Salt la continut
ema aesthetics hydracool plus romania

EMA Aesthetics


Noua Abordare in Estetica Faciala


HydraCool Plus este o platforma multifunctionala de gestionare a pielii, care combina patru tehnologii in una singura. Un tratament eficient, profesional, pentru fata, ochi, buze, decolteu si maini, HydraCool Plus este dovedit stiintific ca se potriveste tuturor tipurilor de piele, inlocuind un ten obosit, plictisitor, cu piele proaspata, tanara si vibranta.

HydraCool Plus este un ritual de ingrijire a pielii personalizat, adaptat fiecarui client, pentru a satisface cerintele pielii si stilului lor de viata. Fuzionand estetica si tehnologia intr-o platforma multifunctionala de ingrijire a pielii, HydraCool Plus foloseste o combinatie de tehnologii, AquaB, VibroX, Collagen + si UltraB pentru a curata, oxigena, strange si infuza profund nutrienti in piele.

In 2019, EMA Aesthetics a achizitionat conceptul HydraCool si asteapta in viitor o extindere globala atat pe platformele sale HydraCool, cat si pe cele HydraCool Plus.
ema aesthetics hydracool plus romania
Informatii cheie despre EMA Aesthetics
  • Alegere Excelenta Pentru Intrarea pe Piata de Tratamente Faciale
    • HydraCool Plus ofera o solutie complementara, extrem de profitabila, pentru clinici si centre estetice, pentru a-si extinde afacerea, pentru a fideliza clientii si pentru a oferi clientilor unici cele mai noi progrese in domeniul tehnicii de ingrijire a pielii.
  • Tratamente Non-invazive, Adaptate Nevoilor Clientilor
    • Un tratament neinvaziv care va completa alte proceduri din portofoliul dvs., HydraCool Plus va va ajuta sa va fidelizati clientii existenti, sa cresteti frecventa vizitelor si sa atrageti noi clienti in locatia dumneavoastra.
  • Dezvoltare Multilaterala a Locatiei Dumneavoastra
    • Ca partener HydraCool, ne-am angajat sa va sprijinim cu initiative de vanzari, educatie si marketing pentru a contribui la consolidarea afacerii si a marcii noastre impreuna.


Recomandari (aparate, tehnologii, tratamente) - EMA Aesthetics
Aflati mai multe despre EMA Aesthetics contactandu-ne cu ajutorul fomularului de Cerere Oferta.
Cere oferta