Define – cel mai nou aparat de slabire localizata prin Crio-Sculptare – Cocoon Medical

Define este cel mai nou si revolutionar aparat dedicat tratamentelor de slabire localizata si remodelare corporala. Avand la baza un sistem de crio-sculptare, acesta trateaza grasimea din zone multiple ale corpului, printr-o tehnica de „racire 360”, care atinge un nivel record de temperatura, de -11°C. Produs de Cocoon Medical, Define reprezinta un concept unic in universul dermatologic si estetic, fiind o alegere din ce in ce mai des intalnita la nivelul clinicilor si saloanelor.

Tehnologia de ultima generatie a aparatului Define este superioara tratamentelor clasice de criogenare. Aceasta permite reducerea tesutului adipos in zone-tinta de la cele clasice, la cele mai putin accesibile, precum si remodelarea corporala – sigur, rapid si eficient, fiind non-invaziva si non-chirurgicala.

Aparatul vine echipat cu 9 sabloane de diagnostic si tratament care pot fi adaptate oricarei zone a corpului, inclusiv pe gusa, axila sau zona interioara a genunchiului. Protocolul de tratament poate fi aplicat atat pentru femei, cat si pentru barbati, fara efecte secundare sau timp de recuperare si cu rezultate vizibile chiar de la prima sedinta.

Printre cele mai mari avantaje ale echipamentului Define se enumera reconturarea completa in doar 2 ore si faptul ca, intr-o singura sedinta, pot fi tratate simultan 4 zone de tratament. Astfel, numarul de sesiuni per pacient este redus, creste exponential numarul de persoane care pot fi tratate intr-o zi, iar investitia dumneavoastra se recupereaza rapid..


Cum actioneaza Define?

Echipamentul Define este dotat cu un set de aplicatori speciali care atrag, prin vacuum, tesutul adipos in exces. In acelasi timp, circulatia sangvina este intrerupta local, reducandu-se la minimum disconfortul pacientului.
Tehnologia de Crio-Sculptare ingheata zona de tratament pana la temperatura de -11°C, grasimea in exces fiind eliminata prin sistemul limfatic, post-tratament.
In plus, Define asigura un set de aplicatori 360°, special conceputi chiar si pentru zone ale corpului mai greu de atins, precum gusa, axila, genunchi sau chiar acelea cu un grad mai mare de laxitate.


Etapele tratamentului Define

O sedinta cu echipamentul Define dureaza 70 de minute, timp in care:

Pacientului ii sunt montati aplicatorii pe zona de tratament aleasa. Unul dintre avantajele majore ale acestui aparat este faptul ca poate trata, simultan, pana la 4 zone diferite ale corpului, prin intermediul aplicatorilor dedicati;
Din momentul in care aplicatorii incep sa actioneze, tesutul adipos in exces este atras prin vacuum, restul tesutului si fibrele de colagen fiind separate si protejate;
Incepe sa scada circulatia sangvina, pe zona de tratament, permitand atat un control targetat, cat si reducerea disconfortului pacientului;
Prin placutele de racire ale aplicatorului/aplicatorilor, care functioneaza omogen, este generat procesul de crio-sculptare, pana ce tesutul atinge temperatura record de -11°C;
Odata cu deconectarea aplicatorului/aplicatorilor, se realizeaza un masaj de repunere a sangelui in circulatie, ceea ce se poate manifesta printr-un disconfort moderat, pe zona de tratament;
Post-tratament, grasimea in exces va fi eliminata in mod natural, prin sistemul limfatic.

Ce este Crio-Sculptarea?

Crio-sculptarea reprezinta un concept nou, unic, care are la baza o tehnologie de ultima generatie, dedicata tratamentelor de slabire localizata. Aducand un suflu nou criplipolizei clasice, crio-sculptarea faciliteaza inghetarea grasimii la temperatura de -11°C, intr-un timp record. Eficienta sa se dovedeste chiar dupa primele 10 minute de tratament, cand celulele de grasime incep sa se sparga, fiind ulterior eliminate prin sistemul limfatic.

Ce vor experimenta pacientii?


Aplicatorii Define atrag prin vacuum tesutul adipos in exces si intrerup temporar circulatia sangvina. Astfel este facilitat confortul pacientului, in timpul tratamentului. Masajul post-inlaturare aplicatori pune sangele in miscare, iar pacientul poate simti dureri de intensitate medie. In maximum primele doua saptamani post-sedinta, exista posibilitatea ca zona tratata sa se simta usor amortita si, in unele cazuri, sa apara vanatai.
Rezultatele, insa, sunt exceptionale, fiind vizibile chiar in primele 3 saptamani de la o singura sedinta. Pacientul isi poate relua activitatile zilnice, insa, cu mentiunea ca anumite proceduri precum terapii laser sau masajele, imediat dupa tratamentul Define, pot contribui la senzatia de disconfort.

De ce sa alegi Define?


Inghetarea uniforma si localizata, care atinge temperatura de -11°C dupa primele 10 minute de la inceputul tratamentului, permite sedinte scurte, dar cu rezultate uimitoare si pe termen lung. Pacientii se vor bucura de o reducere circumferentiala de pana la 7-8 cm si de o reconturare full-body in doar 2 ore.
Tehnologia de Crio-Sculptare a echipametului Define este sigura si extrem de versatila. Aveti posibilitatea de a trata simultan pana la 4 zone diferite, cei 9 aplicatori dedicati putand fi utilizati chiar si pe zone de tratament greu accesibile precum gusa, axila sau genunchi.

Beneficii Define


Securitate maxima
Diagnostic corect
Capacitate de racire excelenta
Rezultate uimitoare si rapide
Profitabilitate ridicata, in timp redus

Ce poti trata cu Define?


Echipamentul Define asigura o reconturare full-body, in doar 2 ore. Datorita celor 9 aplicatori diferiti, acesta extinde zonele tratate de catre criolipoliza clasica, pe zone ale corpului mai dificile, precum gusa, axila sau genunchi, sau cu un grad de laxitate mai mare.

Gusa
Axile
Brate
Abdomen superior si inferior
Zona mediana a spatelui
Zona pubisului
Lombari
Coapse interne si externe
Genunchi
Gambe
REZULTATE DEFINE

inainte de tratament CoolTech
INAINTE DE TRATAMENT DEFINE
dupa tratament CoolTech
DUPA TRATAMENT DEFINE
inainte de tratament CoolTech
INAINTE DE TRATAMENT DEFINE
dupa tratament CoolTech
DUPA TRATAMENT DEFINE

*Disclaimer - Rezultatele tratamentelor cu echipamentele si produsele distribuite de BeautyMed variaza de la persoana la persoana, in functie de un complex set de factori, si nu inlocuiesc beneficiile unui stil de viata sanatos.

CONTACT


Office

Str. Banu Dumitrache nr. 51, sector 2, Bucuresti Romania
Telefon: +4 021.322.30.64
Fax: +40 21.322.30.64
E-mail: office@beautymed.ro

Showroom

Strada Clucerului Nr. 55 Sector 1, Bucuresti Romania
Telefon: 0756.136.089

SOLICITA O OFERTA
contact beautymed