Salt la continut
Logo beautymed.ro
Hydrafacial - Aparat de Hidrodermoabraziune pentru Clinici Estetice si Saloane de Infrumusetare

Hydrafacial - Aparat de Hidrodermoabraziune pentru Clinici si Saloane de Estetica


Solutia Nr 1 Pentru Tratamente Faciale Non-Invazive


Hydrafacial este un aparat de curatare, hidratare si rejuvenare faciala, destinat clinicilor si saloanelor de infrumusetare. Aparatul Hydrafacial este cea mai recenta si avansata tehnologie non-laser de refacere a tesutului cutanat si, totodata, singurul echipament de hidrodermoabraziune care combina simultan curatarea, exfolierea, extractia, hidratarea si protectia oferita de antioxidanti. Tratamentele cu HydraFacial ofera clientilor dumneavoastra o piele mai curata si mai frumoasa, fara disconfort si fara timp de recuperare. Tratamentul este non-invaziv, non-iritant si calmant.

Hydrafacial este un aparat unic pe piata de estetica, deoarece combina 4 tehnologii unice de estetica faciala non-invaziva cu o serie de produse speciale pentru ten, ce ofera clientilor dumneavoastra rezultate cu adevarat spectaculoase, atat pentru rejuvenare faciala, cat si pentru hidratare, curatare si exfoliere.

Versatil, eficient si usor de folosit, Hydrafacial este aparatul de referinta pentru orice clinica sau salon de estetica si infrumusetare ce doreste sa ofere tratamente faciale de prima clasa, cu rezultate ce impresioneaza. Relaxant si calmant, tratamentul Hydrafacial este cea mai rapida metoda non-invaziva de a mentine tenul vitalizat, sanatos si fara semne de imbatranire.
Aparat Hydrafacial - Cel Mai Avansat Sistem de Curatare si Hidratare Non-invaziva pentru clinici estetice
Tratament de curatare faciala in clinica, cu aparatul Hydrafacial.

Hydrafacial – O Noua Filosofie in Rejuvenarea FacialaSkin Health For Life este filosofia companiei Edge Systems, aplicabila nu doar pentru frumusetea tenului, ci si pentru restabilirea tineretii si sanatatii pielii. O epiderma sanatoasa este un stil de viata ce necesita luni de zile de ingrijire si cele mai bune tratamente pentru clientii dumneavoastra. Hydrafacial este modalitatea care face acest process posibil in locatia dumneavoastra.

Ce se Poate Trata cu Hydrafacial?In locatia dumneavoastra, Hydrafacial va acoperi complet sectorul de tratamente de estetica faciala non-invaziva, datorita gamei diverse de proceduri ce se pot efectua cu tehnologiile si produsele aparatului. In mod ideal, aparatul Hydrafacial se va folosi intr-o secventa de pasi de tratament bine definiti, dupa cum urmeaza:

Pasii Tratamentului Hydrafacial

1. Curatare si Exfoliere. Tratamentul de curatare si de exfoliere cu Hydrafacial este cel mai performant de pe piata de extetica. Cu ajutorul tehnologiilor sale unice, aparatul Hydrafacial elimina in mod delicat celulele moarte, pentru a lasa o piele noua si sanatoasa, cu aspect placut.

2. Peeling cu Acizi. Peeling gentil ce curata porii de celule moarte si de impuritati. Tehnologia speciala folosita de Hydrafacial previne iritarea sau lezarea tenului in timpul tratamentului.

3. Extractie puncta negre. Hydrafacial foloseste o tehnologie speciala pentru tratamente de curatare faciala pe baza de vortex, care extrage punctele negre si impuritatile din piele.

4. Hidratare superficiala. Hydrafacial trateaza tenul cu acid hialuronic si antioxidanti, livrati in piele cu ajutorul tehnologiei speciale Vortex-Fusion.

5. Protectie. Utilizarea produselor speciale Hydrafacial Daily Essentials ajuta la mentinerea rezultatelor pentru o perioada mai lunga de timp si protejeaza pielea de factorii nocivi la care este expusa in mod normal in fiecare zi.
Informatii cheie despre Hydrafacial
 • Curatare si Exfoliere cu Hydrafacial
  • Tratamentul de curatare si de exfoliere cu Hydrafacial este cel mai performant de pe piata de estetica. Cu ajutorul tehnologiilor sale unice, aparatul Hydrafacial elimina in mod delicat celulele moarte, pentru a lasa o piele noua si sanatoasa, cu aspect placut. Peeling gentil curata porii de celule moarte si de impuritati. Tehnologia speciala folosita de Hydrafacial previne iritarea sau lezarea tenului in timpul tratamentului.
 • Extractie si Hidratare cu Hydrafacial
  • Hydrafacial trateaza tenul cu acid hialuronic si antioxidanti livrati in piele cu ajutorul tehnologiei speciale Vortex-Fusion. Indeparteaza impuritatile din pori cu ajutorului unui vacuum non-invaziv. Hraneste si hidrateaza intens pielea.
 • Fuziune si Protectie cu Hydrafacial
  • Hydrafacial foloseste o tehnologie speciala pentru tratamente de curatare faciala pe baza de vortex, care extrage punctele negre si impuritatile din piele.
   Utilizarea produselor speciale Hydrafacial Daily Essentials ajuta la mentinerea rezultatelor pentru o perioada mai lunga de timp si protejeaza pielea de factorii nocivi la care este expusa in mod normal in fiecare zi.

Produsele Speciale Hydrafacial pentru Rejuvenare FacialaPentru a augmenta efectele benefice ale tratamentelor faciale, dar si pentru a extinde paleta de indicatii, aparatul Hydrafacial se poate folosi si impreuna cu o gama speciala de produse dedicate rejuvenarii faciale, ce restabilesc sanatatea pielii si aduc clientilor dumneavoastra o serie de beneficii distincte:

Dermabuilder Boost - Reducerea liniilor fine si a ridurilor. Acest tratament ajuta la minimizarea semnelor de imbatranire prematura, folosind ca substante active o combinatie de peptide ce refac reteaua de colagen, restabilind elasticitatea.

Glysal Boost - Imbunatatirea starii tenului acneic. Acest tratament este dedicat tenului acneic si/sau tenului afectat de cicatrici post-acneice. Glysal boost reduce semnificativ marimea porilor si reduce aspectul cicatricilor post-acneice.

Britenol Boost - Reducerea hiperpigmentatiei si a petelor. Acest tratament special tinteste petele pigmentare si cele produse de expunerea excesiva la soare. In plus, Britenol Boost contribuie si la uniformizarea pielii.
Produse speciale de inalta calitate pentru salonul dumneavoastra
Patru metode unice de tratament facial

Hydrafacial – Tehnologiile Unice de Estetica si Rejuvenare Faciala


Hydrafacial duce rejuvenarea faciala non-ablativa si non-invaziva la un nou nivel cu ajutorul substantelor active folosite. Numeroase studii clinice realizate demonstreaza rezultatele net superioare ale Hydrafacial pe orice tip de ten, prin comparatie cu alte echipamente. Acest lucru se datoreaza tehnologiilor patentate Hydrafacial: Vortex Cleansing, Vortex-Extraction, HydroPeel Exfoliation si Vortex-Fusion.

Integrarea acestor 4 tehnologii intr-un singur aparat de estetica faciala reprezinta o premiera pe piata de estetica internationala si ofera atat terapeutilor cat si pacientilor o experienta unica.

1. Vortex Cleansing. Hidrateaza superficial pielea cu ajutorul solutiilor speciale cu nutrienti, curata in profunzime porii, catifeleaza si elimina impuritatile.

2. Vortex Extraction. Acest aplicator creaza un efect de vortex ce determina curatarea rapida a punctelor negre si a sebumului in exces, rapid si fara durere.

3. HydroPeel Exfoliation. Aplicatorul patentat Hydropeel are margini abrazive care exfoliaza pielea de mai multe ori la fiecare trecere.

4. Vortex-Fusion. Spirala sa unica introduce in piele ingrediente active ce hidratreaza si imbunatatesc tenul. Cu ajutorul Vortex-Fusion se pot reduce liniile fine, excesul de sebum si hiperpigmentatia.

Terapia LED Light HydraFacialLed-ul rosu este folosit pentru a imbunatati fermitatea si elasticitatea pielii. Ajuta la reducerea liniilor fine si ridurilor, a hiperpigmentatiei si a altor semne de imbatranire. Led-ul albastru este benefic pentru tenul gras sau acneic.

De ce sa alegeti Hydrafacial pentru Locatia Dumneavoastra?Hydrafacial este cel mai bun aparat pentru tratamente faciale profesionale in clinica sau in salon, datorita calitatii exceptionale a tratamentelor si a produselor folosite. Aparatul ofera o serie de avantaje distincte:

• Tratamentele nu necesita timp de recuparare
• Terapii rapide, aproximativ 30 minute
• Rezultatele sunt vizibile imediat
• Tratamentul este eficient pe orice tip de piele
• Procedura non-invaziva
• Gama diversa de specificatii pentru tratamente faciale
• Produse consumabile de inalta calitate
• Aparat versatil, foarte usor de folosit de catre terapeut
• Tehnologii patentate, cu eficienta revolutionara
• Studii clinice ce atesta eficienta tehnologiilor
Tratament de curatare si rejuvenare faciala cu hydrafacial
Recomandari (aparate, tehnologii, tratamente) - Hydrafacial
Hydrafacial - Functionalitate si caracteristici
INTERFATA INTUITIVA PENTRU O INTERACTIUNE FACIALA
INTERFATA INTUITIVA PENTRU O INTERACTIUNE FACIALA - BUTON DE ILUMINARE ON/STANDBY SI ECRAN TACTIL<br>
BUTON DE ILUMINARE ON/STANDBY SI ECRAN TACTIL
PORT PENTRU APLICATORUL DRENAJ LIMFATIC SI TERAPIE LED
PORT PENTRU APLICATORUL DRENAJ LIMFATIC SI TERAPIE LED - TAVA DE ACCESORII SI CONTAINER PENTRU DESEURI<br>
TAVA DE ACCESORII SI CONTAINER PENTRU DESEURI
4 TIPSURI PENTRU MULTIPLE OPTIUNI DE TRATAMENT
4 TIPSURI PENTRU MULTIPLE OPTIUNI DE TRATAMENT - CAMERA FOTO PENTRU MONITORIZAREA PERMANENTA A REZULTATELOR<br>
CAMERA FOTO PENTRU MONITORIZAREA PERMANENTA A REZULTATELOR
ECHIPAMENT COMPACT, USOR SI MOBIL
ECHIPAMENT COMPACT, USOR SI MOBIL - APARAT DE HIDRODERMOABRAZIUNE CU REZULTATE IMEDIATE<br>
APARAT DE HIDRODERMOABRAZIUNE CU REZULTATE IMEDIATE
TERAPII ADD-ON - DRENAJ LIMFATIC , LUMINA LED SI PERK
TERAPII ADD-ON - DRENAJ LIMFATIC , LUMINA LED SI PERK - PROCEDURA NON INVAZIVA PENTRU MENTINEREA SANATATII CUTANATE
PROCEDURA NON INVAZIVA PENTRU MENTINEREA SANATATII CUTANATE
Aparat Hydrafacial pentru Saloane si Clinici de Rejuvenare Faciala
 • Dr. W Grant Stevens
  Dr. W Grant Stevens,
  California, USA
  Hydrafacial este solutia perfecta pentru a obtine o piele sanatoasa. In clinica am 3 aparate care functioneaza non stop. Este baza de care avem nevoie pentru o piele sanatoasa. Toti pacientii mei il folosesc.
 • Dr. Stephanie Williams
  Dr. Stephanie Williams,
  Londra, UK
  Avem 4 aparate in clinica noastra pentru ca este o procedura foarte populara in randul clientilor nostri. Este un tratament versatil care extrage puncte negre, realizeaza un peeling chimic si o hidrodermoabraziune a pielii. Este o necesitate in clinica noastra.
 • Dr. Shail Singh
  Dr. Shail Singh,
  San Jose, California
  Hydrafacial se integreaza perfect in clinica noastra. Suntem o clinica de estetica iar pielea este principalul nostru target. Hydrafacial ne ajuta acolo unde alte terapii nu au putut.
Rezultate obtinute - Hydrafacial
 • INAINTE DE HYDRAFACIAL ACNEE
  INAINTE DE HYDRAFACIAL ACNEE
  DUPA HYDRAFACIAL ACNEE
  DUPA HYDRAFACIAL ACNEE
  INAINTE DE HYDRAFACIAL REJUVENARE FACIALA
  INAINTE DE HYDRAFACIAL REJUVENARE FACIALA
  DUPA HYDRAFACIAL REJUVENARE FACIALA
  DUPA HYDRAFACIAL REJUVENARE FACIALA
Fisa tehnica - Hydrafacial
Tip de tehnologie hidrodermoabraziune
Dimensiuni unitate 11 x 46 x 40 cm
Greutate 38kg
Electricitate 220-240 AC, 50/60 Hz, 8 Amp
Temperatura camera de lucru 10-40°C
Umiditate camera de lucru 30-75% RH
Altitudine camera de lucru 700-1060hPa
Conformitate CE Mark 2460
Aflati mai multe despre Hydrafacial contactandu-ne cu ajutorul fomularului de mai jos.
Solicita oferta