FotoFinder Dermoscope

Clasa de referinta pentru documentare dermatoscopica si video. Cele mai clare imagini Full HD live pentru microscopie epiluminescenta si documentatie istoric - pacient.

Dermatoscopul este un sistem versatil care va ajuta in activitatea medical-estetica de zi cu zi. Ofera ajutor in detectarea timpurie a cancerului de piele, in documentarea pe termen lung, analiza alunitelor, diagnosticul fluorescent, analiza parului si in documentatia de referinta pentru toate bolile de piele, par si unghii.
FotoFinder ofera o a doua opinie specializata. Puteti detecta schimbari timpurii la nivelul pielii, evitand exciziile inutile.


FotoFinder Dermoscope vexia

Noul echipament de la FotoFinder face documentarea video mai usoara si compacta.
Flexibil, stabil si extrem de eficient in utilizarea repetata, echipamentul este ideal pentru orice clinica sau cabinet care isi doreste sa ofere tehnologie de ultima ora pacientilor sai. Dermatoscopul vexia este instalat si gata de folosire, este dotat cu hardware si baza de date SQL ultra-performante si optimizate pentru retea.

Sistem de pornire rapid si hardware performant
Unitate mobila dotata cu sertar, mouse pad pentru utilizarea ambidextra
Calitate Full HD live
Moleanalyzer cu scor de malignitate (optional)
Rapoarte usor de inteles pentru pacienti
Fuziune intre inginerie medicala de ultima ora si design atemporal

FotoFinder dermoscope wireless

Doriti sa capturati imagini cu dispozitive mici la indemana si independent de computer? Doriti sa vedeti rezultatele dermatoscopice pe IPad? Si sa pastrati toate datele in siguranta pe server-ul clinicii?

FotoFinder dermoscope wireless ofera noi posibilitati pentru cabinetele dermatologice, prin combinarea utilizarii dinamice a echipamentelor media. De exemplu, folosirea unui display IPad, handyscope si camere digitale pentru imagini clinice, ca inlocuitor pentru sistemele stationare FotoFinder dermoscope vexia sau bodystudio ATBM.

Componente FotoFinder

Aceasta solutie permite integrarea perfecta a dermatoscopului FotoFinder in mediul IT. Sistemul de baza include componente pentru dermatoscopie Full HD cu camera foto, sistem de operare si software de inalta performanta SQL. Componentele sunt compatibile cu orice sistem PC sau notebook. Sistemul FotoFinder Docking Station este extrem de practic, salveaza spatiu si contine suportul de camera integrat special pentru conectarea camerei foto si a computerului.

Camera video Medicam 800HD ofera calitate exceptionala FullHD. Precizia optica, patentata de FotoFinder, permite obtinerea unor imagini de inalta calitate indiferent de gradul de marire a pozei. FotoFinder foloseste zoom optic pentru a nu compromite calitatea imaginii. LED-ul puternic asigura documentarea afectiunilor unghiilor si pielii prin realizarea de imagini impresionante folosind modul Overview.

beneficii
Dermoscope

Detectarea cancerului de piele melanom si non-melanom


FotoFinder ofera o platforma completa de diagnosticare.
Imaginile dermatoscopice au pozitia predefinita in fotografia de ansamblu, ceea ce usureaza urmarirea evolutiei tratamentului si compararea pozelor.
Lentilele pentru diagnostic fluorescent va permit sa determinati localizarea si marimea keratozelor actinice si carcinoamelor cu celule bazale si sa documentati tratamentul. Ex: Tratamentul Fotodinamic.

Suport pentru diagnosticarea alunitelor si parului


Moleanalyzer a fost creat in cooperare cu Sectia de Dermatologie de la Universitatea Tuebingen din Germania.
Foloseste un algoritm patentat de recunoastere pentru analiza nevilor melanocitici.
In plus fata de informatiile privind marimea si diametrul, Moleanalyzer asigura un scor de malignitate, determinand nivelul de sensibilitate si tipologia alunitelor.
Prin analizarea in paralel a doua imagini din sedinte diferite, se poate cuantifica detaliat nivelul de evolutie.

Avantaje FotoFinder DermoscopeCalitate Full HD cu peste 2 megapixeli
Imagini panoramice si macro de calitate exceptionala
Optica precisa patentata pentru diferite nivele de marire a imaginii
Dermatoscopie cu polarizare si imersie
Lentile FD pentru diagnosticare fluorescenta
Moleanalyzer cu scor de malignitate (optional)
FotoFinder Trichoscale pentru analiza parului (optional)

CONTACT


Office

Str. Banu Dumitrache nr. 51, sector 2, Bucuresti Romania
Telefon: +4 021.322.30.64
Fax: +40 21.322.30.64
E-mail: office@beautymed.ro

Showroom

Strada Clucerului Nr. 55 Sector 1, Bucuresti Romania
Telefon: 0756.136.089

SOLICITA O OFERTA
contact beautymed