Elysion Pro - Dioda Laser de 2000 W pentru Epilare Definitiva Laser

Cel Mai Popular Aparat de Epilare Definitiva cu Laser pentru Clinici si Saloane de Estetica

Elysion Pro este un aparat de epilare definitiva cu laser pentru clinici de estetica medicala si saloane de infrumusetare si cosmetica. O alegere populara pentru saloane si clinici de infrumusetare datorita versatilitatii si rezultatelor, aparatul Elysion Pro foloseste laserul dioda ca tehnologie principala pentru epilarea definitiva. Elysion Pro este un echipament-cheie pentru saloane si clinici ce pun accent pe epilarea definitiva cu laser datorita abilitatii de a trata orice fototip rapid si fara durere.

Dioda laser Elysion functioneaza pe principiul fototermolizei selective, folosind temperaturi foarte mari pentru a distruge foliculii pilosi, fara a afecta insa tesuturile inconjuratoare. Datorita acuratetii si a impulsurilor ridicate si repetate, Elysion are rezultate bune pe orice zona a corpului, reducand mult timpul de tratament si obtinand rezultate optime rapid. Elysion Pro este astfel un aparat de referinta pentru clinici si saloane prin rapiditatea cu care permite terapeutului sa efectueze tratamentele de epilare laser, dar si datorita fiabilitatii si usurintei cu care se utilizeaza.

Elysion Pro - Calitate Superioara

Aparatul Elysion Pro este produs de Cocoon Medical, o companie cu o indelunga experienta in creatia de echipamente medical-estetice avansate si implementarea celor noilor tehnologii cu aplicabilitate in clinici si saloane de estetica si infrumusetare. Tehnologia laser componenta a echipamentului Elysion Pro este rezultatul a multi ani de cercetare si dezvoltate in domeniul aparatelor de estetica medicala.

Cum functioneaza epilarea definitiva laser cu Elysion?

Laserul aparatului Elysion are o putere deosebita, putand ajunge la 10J in 20 de milisecunde. Acest lucru face din dioda laser Elysion un tratament ce poate fi folosit pe orice zona a corpului, indiferent de tipul pielii.
Modul de lucru al acestui aparat face diferenta fata de restul echipamentelor de pe piata. Astfel, Elysion are o rata de repetitie ridicata si foloseste o energie mare cu impulsuri scurte 10J-10Hz in 20 milisecunde.

Profitabilitate maxima cu epilare definitiva laser Elysion

Profitabilitatea si recuperarea investitiei intr-un timp foarte scurt sunt doua dintre avantajele oferite de Elysion. Puterea si rata de repetitie ridicata garanteaza eliminarea a peste 60% din par, inca de la prima sedinta. Mai mult decat atat, modul dinamic se potriveste barbatilor cu densitate foliculara mare si rezistenta la durere mica, transformand Elysion intr-un tratament de epilare definitiva laser potrivit oricui.

Rezultate de la prima sedinta de epilare definitiva laser Elysion

Tehnica folosita in realizarea acestui echipament se bazeaza pe experienta mare acumulata de brandul Cocoon Medical in domeniul tehnologiei laser.
Rolul departamentului de educatie din cadrul Cocoon Medical este acela de a testa clinic echipamentele si, in acelasi timp, de a determina care este cel eficient protocol de tratament pentru a obtine cele mai bune rezultate. Elysion a fost conceput de o echipa de profesionisti calificati in domeniu.
Lucrand intr-un mod extrem de sigur si avand in vedere toate variabilele care pot influenta protocolul corect de tratament, oferim maxima eficienta si siguranta.

Confort maxim indiferent de zona

Cu o suprafata de 81 mm², aplicatorul Elysion Pro a fost creat special ca sa poata fi folosit pe toata zonele corpului. Spre deosebire de alte lasere dioda pentru epilare de pe piata, Elysion livreaza un impuls care difuzeaza uniform energia la fiecare folosire. Clientii dumneavoastra vor experimenta astfel sedinte de epilare fara durere. Aceste avantaje fac din Elysion Pro un aparat de epilare definitiva cu laser de referinta atat pentru saloane de infrumusetare cat si pentru clinici de estetica si estetica medicala.

beneficii
Elysion

Crystal freeze


Cocoon Medical a dezvoltat si patentat conceptul “crystal freeze”. Acesta este un sistem de racire pornit din varful aplicatorului, bazat pe tehnologia TRT (timp de relaxare termica), necesar pentru a reduce temperatura generata de lumina la nivelul pielii. Acest sistem unic mentine o temperature constanta de 6 grade Celsius in varful aplicatorului, indiferent de durata tratamentului sau de temperatura din camera. Mai mult decat atat, acest sistem produce o senzatie placuta pe piele, facand din epilarea definitiva cu Elysion de la Cocoon Medical un tratament sigur si confortabil.

Tratamentul in modul dinamic


Recomandat pentru:
Piele inchisa la culoare
Piele bronzata
Sensibilitate mare la durere
Barbati cu densitate foliculara mare si par inchis la culoare

Recomandat in prima sedinta de tratament.

Protocol de tratament epilare definitiva laser Elysion


Recomandat pentru:
Par fin
Zone mici

Interfata usor de folosit


Elysion are o interfata extrem de usor de folosit, care reduce substantial timpul de training al terapeutului. Ambele sisteme de lucru, atat cel static cat si cel dinamic, adapteaza durata impulsului in functie de energia programata, fluenta si tipul de piele. In plus, modul dinamic are doua modalitati de lucru:

Se poate programa un numar maxim de impulsuri pe schema de tratament sau se pot programa durata tratamentului si protocolul de lucru, adaptandu-se astfel nevoilor fiecarui pacient in parte. Echipamentul permite vizualizarea frecventei in timpul procedurii, numarul de Jouli aplicati pe fiecare impuls si numarul de impulsuri din schema de tratament.
REZULTATE ELYSION COCOOON MEDICAL

inainte de tratament epilare definitiva cu laser dioda Elysion
INAINTE DE TRATAMENT ELYSION COCOOON MEDICAL
dupa tratament epilare definitiva cu laser dioda Elysion
DUPA TRATAMENT ELYSION COCOOON MEDICAL
inainte de tratament epilare definitiva cu laser dioda Elysion
INAINTE DE TRATAMENT ELYSION COCOOON MEDICAL
dupa tratament epilare definitiva cu laser dioda Elysion
DUPA TRATAMENT ELYSION COCOOON MEDICAL

*Rezultatele epilarii cu Elysion Pro variaza in functie de specificul fiecarui pacient.

CONTACT


Office

Str. Banu Dumitrache nr. 51, sector 2, Bucuresti Romania
Telefon: +4 021.322.30.64
Fax: +40 21.322.30.64
E-mail: office@beautymed.ro

Showroom

Strada Clucerului Nr. 55 Sector 1, Bucuresti Romania
Telefon: 0756.136.089

SOLICITA O OFERTA
contact beautymed