Salt la continut
Aparat Hydracool pentru Clinici si Saloane

HydraCool Plus - Aparat Pentru Rejuvenare Faciala si Managementul Pielii


HydraCool Plus este un aparat pentru clinici si saloane de infrumusetare, specializat in curatarea, hidratarea si rejuvenarea pielii. Echipamentul Hydracool va permite sa oferiti tratamente complete de rejuvenarea faciala, prin combinarea a 4 tehnologii inovatoare: Aqua B, Vibro X, Collagen +, si UltraB.

Combinarea acestor 4 tehnologii intr-un singur echipament asigura o experienta deosebita pentru orice tip de piele si livreaza rezultate foarte bune pacientilor dumneavoastra. Tehnologiile aparatului HydraCool Plus sunt destinate pentru abordarea completa a problematicii rejuvenarii faciale, ele fiind eficiente atat pentru curatare in profunzime, cat si pentru revitalizare, elasticitare, reducere riduri, stralucire si oxigenare.

Conceput special pentru saloane de infrumusetare cu accent pe tratamente faciale, HydraCool Plus ofera clientilor dumneavoastra posibilitatea de a beneficia de un tratament facial complet, sigur si relaxant, cu rezultate vizibile imediat. Avantajul major al aparatului HydraCool Plus este, pe langa gama larga de tehnologii disponibile pentru tratamente faciale, versatilitatea cu care se pot efectua tratamente in clinica sau in salonul de estetica.

Aparat Hydracool pentru curatare faciala in clinici si saloane
Tratament facial cu aparatul Hydracool

Aparatul HydraCool Plus - Pasi de Tratament si Tehnologii Incluse


Aparatul HydraCool Plus foloseste patru tehnologii speciale pentru a livra clientilor dumneavoastra un set complet de tratamente non-invazive de rejuvenare si curatare faciala:

• Aplicatorul Aqua B – Tratamente de Curatare. Miscarea spiralata combinata cu tehnologia vacuum permite moleculelor de apa sa penetreze pielea. Rezultate: curatare profunda, echilibrarea nivelului apei si al uleiurilor, imbunatatirea texturii pielii.
• Aplicatorul VibroX – Tratamente de Rejuvenare. Cu o vibratie specifica si lumina led rosie, acest aplicator special produce un numar mare de microbule CO2 ce penetreaza profund pielea, declansand efectul Bohr, de oxigenare si revitalizare celulara. Rezultate: Rejuvenare piele, reducere riduri, exfoliere, stralucire, oxigenare.
• Aplicatorul Collagen+ - Tratamente de Fermitate. Secretul pentru o piele ferma si rejuvenata este retinerea colagenului in derm si crearea unei retele dense. Radiofrecventa incalzeste in mod uniform colagenul pana la 37-41 C, stimuland neocolageneza. Rezultate: Diminuare riduri, refacere elasticitate, fermitate, rejuvenare faciala.
• Aplicatorul UltraB – Tratamente de Stralucire. Ultrasunetul sparge eficient structura moleculara a produselor in micro molecule ce penetreaza usor pielea, favorizand aparitia rezultatelor. Rezultate: Piele catifelata, uniformizarea texturii pielii, stralucire.
Informatii cheie despre Hydracool
 • Gama Completa de Tratamente Faciale Non-Invazive
  • Cu aparatul HydraCool Plus, veti putea oferi clientelor si clientilor dumneavoastra o gama completa de tratamente faciale non-invazive, structurate intr-un protocol comprehensiv de tratament pentru a obtine cele mai bune rezultate.
 • Ideal pentru Saloane de Infrumusetare ce ofera Tratamente Faciale
  • Gama larga de tratamente posibile cu HydraCool Plus fac din acest aparat principalul mijloc de livrare al tratamentelor non-invazive de estetica faciala, sporind randamentul si profitabilitatea locatiei.
 • Eficient si Sigur pe Orice Tip de Piele
  • Cu HydraCool Plus, rezultatele tratamentelor sunt vizibile imediat, pe orice tip de piele. Mai mult, toate tratamentele sunt non-invazive si nu necesita timp de recuperare.

HydraCool Plus - Platforma pentru Managementul Pielii


Datorita combinarii celor patru tehnologii, HydraCool Plus devine o platforma multifunctionala de management al pielii, oferind tratamente eficiente si profesionale pentru tratamentul fetei, al ochilor, al buzelor, al decolteului si al mainilor. HydraCool Plus ofera rezultate dovedite stiintific pentru numeroase probleme ale pielii, transformand un ten uscat si obosit, intr-un ten rejuvenat si vibrant.

Aparatul HydraCool pentru Rejuvenare Faciala ofera beneficii majore pentru clientii dumneavoastra, si, implicit, pentru salon, deoarece va permite sa oferiti servicii de rejuvenare faciala de cea mai inalta calitate intr-un mod competitiv. Pentru un salon axat pe rejuvenare faciala, dar si pentru saloane de infrumusetare cu o gama larga de servicii, Hydracool este o alegere excelenta datorita versatilitatii sale si calitatii produselor consumabile speciale oferite impreuna cu acesta.

Aplicatori speciali pentru tratamente faciale
Tratament facial cu Hydracool

HydraCool Plus – Un Partener de Incredere in Estetica Faciala


HydraCool Plus ofera o solutie complementara, extrem de profitabila pentru clinici si centre estetice, pentru a ajuta la extinderea afacerii, cresterea loialitatii clientilor si livrarea celor mai noi tehnologii estetice.
Un tratament non-invaziv, care va completa alte proceduri din portofoliul locatiei dumneavoastra, HydraCool Plus va va ajuta sa va loializati clientii existenti, sa cresteti frecventa vizitelor si sa aduceti clienti noi.

Ca partener si unic distribuitor HydraCool in Romania, BeautyMed Solution va pune la dispozitie solutii de vanzări, educație și marketing pentru a va ajuta la consolidarea afacerii si a brandului dumneavoastra.
Recomandari (aparate, tehnologii, tratamente) - Hydracool
Hydracool - Functionalitate si caracteristici
TRATAMENTE DE REJUVENARE FACIALA FARA TIMP DE RECUPERARE
TRATAMENTE DE REJUVENARE FACIALA FARA TIMP DE RECUPERARE - PROCEDURI RAPIDE, CU GRAD CRESCUT DE EFICIENTA<br />
PROCEDURI RAPIDE, CU GRAD CRESCUT DE EFICIENTA
REZULTATE VIZIBILE IMEDIAT, PE ORICE TIP DE PIELE
REZULTATE VIZIBILE IMEDIAT, PE ORICE TIP DE PIELE - TRATAMENTE NON-INVAZIVE, REALIZABILE IN ORICE SEZON<br />
TRATAMENTE NON-INVAZIVE, REALIZABILE IN ORICE SEZON
TRATEAZA O GAMA LARGA DE PROBLEME ALE TENULUI
TRATEAZA O GAMA LARGA DE PROBLEME ALE TENULUI - EXOLIERE, HIDRATARE, REJUVENARE, EXTRACTIE, PROTECTIE<br />
EXOLIERE, HIDRATARE, REJUVENARE, EXTRACTIE, PROTECTIE
4 TEHNOLOGII INCLUSE INTR-UN SINGUR ECHIPAMENT
4 TEHNOLOGII INCLUSE INTR-UN SINGUR ECHIPAMENT - APLICATORI - AQUAB, VIBROX, COLLAGEN+, ULTRAB<br />
APLICATORI - AQUAB, VIBROX, COLLAGEN+, ULTRAB
ECHIPAMENT MODERN, COMPETITIVE PE PIATA DE ESTETICA
ECHIPAMENT MODERN, COMPETITIVE PE PIATA DE ESTETICA - PLATFORMA USOR DE FOLOSIT, INTERFATA USER FRINDLY
PLATFORMA USOR DE FOLOSIT, INTERFATA USER FRINDLY
Aparat Hydracool pentru curatare faciala si rejuvenare
 • Dr. Rayjay
  Dr. Rayjay,
  Hawaii
  Tratamentul Hydracool este ca o gimnastica pentru fata. Fata este cartea ta de vizita, este primul lucru pe care-l observa oamenii. Hydracool te ajuta sa obtii cele mai bune rezultate.
 • Dr. Vivienne
  Dr. Vivienne,
  Dubai
  Am avut pielea mereu obosita si devitalizata, cu riduri pe frunte. Dupa 6 sedinte tenul meu este mai ferm, mai curat, ridurile s-au redus iar pielea are un aspect de portelan.
Rezultate obtinute - Hydracool
 • INAINTE DE HYDRACOOL ACNEE
  INAINTE DE HYDRACOOL ACNEE
  DUPA HYDRACOOL ACNEE
  DUPA HYDRACOOL ACNEE
  INAINTE DE HYDRACOOL REJUVENARE FACIALA
  INAINTE DE HYDRACOOL REJUVENARE FACIALA
  DUPA HYDRACOOL REJUVENARE FACIALA
  DUPA HYDRACOOL REJUVENARE FACIALA
Fisa tehnica - Hydracool
Sistem Platforma pentru managementul pielii
Mod de lucru AquaB, VibroX, Collagen+, UltraB
AquaB Vacuum 25-90kPa; Marime balon 10μm
VibroX Nivel energie 10-100%; Crestere 10%
Collagen+ Electrozi 4; Nivel energie 10-100%; Crestere 10%; Frecventa 1MHz
UltraB Nivel energie ultrasunete 10-100%; Crestere 10%; Frecventa ultrasunete 1MHz; Nivel de vibratie a energiei 10-100%; Crestere 10%
Putere 50VA
Greutate 20 Kg
Dimensiuni 500x460x1050mm
Temperatura camera de lucru 10-35°C
Temperatura camera de depozitare -20-55°C
Umiditate ≤70%
Presiune atmosferica 860kPa - 1060kPa
Aflati mai multe despre Hydracool contactandu-ne cu ajutorul fomularului de Cerere Oferta.
Cere oferta