APARATE EPILARE DEFINITIVA

Aparatura Epilare Definitiva cu Laser de la Syneron Candela si Cocoon Medical

Aparate Profesionale de Epilare Definitiva cu Laser pentru Clinici si Saloane

Gama completa de Aparate Profesionale de Epilare Definitiva cu Laser pentru clinici si saloane. BeautyMed va pune la dispozitie numai echipamente de calitate superioara, cu capacitatea de a livra servicii de epilare definitiva sigure si eficiente. In functie de nevoile specifice ale clinicii sau salonului de estetica, va punem la dispozitie solutii laser Alexandrite si laser dioda. Eficienta solutiilor laser pentru epilare definitiva este recunoscuta de numeroase saloane de infrumusetare si de experti in estetica la nivel mondial, fiind cea mai populara metoda de epilare in salon.

Cele mai Performante si Sigure Platforme de Epilare Definitiva cu Laser de pe Piata

Aparatele de epilare definitiva cu laser distribuite de BeautyMed provin de la producatori recunoscuti la nivel mondial pentru calitatea exceptionala a echipamentelor si pentru rezultatele oferite, precum Syneron Candela si Cocoon Medical. Atat saloanele de cosmetica sau estetica medicala, dar si clinicile de specialitate, pot beneficia de pe urma echipamentelor profesionale pentru epilare definitiva cu laser, existand acum echipamente foarte performante dedicate unei palete mai largi a pietei de epilare. Rezultatele rapide, combinate cu un nivel superior de siguranta si fiabilitate, fac din epilarea definitiva cu laser o dotare esentiala pentru o clinica de estetica sau salon modern.

100milioane

de oameni la nivel mondial
folosesc epilarea definitiva cu laser

61%

dintre femei sunt interesate de tratament
pentru epilare definitiva

45%

dintre utilizatorii tratamentului
de epilare definitiva sunt barbati
aparat Alex Trivantage epilare definitva cu laser pentru clinici de estetica

Aparatul Alex TriVantage pentru clinici de estetica reprezinta o revolutie in tratamentul leziunilor pigmentare si eliminarii tatuajelor. Platforma laser premium marca Syneron Candela.

Descopera Platforma Laser Alex TriVantage
aparat laser dioda Elysion Pro pentru epilare definitiva

Elysion Pro este cea mai puternica dioda laser de 2000 W ce functioneaza pe principiul fototermolizei selective. Aparatul ideal de epilare definitiva cu laser pentru saloane de infrumusetare.

Descopera avantajele aparatului Elysion Pro
echipament Elos Plus

Elos Plus de la Syneron Candela este o platforma laser de ultima generatie pentru clinici si saloane de infrumusetare, ce ofera o gama mare de tratamente faciale si corporale.

Descopera Aparatul Elos Plus
echipament Gentle Max Pro

Creat pentru tratamente la standard inalt, Gentle Max Pro de la Syneron Candela este un laser avansat, rapid, puternic si versatil, ideal pentru tratamente si proceduri avansate.

Descopera Gentle Pro Series


echipament Gentle Lase Pro

Gantle Lase Pro este un laser rapid, cu particularitati avansate, ce ofera rezultate si castiga usor increderea pacientilor. Un model de performanta in industria medical-estetica marca Syneron Candela.

Afla mai mult despre Gentle Pro Series
aparat Or-Light SPL

Or-Light Yperion este cel mai revolutionar si performant echipament de fotoregenerare si epilare definitiva SPL. Aparat ideal pentru saloane de infrumusetare si cosmetica ce doresc solutii SPL.

Afla mai mult despre Yperion Or-Light
Aparat Laser Primelase

Primelase de la Cocoon Medical este o dioda laser pentru epilare definitiva cu cea mai mare putere de pe piata - 3600W. Dioda laser Primalase este unul dintre cele mai puternice si eficiente de pe piata.

Descopera dioda laser Primelase
CE ESTE NOU?in epilarea definitiva cu laser
Elysion Pro 2000W - Aparat Profesional de Epilare Definitiva Laser pentru SaloaneCrustal Freeze - Procedura racire derm in timpul tratamentuluiAparat Primelase - Cea mai puternica dioda laser de pe piata.

Afla mai multe despre Dioda Laser Primelase
"Tehnologia Elos este inovatoare si revolutionara in tratamentul epilarii definitive. Folosind aceasta tehnologie, se poate realiza epilare definitiva fara efectele secundare nedorite ale aplicarii energiei luminoase."

Jerome M. Garden, Dermatolog, Universitatea Northwestern


Gentle Max

Epilare definitiva

DETALII

REZULTATE EPILARE DEFINITIVA
inainte de tratament Elos Plus
INAINTE DE TRATAMENT ELOS PLUS
dupa tratament Elos Plus
DUPA TRATAMENT CU ELOS PLUS
inainte de tratament Gentle Yag Pro
INAINTE DE TRATAMENT GENTLE YAG PRO
dupa tratament Gentle Yag Pro
DUPA TRATAMENT GENTLE YAG PRO

CONTACT


Office

Str. Banu Dumitrache nr. 51, sector 2, Bucuresti Romania
Telefon: +4 021.322.30.64
Fax: +40 21.322.30.64
E-mail: office@beautymed.ro

Showroom

Strada Clucerului Nr. 55 Sector 1, Bucuresti Romania
Telefon: 0756.136.089

SOLICITA O OFERTA
contact beautymed