Salt la continut
Logo beautymed.ro
Cellenis - Produse pentru tratamente cu plasma

Cellenis - Sistem pentru Tratamente cu Plasma


Kit Complet pentru Tratament cu Plasma Autologa Bogata in Trombocite


Cellenis este un tratament de ultima generatie, non-chirurgical, ce ofera rezultate deosebite in rejuvenare faciala si oprirea caderii parului. Tratamentul Cellenis este extrem de eficient, printre altele, in reducerea ridurilor, in refacerea tenului in urma expunerii la soare, in ameliorarea cicatricilor acneice, si in reintinerirea pielii.

Cellenis stimuleaza vindecarea si regenerarea rapida a tesuturilor prin injectarea in derm a plasmei bogate in trombocite, obtinuta prin recoltarea unei mici cantitati de sange de la acelasi pacient. Plasma bogata in trombocite genereaza o reactie de vindecare, stimuland productia de colagen si elastina, incurajand regenerarea celulara si imbunatatind circulatia in zona tratata. Rezultatul este o piele intinerita, cu un tonus si o textura imbunatatita.

Inovatia-cheie a tratamentului Cellenis este augmentarea puterii de vindecare a corpului cu ajutoul propriilor substante: tratamentul se efectueaza numai cu plasma pacietului si prezinta astfel un grad foarte ridicat de siguranta.
Kit Cellenis si centrifuga pentru tratamente cu plasma
mod de actiune cellenis

Cellenis – Tratament Unic Bazat pe Puterea Naturala de Vindecare a Corpului


Deoarece Cellenis utilizeaza numai produsul biocompatibil obtinut prin autoseroterapie, riscul aparitiei efectelor adverse este aproape nul, iar rezultatele sunt maximizate. Astfel, tratamentul Cellenis foloseste puterea de vindecare a propriului organism in scopuri estetice, garantand pacientului atat rezultate palpabile in scurt timp, cat si lipsa efectelor adverse.

Cu ajutorul acestei noi abordari de tratament pentru estetica faciala si corporala se obtine o restaurare completa a vitalitatii pielii, cu efecte vizibile in contracararea pielii uscate, a ridurilor, a cicatricilor acneice si a aspectului general imbatranit. Mai mult, capacitatile regenerative ale plasmei bogate in trombocite s-au demonstrat a avea efecte puternice in stoparea caderii parului, atat la barbati cat si la femei.

Sistemul permite prepararea plasmei bogate in trombocite pure, cu concentratii optime de trombocite si continut celular. Practic, toate celulele roșii din sange sunt eliminate din fractiunea de plasma, iar concentratia de granulocite pro-inflamatorii care au componente nedorite este foarte redusa. In zilele si saptamanile care urmeaza tratamentului Cellenis, factorii de crestere eliberati de trombocite stimuleaza cresterea vaselor de sange noi si productia de colagen, ingrosand epiderma si oferind o imbunatatire a texturii si tonusului pielii..
Informatii cheie despre Cellenis
 • Rejuvenare Completa a Tenului
  • Tratamentul cu Cellenis ofera o rejuvenare completa a pielii, o hidratare si o stralucire mai buna dar si o imbunatatire generala a tonusului.
 • Sigur, Eficient si Natural
  • Cellenis este un tratament sigur, eficient, versatil, fara alergeni si fara timp de recuperare sau efecte secundare. Acest lucu este posibil datorita utilizarii de substanta autologa in mod exclusiv.
 • Solutie Garantata de Intretinere a Tenului
  • Datorita caracterului unic al tratamentului, Cellenis este cea mai buna metoda de a redobandi tineretea si vitalitatea tenului fara a apela la produse sau proceduri.

Cum Functioneaza Cellenis


Tratamentul Cellenis actioneaza eficient asupra tenului, stimuland regenerarea si vindecarea pielii cu ajutorul propriilor celule. Procedura presupune injectarea in derm a plasmei pacientului, imbogatita cu trombocitele aceluiasi pacient in urma unui proces special de preparare. Pasii specifici sunt dupa cum urmeaza:

I. Recoltare


Se extrage o cantitate mica de sange de la acelasi pacient, in conditii sigure si sterile. Sangele se stocheaza intr-o eprubeta de tip Estar, umpluta in prealabil, in ordine, cu gel de separe si anticoagulant. Apoi, sangele se va amesteca cu anticoagulantul, iar gelul de separare va ramane pe fundul eprubetei.

II. Separarea Plasmei Bogate in Trombocite


Eprubeta se introduce intr-o centrifuga, unde plasma se va separa de celulele rosii. La final, in eprubeta, se va separa un strat fin de trombocite. Acesta se amesteca apoi cu plasma pentru a se obtine produsul injectabil final.

III. Injectare


Produsul se injecteaza in derm cu ajutorul unei seringi speciale. Tratamentul imbunatateste tonusul si textura pielii, reduce ridurile fine si cicatricile, pastrand in acelasi timp aspectul natural al zonei tratate. Cellenis poate fi, de asemenea, injectat in scalp, pentru tratarea alopeciei. Rezultatele sunt vizibile la 2-6 saptamani dupa tratament, in functie de specificitatile fiecarui pacient.
tub de separare cellenis
no pic

Pentru ce poti folosi Cellenis ?


Cellenis poate fi folosit pentru o gama larga de tratamente de estetica, printre care:

• Tratarea cicatricilor acneice
• Tratarea arsurilor in urma expunerii indelungate la soare;
• Reducerea ridurilor nazolabiale
• Reducerea ridurilor perioculare
• Imbunatatirea texturii si tonusului pielii
• Cresterea vitalitatii pielii
• Oprirea caderii parului (alopeciei)

Tratamentul cu Cellenis Este Sigur?


Cellenis detine marca CE clasa IIb, certificat in concordanta cu Directiva Europeana 93/42/EEC. Procesul de fabricatie al produselor Cellenis se desfasoara in stricta conformitate cu standardele internationale pentru Testarea si Controlul Calitatii, Biocompatibilitate, Sterilitate, Control de Mediu si Control al Duratei de Valabilitate.
Recomandari (aparate, tehnologii, tratamente) - Cellenis
Cellenis - Functionalitate si caracteristici
MAI PUTINI PASI DECAT ALTE KIT-URI PENTRU EXTRACTIA PLASMEI
MAI PUTINI PASI DECAT ALTE KIT-URI PENTRU EXTRACTIA PLASMEI - NIVEL OPTIM DE EXTRACTIE AL TROMBOCITELOR<br>
NIVEL OPTIM DE EXTRACTIE AL TROMBOCITELOR
O SINGURA TURA DE CENTRIFUGARE
O SINGURA TURA DE CENTRIFUGARE - CANTITATE MICA DE SANGE RECOLTAT<br>
CANTITATE MICA DE SANGE RECOLTAT
SISTEM USOR DE FOLOSIT
SISTEM USOR DE FOLOSIT - CEL MAI BUN RAPORT CALITATE-PRET<br>
CEL MAI BUN RAPORT CALITATE-PRET
CANTITATE MARE DE PLASMA – COST MIC PER ML
CANTITATE MARE DE PLASMA – COST MIC PER ML - SPECIFICATII DIVERSE - CEL MAI BUN PRODUS DE PRP DE PE PIATA<br>
SPECIFICATII DIVERSE - CEL MAI BUN PRODUS DE PRP DE PE PIATA
FARA EFECTE SECUNDARE, ADAPTABIL PE ORICE FOTOTIP
FARA EFECTE SECUNDARE, ADAPTABIL PE ORICE FOTOTIP - FARA ADITIVI, FOLOSESTE DOAR PLASMA PACIENTULUI.
FARA ADITIVI, FOLOSESTE DOAR PLASMA PACIENTULUI.
Kit Cellenis pentru tratamente cu plasma
 • Dr. Daniela Taher
  Dr. Daniela Taher,
  Romania
  Prin comparatie cu alte produse, am vazut ca am rezultate mai bune cu Cellenis pentru tratarea alopeciei androgenetice.
 • Dr. Lavinia Maximencu
  Dr. Lavinia Maximencu,
  Romania
  Un avantaj major al acestui produs il reprezinta folosirea plasmei proprii a pacientului. Astfel, riscul aparitiei unor efecte adverse este minim
 • Dr. Mahmood Ansar
  Dr. Mahmood Ansar,
  UK
  Am ales Cellenis pentru tratamentul cu plasma bogata in trombocite deoarece a oferit cele mai pure trombocite, fara alte celule. De asemenea, cantitatea de sange ce necesita recoltare cu Cellenis este cea mai mica de pe piata.
Rezultate obtinute - Cellenis
 • CICATRICE INAINTE DE CELLENIS PRP
  CICATRICE INAINTE DE CELLENIS PRP
  CICATRICE DUPA CELLENIS PRP
  CICATRICE DUPA CELLENIS PRP
  RIDURI INAINTE DE CELLENIS PRP
  RIDURI INAINTE DE CELLENIS PRP
  RIDURI DUPA CELLENIS PRP
  RIDURI DUPA CELLENIS PRP
Aflati mai multe despre Cellenis contactandu-ne cu ajutorul fomularului de mai jos.
Solicita oferta