CoolTech - Aparat Slabire Localizata prin Criolipoliza - Cocoon Medical

Aparatul de criolipoliza Cooltech de la Cocoon Medical este un echipament pentru clinici si saloane cu ajutorul caruia se efectueaza tratamente eficiente de slabire localizata. Criolipoliza Cooltech ofera pacientilor rezultate net superioare pe toate zonele importante de tratament precum coapse, fese, abdomen si brate, datorita tehnologiei avansate de racire controlatra si protejare simultanta a tesuturilor adiacente.

Tratamentele cu aparatul Cooltech sunt non-invazive si fara durere, ele folosind o tehnologie performanta de criogenare care elimina definitiv grasimea in exces. Procedura de criolipoliza CoolTech® reduce eficient tesutul adipos localizat, avand un sistem de racire controlat incorporat intr-un dispozitiv cu vacuum. Cu ajutorul acestuia, grasimea este separata si izolata, iar restul tesutului si fibrele de colagen sunt protejate. Astfel, pacientii dumneavoastra se vor putea bucura de un tratament de slabire localizata rapida, fara efecte secundare. Avantajele majore ale aparatului de criolipoliza Cooltech sunt rezultatele rapide, siguranta pacientului si recuperarea rapida a investitiei datorita eficientei tehnologiei.

Cum actioneaza CoolTech?Aplicatorul atrage in maner tesutul gras printr-un efect de vacuum ce reduce temporar circulatia sangvina si faciliteaza crioterapia. Dupa acest tratament se instaleaza procesul natural de eliminare a grasimilor prin sistemul limfatic. CoolTech este singurul device care raceste pana la - 8 grade Celsius in mai putin de un minut, reducand durerea simtita în timpul tratamentului, spre deosebire de celelalte aparate de criogenare existente pe piata, care ajung doar la - 3 grade în 10 minute!


Etapele tratamentului CoolTech

Efectul de vacuum al CoolTech® retine doar grasimea in exces, protejand in acelasi timp si restul tesutului si fibrele de colagen.
Vacuumul scade circulatia sangvina din zona de tratament, ceea ce determina un control targetat al zonei tinta.
Tesutul adipos intra in contact cu placutele de racire ale aplicatorului. Acestea genereaza efectul de racire pana tesutul ajunge la temperatura programata.
Tratamentul nu trebuie sa dureze mai putin de 60 minute pentru a obtine rezultatele dorite. Dupa tratament, grasimea este eliminata gradual printr-un proces metabolic natural.

Ce este criolipoliza?

Criolipoliza este un tratament medical folosit pentru a distruge celulele grase. Principiul sau de actiune se bazeaza pe o racire controlata, -8 grade Celsius, ce distruge adipocitele pentru remodelarea corporala. Expunerea la rece este realizata in asa fel incat sa afecteze doar celulele grase, fara a leza pielea sau alte organe. Procedura este considerata o alternativa non-chirurgicala la liposuctie si ofera salonului sau clinicii dumneavoastra o solutie durabila pentru tratamente de slabire si remodelare.

beneficii
CoolTech

CoolTech - eficient si sigur


Odata distruse cu ajutorul criolipolizei, celulele moarte sunt eliminate cu ajutorul macrofagilor, care elimina tesuturile moarte, reciclandu-le si trasformandu-le în aminoacizi, peptide si proteine, fara posibilitate de regenerare. Cu aceasta terapie se pot trata maxim 3 zone corporale, pentru că organismul nostru beneficiaza de un numar fix de macrofagi, care fac fata cu brio unui numar finit de celule adipoase moarte.

Ce vor experimenta pacientii?


Fara timp de recuperare
Tratament non-invaziv
Fara durere
Distrugerea definitiva a adipocitelor

Ce poti trata cu CoolTech?


Abdomen,
Fese,
Genunchi,
Solduri,
Coapse,
Picioare.
Puteti pierde grasime, fara o interventie chirurgicala, fara diete riguroase si fara sala de sport. In doar o ora, puteti reduce numarul de celule de grasime in zona tratata cu 30%.

DR. Ravi Jain, Specialist Estetician, Londra

REZULTATE COOLTECH

inainte de tratament CoolTech
INAINTE DE TRATAMENT COOLTECH COCOON MEDICAL
dupa tratament CoolTech
DUPA TRATAMENT COOLTECH COCOON MEDICAL
inainte de tratament CoolTech
INAINTE DE TRATAMENT COOLTECH COCOON MEDICAL
dupa tratament CoolTech
DUPA TRATAMENT COOLTECH COCOON MEDICAL

*Disclaimer - Rezultatele tratamentelor cu echipamentele si produsele distribuite de BeautyMed variaza de la persoana la persoana, in functie de un complex set de factori, si nu inlocuiesc beneficiile unui stil de viata sanatos.

CONTACT


Office

Str. Banu Dumitrache nr. 51, sector 2, Bucuresti Romania
Telefon: +4 021.322.30.64
Fax: +40 21.322.30.64
E-mail: office@beautymed.ro

Showroom

Strada Clucerului Nr. 55 Sector 1, Bucuresti Romania
Telefon: 0756.136.089

SOLICITA O OFERTA
contact beautymed