Ce este tratamentul Filorga


De peste 30 de ani Laboratoires Filorga a furnizat solutii specializate pentru combaterea imbatranirii pielii.
Astazi, Filorga a devenit un important brand ce ofera solutii anti-ageing, atat pentru medici cat si pentru pacienti. Filorga ofera solutii non-chirurgicale de ultima generatie pentru estetica faciala bazate pe acid hialuronic, mezoterapie si peeling. Stim ca cele mai bune rezultate depind de eficienta, de aceea ne asociem produsele doar cu tehnici exceptionale.
Filorga este un band premium dezvoltat de un comitet stiintific de experti recunoscuti pe plan international (medici, farmacisti, biologi, cosmetologi). Produsele Filorga estetico-medicale sunt in prezent vandute peste 60 piete din intreaga lume.

Laboratoarele Filorga au fost primele care au creat o mezoterapie anti-ageing ce stimuleaza pielea din interior, fara sa schimbe forma fetei si expresiile naturale. Produsele lupta impotriva imbatranirii si redau tineretea, supletea, fermitatea si stralucirea pielii.

Pentru ca nevoile dumneavoastra evolueaza, produsele FILORGA au rezultate durabile, dar nu si permanente, atat cat sa permita fiecaruia sa-si poata corecta aspectul.

Acidul Hialuronic, Element cheie in procesul de imbatranire


Imbatranirea, stresul si expunerea la soare afecteaza fragilitatea functiilor biologice, facand pielea vulnerabila la riduri. Pielea nu se mai poate regenera, se subtiaza si isi pierde din elasticitate, treptat ridurile devin mai evidente si expresia faciala se schimba. Multi oameni considera ca pielea fetei nu mai reflecta personalitatea si aspectul lor initial.
Injectarile cu acid hialuronic FILORGA ofera solutia acestor inconveniente. Refac expresia faciala si corecteaza ridurile.

Ce trateaza Art Filler?

Linii fine si superficiale
Riduri medii si profunde
Ofera volum si contur buzelor

Mezoterapie revitalizanta


Laboratoarele Filorga au fost primele care au creat o mezoterapie anti-ageing ce stimuleaza pielea din interior, fara sa schimbe forma fetei si expresiile naturale. Produsele lupta impotriva imbatranirii si redau tineretea, supletea, fermitatea si stralucirea pielii.
Mezoterapia FILORGA stimuleaza pielea din interior fara a afecta expresia si forma fetei; pielea devine mai ferma si mai bine hidratata.
Folosirea acidului hialuronic si a celor 53 de ingrediente nutritive esentiale pielii (vitamine, aminoacizi, coenzime, antioxidanti, minerale si baze nucleice), solutia NCTF® FILORGA hraneste pielea in profunzime, umple liniile si reda stralucirea fetei.

Ce trateaza Mezoterapia Filorga?

Imbunatatire riduri si linii fine
Tonifiere cutanata
Hidratare piele
Stralucire piele

Hidratare-Lifting-Tonus


Cele 3 noi game LIGHT PEEL, TIME PEEL si BRIGHT PEEL acopera toate necesitatile pacientilor si doctorilor.
LIGHT PEEL (complex peeling 20%, acid mandelic, gluconolactona, pH 3) este ideal pentru pielea sensibila, elimina liniile fine si reda stralucirea pielii.
TIME PEEL (complex peeling 50%, acid glicolic, gluconolactona, pH1) este ideal pentru pielea normala elimina ridurile, reda fermitatea si prospetimea pielii.
BRIGHT PEEL (complex peeling 50%, acid fitic, citric si glicolic, gluconolactona, pH 1.5).Ideal pentru pielea normala, elimina petele, reda stralucirea si uniformizeaza tenul.

Ce trateaza Peeling Filorga?

Eliminare riduri
Ofera stralucire pielii
Fermitate

Eficacitate la superlativ


Noile produse Filorga, SKIN PERFUSION, reprezinta o gama completa anti-ageing, recomandata a fi folosita inainte, in timpul si dupa procedura estetica, pentru a-i potenta rezultatele.
FORMULE INOVATOARE: ce contin ingredienti activi utilizati in dermatologie cu ajutorul carora se obtin rezultate uimitoare.
TEXTURI SENZORIALE: toate produsele SKIN PERFUSION au expertiza FILORGA ce permite o concentratie ridicata de ingredienti activi, pastrand totodata textura senzoriala a produselor.Particularitatea lor: pot fi combinate impreuna pentru tratamentele personalizate.
SISTEM IN 6 PASI: SKIN PERFUSION este o gama comprehensiva cu 37 produse (19 pentru acasa si 18 pentru clinica) organizate intr-un sistem de 6 pasi pentru o rejuvenare optima.
AMBALARE IN VID: pentru a pastra prospetimea formulelor si a reduce nivelul conservantilor ce pot fi daunatori pielii, majoritatea produselor SKIN PERFUSION sunt ambalate in vid.
REZULTATE FILORGA

inainte de tratament Filorga
RIDURI INAINTE DE TRATAMENT FILORGA
tratare riduri cu Filorga
TRATARE RIDURI CU FILORGA
inainte de tratament Filorga
RIDURI INAINTE DE TRATAMENT FILORGA
tratare riduri cu Filorga
TRATARE RIDURI CU FILORGA

CONTACT


Office

Str. Banu Dumitrache nr. 51, sector 2, Bucuresti Romania
Telefon: +4 021.322.30.64
Fax: +40 21.322.30.64
E-mail: office@beautymed.ro

Showroom

Strada Clucerului Nr. 55 Sector 1, Bucuresti Romania
Telefon: 0756.136.089

SOLICITA O OFERTA
contact beautymed