Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
IBF - International Business Forumhero ibf

IBF - Editia a VI-a

Cel mai prestigios eveniment de estetica medicala din Romania.

Eveniment programat
8 mai 2023
21 aprilie, 2023

International Business Forum - Cel Mai Prestigios Eveniment de Estetica Medicala din Romania

BeautyMed are placerea sa va invite la cea de a VI – a editie a International Business Forum, cel mai asteptat eveniment educational de pe piata esteticii din Romania in intervalul 08-10 mai 2023 la Teleferic Grand Hotel, Poiana Brasov.
Ne dorim sa va avem alaturi pentru a impartasi ultimele noutati in materie de inovatii in domeniul estetic, marketing, comunicare, social media, trenduri si programe educationale pentru un management eficient al clinicii si salonului dumneavoastra.
5 motive pentru care sa participati la IBF:

IBF - International Business Forum

1. Descoperiti Ultimele Noutati de pe Piata de Estetica Medicala

Echipamentele Candela sunt considerate drept standardul cel mai inalt al calitatii pentru clinici de estetica si saloane de top din intreaga lume. Cu platforme de estetica medicala laser consacrate, precum GentleLase Pro U, si platforme noi multi-tratament, precum Nordlys, Candela Medical continua sa livreze promisiunea excelentei atat pentru medici cat si pentru pacienti.

Sculpt & Shape reprezinta noua generatie de echipamente RF pentru remodelare corporala si rejuvenare faciala. Sculpt & Shape redefineste experienta pacientilor:
-    Tehnologia RotateRF asigura o incalzire uniforma si mareste drenajul limfatic, obtinand rezultate complete, fara timp de recuperare.
-    Platforma versatile cu diferite aplicatoare pentru multiple tratamente.

Wonder Axon este un echipament modern de tonifiere musculara si slabire localizata ce foloseste in mod simultan doua tehnologii Unde Electromagnetice Concentrate si Neurostimularea Selectiva de Mare Intensitate. Aparatul Wonder Axon reprezinta o inovatie semnificativa in abordarea esteticii corporale non-invazive.
Cu ajutorul platformelor Viora V-series, pacientii vor avea access la tratamente avansate precum: terapii anti-aging si anti-acnee, remodelare faciala si corporala, reducerea aspectului celulitei, epilare definitiva si nu numai.

IBF - International Business Forum

2. Intalniti cei mai buni experti din domeniul medical-estetic

Suntem mandri sa anuntam ca vom avea o selectie impresionanta de speakeri internationali si nationali, din diverse colturi ale lumii, care au o vasta experienta in industria estetica. Fie ca sunt specialisti in tehnologii medicale, cercetatori inovatori sau profesionisti recunoscuti in domeniu, speakerii nostri va vor impartasi cunostinte valoroase si perspective noi asupra industriei estetice.

Prof. Dr. Firas are peste 20 de ani de experienta in domeniul medical-estetic si 230 de publicatii stiintifice. Dr. Firas este unul dintre cei mai apreciati si renumiti medici dermatologi din intreaga lume. Implicat constant in cercetarea academica, in predarea si formarea internationala, acesta s-a specializat in tratamente avansate cu laser. Dublu castigator al premiului “Global Excellence for the title of Consultant Dermatologist” in 2019 si 2022.

Dr. Inna Belenky este expert stiintific ce asigura training-uri si suport in domeniul medical estetic. Ca si Director Clinic la Viora Ltd. a realizat multiple studii clinice, workshop-uri, conferinte, protocoale si lucrari stiintifice. Are un doctorat in biochimie la universitatea Ben-Gurion, Israel.

Anca Ochesoiu este Manager de Educatie, divizia estetica, in cadrul BeautyMed, specializata in folosirea tehnologiilor non-invazive de remodelare corporala, rejuvenare faciala si epilare definitiva. Responsabila de proiectul Academia de Educatie BeautyMed, Anca are peste 13 ani de experienta in domeniul estetic, a realizat peste 500 de training-uri pentru 150 de clienti.

3. Know-how de la specialisti de top din management si marketing

Suntem incantati sa va anuntam ca la International Business Forum, vom avea speakeri din domeniul managementului si marketingului, care va vor impartasi din experienta lor valoroasa pentru o afacere prospera si de succes.

Tiberiu Dodan este specializat in Marketing Digital si are o indelungata experienta hands-on in creatia si implementarea strategiilor de promovare online, de la Web Design & Development, la SEO, strategii de continut, front-end development si PPC. In cadrul editiei 2023 a IBF, veti descoperi care sunt beneficiile, dar si riscurile, folosirii noilor tool-uri de inteligenta artificiala in business-ul dvs.

Mihnea Tullea a absolvit un MBA in Marketing Management la London Business School si este specializat in Marketing si Comunicare cu peste 20 de ani experienta la nivel national si international (CEE si SUA). A coordonat in cariera peste 350 campanii integrate de marketing, 500+ evenimente si a administrat bugete de peste 100 milioane de EUR (ATL, BTL, PR, online). In cadrul editiei 2023 a IBF, va impartasi etapele unui proces de branding al unei companii si structura strategiei de marketing, precum si importanta ei in dezvoltarea unui business.

In plus, suntem mandri sa anuntam ca printre speakeri se va afla si un invitat special - Selly, care va fi speaker Social Media. Cu peste un milion de abonati pe Instagram si peste 3 milioane de abonati pe YouTube, Selly va va impartasi sfaturi si trucuri care sa va ajute afacerile sa creasca si sa devina mai vizibile pe platformele de social media.

4. Distractie si aventura

Pe data de 8 mai, va invitam sa descoperiti farmecul si misterul Carnavalului Venetian. Veti fi purtati intr-o calatorie fascinanta prin istoria si cultura Venetiei. Pentru a completa atmosfera autentica, va rugam sa purtati masca de carnaval venetian si tinuta eleganta.

Pe data de 9 mai, vom continua distractia cu o petrecere mexicana, numita "El nueve de mayo". Veti face parte dintr-un univers plin de culori si ritmuri sud-americane, unde veti putea experimenta traditiile si obiceiurile mexicane. Va rugam, sa va imbracati in culorile simbolice ale Mexicului: verde, alb si rosu si sa purtati orice simbol mexican care va place.

IBF - International Business Forum

5. Super Premii

In cadrul evenimentului, avem placerea sa anuntam organizarea unei tombole zilnice, in care puteti castiga premii valoroase. Printre acestea se numara: vouchere in valoare de 500 euro si 1000 euro pentru consumabile, doua pachete de marketing in valoare de 2000 de euro, doua training-uri, precum si doua revizii. Fiecare zi vine cu o noua sansa de a castiga unul dintre aceste premii atractive. Asadar, va invitam sa participati si sa va bucurati de o experienta unica alaturi de BeautyMed.

Pentru inscrieri puteti completa formularul de mai jos.


Descarca Programul Evenimentului



BeautyMed