Aparat pentru Saloane HydraCool Plus - Platforma Pentru Rejuvenare Faciala si Managementul Pielii

HydraCool este un aparat pentru clinici si saloane, specializat in curatarea, hidratarea si rejuvenarea pielii. Echipamentul Hydracool va permite sa oferiti tratamente complete de rejuvenarea faciala, prin combinarea a 4 tehnologii inovatoare: Aqua B, Vibro X, Collagen +, si UltraB

Combinarea acestor 4 tehnologii intr-un singur echipament asigura o experienta deosebita pentru orice tip de piele si rezultate foarte bune pentru pacientii dumneavoasta. Tehnologiile aparatului Hydracool sunt destinate pentru abordarea completa a problematicii rejuvenarii faciale, ele fiind eficiente atat pentru curatare in profunzime, cat si pentru revitalizare, elasticitare, reducere riduri, stralucire si oxigenare.

Conceput special pentru saloane de infrumusetare cu accent pe tratamente faciale, Hydracool ofera clientilor dumneavoastra posibilitatea de a beneficia de un tratament facial complet, sigur si relaxant, cu rezultate vizibile imediat. Avantajul major al aparatului Hydracool este, pe langa gama larga de tehnologii disponibile pentru tratamente faciale, versatilitatea cu care se pot efectua tratamente in clinica sau salon.

Pasi Tratament si Tehnologii incluse in Aparatul Hydracool


Aqua B - Miscarea Spiralata combinata cu tehnologia vacuum permite moleculelor de apa sa penetreze pielea. Rezultate: curatare profunda, echilibrarea nivelului apei si al uleiurilor, imbunatatirea texturii pielii.
VibroX - Cu o vibratie specifica si lumina led rosie, acest aplicator special produce un numar mare de microbule CO2 ce penetreaza profund pielea, declansand efectul Bohr, de oxigenare si revitalizare celulara. Rezultate: Rejuvenare piele, reducere riduri, exfoliere, stralucire, oxigenare.
Collagen+ - Secretul pentru o piele ferma si rejuvenata este retinerea colagenului in derm si crearea unei retele dense. Radiofrecventa incalzeste in mod uniform colagenul pana la 37-41 C, permitand neocolageneza. Rezultate: Diminuare riduri, refacere elasticitate, fermitate, rejuvenare faciala.
UltraB - Ultrasunetul sparge eficient structura moleculara a produselor in micro molecule ce penetreaza usor pielea, favorizand aparitia rezultatelor. Rezultate: Piele Catifelata, uniformizarea texturii pielii, stralucire.

beneficii
HydraCool

HydraCool - Beneficiile Aparatului


Aparatul HydraCool pentru Rejuvenare Faciala ofera 5 beneficii majore pentru clientii dumneavoastra, si, implicit, pentru salon, deoarece va permite sa oferiti servicii de rejuvenare faciala de cea mai inalta calitate intr-un mod competitiv. Pentru un salon axat pe rejuvenae faciala, dar si pentru saloane de infrumusetare cu o gama larga de servicii, Hydracool este o alegere excelenta datorita versatilitatii sale si calitatii produselor consumabile speciale oferite impreuna cu acesta.

Ce vor experimenta pacientii?


Fara timp de recuperare,
Tratament rapid si eficient
Rezultate vizibile imediat
Eficient pe orice tip de piele
Tratament facial non-invaziv
Versatilitate: trateaza o gama larga de probleme ale tenului

Avantajele Aparatului HydraCool


Exfoliere: Curatare profunda cu ajutorul AHA&BHA pentru diferite conditii ale pielii.
Hidratare: Tratament de umplere cu acid hialuronic si efect de hidratare
Rejuvenare: Rejuvenare faciala, regenerare celulara si sistem complet de reintinerire
Extractie: Eliminarea punctelor negre si albe. Pielea ramane uniformizata si catifelata.
Protectie: Mentinerea balantei pielii pentru un ten impecabil cu aspect natural.

CONTACT


Office

Str. Banu Dumitrache nr. 51, sector 2, Bucuresti Romania
Telefon: +4 021.322.30.64
Fax: +40 21.322.30.64
E-mail: office@beautymed.ro

Showroom

Strada Clucerului Nr. 55 Sector 1, Bucuresti Romania
Telefon: 0756.136.089

SOLICITA O OFERTA
contact beautymed