Gentle Pro Series - Syneron Candela
Sistem integrat de tratament estetic

Gentle PRO este o platforma laser pentru clinici de estetica care ofera o gama larga de tratamente - epilare definitiva pentru toate tipurile de piele, precum si tratare leziuni pigmentare si vasculare. Avantaje Gentle Pro Series: Viteza, Eficienta si Versatilitate.

Creat sa realizeze tratamente la standard inalt, platforma Gentle ofera o viteza, putere si versatilitate a tratamentului mai mare decat orice alt sistem laser cu mai multe lungimi de unda. Gentle Pro combina cel mai puternic laser Alexandrite de pe piata, 755 nm, cu laserul Nd:YAG 1064nm pentru a oferi cea mai variata gama de tratamente - de la epilare definitiva laser (pe toate fototipurile) pana la tratamentul leziunilor benigne pigmentare si vasculare.

Sistemul de livrare al pulsurilor largi de 20/22/24 mm face din Gentle Max Pro cel mai rapid sistem de epilare definitiva cu lungime de unda duala. Fiecare sistem poate fi modificat sa includa toate tipurile de laser.

Alege Protectia Epidermei cu Gentle Pro Series


Cu Gentle Pro ai posibilitatea de a alege sistemul de racire - Air Cooling Compatible (ACC), care ofera un flux de aer mare la o temperatura predefinita sau Dynamic Cooling Device (DCD). Patentul Candela DCD asigura o temperatura joasa, constanta, racire controlabila a epidermei – pulverizand selectiv straturile superioare cu un spray pe baza de criogen, cu durata ajustabila (milisecunde inainte si dupa pulsul laser). Designul unic al aplicatoarelor ACC si DCD asigura vizibilitate excelenta pe parcursul intregului tratament. Aceasta optiune de a alege sistemul de racire deosebeste Gentle Max Pro de toate celelalte lasere cu puls lung.

Gentle Lase Pro

Conduce piata industriei estetice de epilare definitiva, leziuni vasculare si reducere a ridurilor. Este un laser rapid, cu particularitati avansate, ce ofera in permanenta rezultate superioare si castiga increderea doctorilor si pacientilor din intreaga lume.
Reconceput sa ajute selectia, setarea si salvarea parametrilor ideali de lucru. Patentul Candela Dynamic Cooling Device produce racirea epidermala. Designul modern, fin, amprenta la sol mica si greutatea redusa maresc mobilitatea echipamentului.

Gentle Yag Pro

Este solutia ideala pentru epilare definitiva, leziuni vasculare, telangiectazie fata/corp. Gentle Yag Pro este configurat pentru o performanta superioara si indicatii clinice aditionale. Platforma se poate extinde pe masura ce afacerea se dezvolta.
Marimile spotului variabile: 6, 8, 10, 12, 15, 18, 20, 22 si 24 dau posibilitatea de alegere a marimii si fluentei ideale pentru rezultatele dorite. Durata pulsului variabila ofera flexibilitate ridicata in tratamentul vascular si al leziunilor pigmentare epidermale multiple.

Gentle Max Pro

Combina cel mai puternic Alexandrite de pe piata, 755 nm, cu laserul Nd:YAG 1064 nm pentru a oferi cea mai variata gama de tratamente de la epilare definitiva laser (pe toate fototipurile) pana la tratamentul leziunilor benigne pigmentare si vasculare.
Rata de repetitie imbunatatita de 2 Hz permite tratarea mai multor pacienti, intr-un timp mai scurt. Gentle Max Pro: Sistem de livrare a lungimii de unda duala. Un singur aplicator cu lungimi de 755 nm si 1064 nm optimizeaza rezultatele si reduce oboseala operatorului.

beneficii

Gentle Pro Series

Principalele avantaje in clinica ta?


Combina laserul Alexandrite 755nm cu un laser YAG Nd 1064 nm la fel de puternic
Spotul mare de 20/22/24 mm face din Gentle Max Pro cel mai rapid laser din lume cu lungime de unda duala
NOUL spot de 5 mm permite tratarea ciupercii unghiilor

Ce vor experimenta pacientii?


O gama de tratamente foarte eficiente
Epilare definitiva pentru toate tipurile de piele
Tratamentul leziunilor pigmentare benigne si leziunilor vasculare, inclusiv varicele

Ce poti trata cu Gentle Pro Series?


Leziuni vasculare
Leziuni pigmentare
Pistrui si Pete
Epilare definitiva
Anomalii Vasculare
Telangiectazie
Onicomicoza
Syneron Candela a luat cel mai bun laser de epilare definitiva si l-a făcut mai bun. Este mai rapid, ofera mai multe optiuni cu o durată a impulsului mai mare, interfata mai usor de utilizat si cursoarele permit schimbarea dimensiunii la fata locului. Este imbunatatirea unui produs deja foarte bun.

DR. Stephen W. Eubanks,Dermatolog, Colorado, SUA

REZULTATE GENTLE PRO SERIES

inainte de tratament Gentle Pro
INAINTE DE TRATAMENT GENTLE PRO
dupa tratament Gentle PRO
DUPA TRATAMENT GENTLE PRO
inainte de tratament Gentle PRO
INAINTE DE TRATAMENT GENTLE PRO
dupa tratament Gentle PRO
DUPA TRATAMENT GENTLE PRO

CONTACT


Office

Str. Banu Dumitrache nr. 51, sector 2, Bucuresti Romania
Telefon: +4 021.322.30.64
Fax: +40 21.322.30.64
E-mail: office@beautymed.ro

Showroom

Strada Clucerului Nr. 55 Sector 1, Bucuresti Romania
Telefon: 0756.136.089

SOLICITA O OFERTA
contact beautymed