INMODE BODYTITE

Inmode BodyTite este un aparat de remodelare corporala si slabire localizata pentru clinici medicale si saloane estetice, ce oferta tratamente foarte eficiente de reducere a tesutului adipos localizat, eliminand simultan si efectul de piele lasata. Procedura InMode este una minim invaziva ce lifteaza, remodeleaza si strange tesutul, fara operatie. Inmode foloseste tehnologia RFAL (Lipoplastie Asistata cu Radiofrecventa), ce elimina neajunsurile liposuctiei clasice.

Cum actioneaza Inmode BodyTite?Procedura de slabire Inmode BodyTite este sigura si minim invaziva. O canula este introdusa sub piele pentru a topi tesutul adipos, in timp ce un aplicator cu radiofrecventa trateaza simultan pielea de deasupra, oferind un efect de fermitate. Aceasta noua tehnologie este solutia ideala de reducere a tesutului adipos pentru pacientii care nu doresc o interventie chirurgicala. Tratamentul necesita o singura sedinda, iar rezultatele continua sa se imbunatateasca gradual de la 3 pana la 6 luni.


Etapele tratamentului INMODE BODYTITE

Inmode Bodytite trateaza toate zonele comume tratamentelor de slabire, inclusiv abdomenul, coapsele si bratele. Intr-o singura sedinta se pot trata mai multe zone, in functie de preferintele pacientului, iar tratarea fiecarei zone dureaza aproximativ 15 min. In functie de zona de tratament, timpul de recurepare variaza de la 1-2 zile la 10 zile. Tratamentul de slabire rapida Inmode BodyTite este extrem de eficient pe zone cu tesut adipos persistent, datorita abordarii sale duale - lipoplastia asistata cu radiofrecventa.

Ce este Lipoplastia asistata cu Radiofrecventa?

Lipoplastia asistata cu Radiofrecventa este o procedura medical-estetica minim invaziva cu o capacitate dovedita de a inlatura localizat tesutul adipos nedorit fara a recurge la metode chirurgicale. Aparatul InMode prezinta o serie de avantaje majore in tratamentele de slabire minim invaziva. Astfel, procedura nu presupune excizia de tesut, nu lasa cicatrici si ofera un tratament uniform si eficient cu efecte secundare reduse.

De Ce
INMODE BODYTITE

INMODE - Aparatul Ideal de Slabire Rapida


Aparatul Inmode BodyTite este solutia ideala de tratament pentru clinici estetice si saloane de infrumusetare si remodelare corporala ce doresc sa ofere rezultate de lunga durata pacientilor cu ajutorul unui tratament minim invaziv. Cu ajutorul InMode BodyTite, se pot efectua rapid, sigur si eficient tratamente de remodelare corporala si slabire rapida datorita capacitatii aparatului de a combina eficient lipoplastia si radiofrecventa.

Ce vor experimenta pacientii?


Timp scazut de recuperare.
Tratament minim-invaziv
Fara durere
Distrugerea definitiva a adipocitelor

Ce poti trata cu INMODE?


Abdomen,
Fese,
Genunchi,
Solduri,
Coapse,
Picioare.
REZULTATE INMODE BODYTITE

inainte de tratament INMODE BODYTITE
INAINTE DE TRATAMENT INMODE BODYTITE
dupa tratament INMODE BODYTITE
DUPA TRATAMENT INMODE BODYTITE
inainte de tratament INMODE BODYTITE
INAINTE DE TRATAMENT INMODE BODYTITE
dupa tratament INMODE BODYTITE
DUPA TRATAMENT INMODE BODYTITE

CONTACT


Office

Str. Banu Dumitrache nr. 51, sector 2, Bucuresti Romania
Telefon: +4 021.322.30.64
Fax: +40 21.322.30.64
E-mail: office@beautymed.ro

Showroom

Strada Clucerului Nr. 55 Sector 1, Bucuresti Romania
Telefon: 0756.136.089

SOLICITA O OFERTA
contact beautymed