Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Curs de injectare MaiLi Acid hialuronic cu tehnologia OxiFreeTM

Curs de injectare MaiLi

Acid hialuronic cu tehnologia OxiFree

21 decembrie, 2022

Curs de injectare MaiLi – Acid hialuronic cu tehnologia OxiFreeTM

Sinclair este distribuitorul oficial al celor mai noi produse injectabile minim-invazive de inalta calitate, cu accent pe volumizare, contur facial, lifting si stimularea colagenului atat pentru fata, cat si pentru corp: MaiLi, Ellanse, Lanluma, PerfectHA si Silhouette Soft.

MaiLi, gama de acid hialuronic premium, pe baza tehnologiei OxiFree ce ofera un nou standard de calitate si rafinament in tratamentele minim-invazive de estetica faciala. Portofoliul unic MaiLi contine fillere cu acid hialuronic cu un grad inalt de reticulare si este singurul brand de acid hialuronic unde mai putin produs inseamna o flexibilitate si o volumizare mai mare. Mai exact, se folosește o cantitate cu 24 de procente mai mica decat majoritatea produselor similare disponibile pe piata, fara a influența proprietatile de volumizare ale acidului hialuronic.

Portofoliul contine 4 fillere, special create pentru a remodela, redefini si intensifica fiecare zona-tinta:

MaiLi Precise – este indicat pentru reconstructia faciala a defectelor structurale (cicatricile), pentru tratamentul liniilor fine, al ridurilor fine, zona periorbitala si pentru definirea buzelor.

MaiLi Define – recomandat pentru tratarea liniilor fine, umplerea ridurilor profunde/medii, conturul si volumizarea buzelor, dar si pentru reconstructia faciala a defectelor structurale (cicatricele).

MaiLi Volume – ideal pentru volumizarea faciala si subdermala. Volume este recomandat pentru reconstrucia faciala a defectelor structurale cauzate de pierderea de volum (lipoatrofia), dar si pentru tratamentul ridurilor profunde si pentru augmentarea volumului facial (lifting facial minim-invaziv).

MaiLi Extreme – cel mai puternic gel din gama MaiLi, conceput pentru sculptarea si remodelarea trasaturilor faciale. Extreme este indicat pentru reconstructia faciala a defectelor structurale cauzate de pierderea de volum (lipoatrofia), restabilirea volumului facial si imbunatatirea volumetriei faciale.

Gelul este flexibil, actioneaza delicat asupra pielii si este rezistent la stresul extern si revine la forma initiala dupa miscari.

Rezultatele tratamentului cu produsele MaiLi apar imediat si sunt de lunga durata, fiind vizibile chiar si la 12 luni de la injectare (inclusiv in cazul augmentarii buzelor). Conform GAIS (Global Aesthetic Improvement Scale), 81% din pacientii injectati au prezentat rezultate imbunatatite, foarte vizibile la 12 luni dupa administrare, fara sa necesite tratamente suplimentare. De asemenea, imbunatatirile sunt vizibile pentru 100% din indicatiile tratate.

Pentru a descoperi gama de acid hialuronic MaiLi, va asteptam la workshop in data de 14 ianuarie 2023 la Targu Mures. Alaturi de noi o vom avea pe Dr.Luminita Decean, medic dermatolog cu o experienta vasta in medicina estetica minim-invaziva si medic ambasador MaiLi, care va explica si demonstra beneficiile produsului. Workshop-ul este destinat medicilor esteticieni si dermatologilor.

BeautyMed

Aflati mai multe detalii contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos