Crystile - Cocoon Medical

Reducerea non-invaziva a tesutului adipos prin criolipoliza

Criolipoliza Crystile actioneaza folosind un sistem non-invaziv de remodelare corporala si aplica o racire controlata asupra zonei de lucru.

A fost conceput sa ofere rezultate inca de la primul tratament. Dupa o singura sesiune este vizibila reducerea zonei tinta, oferind pacientilor o siguranta mai buna.


Calitate garantata Crystile

Criolipoliza Crystile a fost conceputa si creata de o echipa de profesionisti in domeniu. Criteriul folosit pentru crearea unui astfel de echipament este bazat pe experienta brand-ului Cocoon Medical ce dezvolta tehnologii pentru reducerea tesutului adipos prin racire controlata.

Experienta noastra este cea mai buna garantie

Criolipoliza este un proces dermatologic care este definit de numele sau “Crio” care inseamna rece si “Lipoliza” care inseamna distrugerea grasimii. Acest proces actioneaza asupra grasimii prin inghetare atfel incat sa poata fi dizolvata de organism.

Cum functioneaza Criolipoliza Crystile?

Aparatul Crystile are un aplicator care aspira zona de tratament aleasa creand un vacuum ce incetineste circulatia sangelui si faciliteaza crioterapia. Grasimea se elimina in mod natural dupa tratament prin drenajul limfatic.

Avantajele criolipolizei Crystile

Criolipozia este un tratament non-invaziv si nedureros cu rezultate vizibile dupa 15 zile de la tratament. Terapia de criolipoliza cu Crystile permite pacientului sa revina la activitatea zilnica dupa tratament. Mai mult de atat, acest echipament poate fi combinat cu alte echipamente precum: Safyre sau alte proceduri.

beneficii
Crystile

Aplicatori pentru diferite zone ale corpului


Echipamentul Crystile are doi aplicatori care permit un tratament pe doua zone in aceeasi sesiune. Fiecare functioneaza independent si are control propriu de temperatura si vacuum.

Interfata intuitiva


Cocoon Medical, tinand cont de avangarda si design, a creat o interfata foarte intuitiva si usor de folosit, ajutand terapeutii sa obtina cele mai bune rezultate in tratamentele lor.
Aparatul Crystile are o interfata foarte intuitiva ce permite folosirea unuia sau celor doi aplicatori in functie de nevoile pacientului.
Ecranul are aplicatii care permit controlul vacuumului si temperaturii aplicate pe tesut.

Zonele tratate cu Crystile sunt:


Abdomen
Abductori
Solduri
Flancuri
Fese
Genunchi

Mod de actiuneProcedurile de lipoliza au ca scop" dizolvarea" grasimii prin metode non-chirurgicale. De-a lungul timpului s-au incercat mai multe metode inclusiv cea cu laser, ultrasunete si radiofrecventa pentru a elimina definitiv grasimea.

Paniculita este o afectiune dermatologica prin care expunand piele la temperaturi scazute, tesutul adipos subcutanat este efectat, fara a leza epiderma.Plecand de la premiza ca celulele grase sunt mai usor de distrus la rece, criopoliza a fost creata pentru a se aplica temperaturi mici pe piele prin conductie termica.

Pentru a se evita degeraturile este prestabilita o temperatura si timp de expunere.

Dr. Dieter Manstein si Dr.R. Rox Anderson unii dintre primii care au folosit tehnologia au facut studii clinice pe animale in 2008 si au dovedit ca tesutul gras ce e racit la o temperatura sub cea a corpului si peste cea de inghetare duce la eliminarea celulelor grase. Cand este expus la temperaturi scazute, corpul reduce fluxul sangvin din zona de lucru pentru a-si pastra temperatura normala.

REZULTATE CRYSTILE

inainte de tratament criolipoliza Crystile
INAINTE DE TRATAMENT CRYSTILE COCOON MEDICAL
dupa tratament criolipoliza Crystile
DUPA TRATAMENT CRYSTILE COCOON MEDICAL
inainte de tratament criolipoliza Crystile
INAINTE DE TRATAMENT CRYSTILE COCOON MEDICAL
dupa tratament criolipoliza Crystile
DUPA TRATAMENT CRYSTILE COCOON MEDICAL

CONTACT


Office

Str. Banu Dumitrache nr. 51, sector 2, Bucuresti Romania
Telefon: +4 021.322.30.64
Fax: +40 21.322.30.64
E-mail: office@beautymed.ro

Showroom

Strada Clucerului Nr. 55 Sector 1, Bucuresti Romania
Telefon: 0756.136.089

SOLICITA O OFERTA
contact beautymed