INTERNATIONAL BUSINESS FORUM 2018

Noi Evolutii In Industria Medical Estetica - Aparate, Produse, Tehnici de Tratament si Solutii de Promovare

Cea de-a treia editie a IBF(International Bussines Forum), organizata de BeautyMed Solution a reunit in acest an peste 100 de participanti din toata tara, interesati de noile evolutii in industria medical-estetica si cele mai noi aparate si echipamente pentru clinici si saloane. 

Evenimentul s-a adresat managerilor de clinici si saloane si a avut ca scop principal prezentarea celor mai noi informatii din domeniul medical-estetic in cardul unor prezentari axate pe teme precum: "Promovarea si marketingul clinicii si salonului de infrumusetare"; "Managementul clientilor si al echipei in industria medical-estetica"; "Tratamente estetice non-invazive"; "Epilarea definitiva cu laser dioda" si "Remodelarea corporala".

In plus, participantii au avut ocazia sa cunoasca doi speakeri de renume international, cu o vasta experienta in industria medical-estetica:

  • Dr. Pablo Naranjo - Lector in cadrul Universidad Complutense de Madrid, Director Medical European in cadrul companiei de tehnologie laser Syneron Candela si vicepresedintele Asociatiei Spaniole de Laser Medico Estetic. Dr. Pablo Naranjo a tinut o prezentare despre tratamentul non-invaziv al celulitei, laxitatea cutanata, neocolageneza si slabirea localizata prin crioterapie.
  • Carlo Cantone - peste 20 de ani experienta in Industria Hair&Beauty la nivel de senior manager la L'Oreal, Redken si Intraceuticals. Carlo Cantone a vorbit publicului despre noile produse Intraceuticals si tehnici de recomandare catre pacienti.
In plus, experti in managementul in domeniul medical-estetic au prezentat noi tehnici de tratare ale afectiunilor comune ale tenului, precum acneea si leziunile pigmentare:
  • Ramona Felicanu - Manager de Educatie, impreuna cu Dr. Filis Demirgean - Doctor Dermatolog si Oana Poenaru - Specialist Estetica faciala si corporala, au sustinut prezentari despre noile tehnici de tratament si trenduri noi in estetica faciala si corporala.
In final, echipa de marketing a BeautyMed a oferit informatii despre promovarea salonului si clinicii de estetica medicala:
  • Alina Aduducai - Director Marketing si Tiberiu Dodan - Digital Marketing Manager, au vorbit participantilor despre Promovarea si Marketingul Salonului.