Produse
Producatori
Tratamente
Tehnologii
Protocoale Combinate

Aflati mai multe despre NCTF 135 HA, Cellenis si Frax 1550 contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta