FotoFinder handyscope
Primul dermatoscop conectat la telefonul mobil

FotoFinder handyscope a reinventat dermatoscopia, combinand tehnologia smartphone cu un sistem de diagnostic al cancerului de piele. handyscope transforma un iPhone sau iPod intr-un dermatoscop digital, fiind singurul sistem pentru eDermoscopie: combinarea sistemului cu FotoFinder Hub - sistem de depozit digital ce-ti ofera acces la un cont privat si functii avansate de management imagine. handyscope este usor de folosit datorita preciziei optice, modulului TwinLight pentru imersie optima si polarizare si designului ergonomic. Puneti-l pe pielea pacientului, faceti o poza si analizati alunita pe iPhone sau iPad.


App handyscope: versatila si intuiva

Aplicatia handyscope a fost creata special pentru dermatoscopie. Acest program intuitiv poate fi folosit pentru fotografierea leziunilor pielii marindu-le de pana la 20x. Imaginile cu leziunile pot fi stocate local pentru fiecare pacient, iar aplicatia asigura o sectiune pentru comentariile doctorilor. Pozele si datele pacientului pot fi trimise prin email direct din aplicatie sau mai usor, urcate pe FotoFinder Hub, depozitul tau digital.

FotoFinder Hub: platforma de stocare pentru eDermatoscopie

Doriti sa capturati imagini cu dispozitive mici la indemana si independent de computer? Doriti sa vedeti rezultatele dermatoscopice pe IPad? Si sa pastrati toate datele in siguranta pe server-ul clinicii?

FotoFinder dermoscope wireless ofera noi posibilitati pentru cabinetele dermatologice, prin combinarea utilizarii dinamice a echipamentelor media. De exemplu, folosirea unui display IPad, handyscope si camere digitale pentru imagini clinice, ca inlocuitor pentru sistemele stationare FotoFinder dermoscope vexia sau bodystudio ATBM.

Componente FotoFinder

Hub-ul FotoFinder asigura utilizatorilor handyscope o zona de stocare online oferind astfel un beneficiu suplimentar. Aceasta platforma sigura pentru eDermatoscopie ofera posibilitatea de manevrare a pozelor si datelor de pacient din browser web, indiferent de locatie.

Avantaje FotoFinder Hub: comparare imagini, print personalizat si Second Opinion Service de la experti internationali in dermatoscopie.

FotoFinder Trichoscale: analiza parului

FotoFinder Trichoscale este o unealta sofisticata ce asigura analiza parului. Cu Handyscope, capturati pozele scalpului, salvate in aplicatie si importate in programul de evaluare FotoFinder Trichoscale. Toti parametrii esentiali cresterii si pierderii parului sunt automatizati, determinati usor si precis - fara a cauza durere pacientului. Imaginile pot fi vazute direct din FotoFinder Hub. FotoFinder Trichoscale este o solutie de ultima ora pentru tricologie.

Avantaje FotoFinder handyscopeDermatoscopie pentru iPhone si iPod touch
Poze ale alunitelor marite pana la 20x
Sistem optic sofisticat cu mod TwinLight de polarizare si imersie
Dermatoscopie cu sau fara contact cu leziunea
Stocare criptata cu parola
Platforma stocare web FotoFinder Hub cu second opinion service
Varietate larga de aplicatii in teledermatologie
Solutie wireless pentru tricoscopia digitala

CONTACT


Office

Str. Banu Dumitrache nr. 51, sector 2, Bucuresti Romania
Telefon: +4 021.322.30.64
Fax: +40 21.322.30.64
E-mail: office@beautymed.ro

Showroom

Strada Clucerului Nr. 55 Sector 1, Bucuresti Romania
Telefon: 0756.136.089

SOLICITA O OFERTA
contact beautymed