Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
cum ne pregatim corpul pentru vara

Cum ne Pregatim Corpul Pentru Vara

Descopera cum sa iti pregatesti cel mai bine corpul pentru sezonul cald.

15 aprilie, 2021

Cum ne pregatim corpul pentru vara

Dupa luni in care vremea rece ne-a facut sa purtam cat mai multe straturi de haine, este momentul sa renuntam la jachetele groase si sa visam la zilele calde, pe care le putem petrece atat in oras, cat si pe plaja in zilele de vacanta. Indiferent daca avem sau nu planuri pentru concediu, sigur ne gandim deja cum ne pregatim corpul pentru vara, cum putem gasi in scurt timp moduri in care sa avem grija de organismul nostru si sa obtinem in acelasi timp aspectul pe care ni-l dorim. Fie ca este vorba despre adaptarea rutinei de ingrijire a pielii la noul sezon, fie vrei sa slabesti cativa centimetri in jurul taliei sau a coapselor, este bine sa iti faci un plan pe care il poti urma in propriul tau ritm. Citeste in continuare si afla cum ne pregatim corpul pentru vara.

1. Schimba-ti rutina de ingrijire a pielii

In urma vizitelor la medicul dermatolog ai inteles probabil care sunt nevoile pielii tale, fie ca vorbim despre ten sau pur si simplu pielea intregului corp.
Cand vine vorba despre tenul tau, primul pas este sa identifici ce fel de tip ai. Este un ten normal, uscat, mixt sau gras? Dupa ce ai stabilit acest lucru, trebuie sa fii atenta ce fel de probleme intampini in general, atat pentru ten, cat si pentru pielea intregului corp. Totodata, ai grija la produsele de ingrijire pe care le folosesti. Vara este indicat sa renunti la produsele cu activi de exemplu retinol sau derivatii acestuia. In cazul in care ai deja experienta in utilizarea acestor ingrediente complexe, trebuie sa stii ca este important sa folosim mereu crema cu factor de protectie, vara fiind recomandat factorul 50 si nu cel 30.

2. Hidrateaza-ti tenul

Daca pielea ta este deshidrata, este bine sa apelezi la creme puternic hidratante, insa o schimbare vizibila rapid poti obtine doar cu ajutorul tratamentelor specializate. Pentru a te pregati de vara cat mai usor, poti incerca un tratament de rejuvenare faciala cu oxigen hiperbaric.

Cu ajutorul aparatului Intraceuticals, ce introduce in straturile profunde ale pielii ingrediente active: acid hialuronic, vitamine (A, C, E), antioxidanti (aloe vera si ceai verde), te poti bucura de un tratament complet. Odata introduse in derm cu ajutorul aplicatorului, aceste substante actioneaza din interior catre exterior si trateaza problemele tintite. Acest tratament este recomandat si in cazul ridurilor fine.

In cazul in care problema ta principala este acneea, poti apela la alte tratamente cum ar fi Primelase, acesta ajutand si la tratarea petelor postacneice.

3. Adauga mai multe fructe si legume in alimentatie

Dupa un sezon in care probabil nu ne-am bucurat mereu de fructe si legume proaspete, este momentul sa revenim la micile placeri si sa savuram un platou de fructe in locul unui desert bogat in zahar si calorii.


Pregateste-ti cel putin un smoothie in fiecare saptamana si vei vedea ca ai mai multa energie. Nu uita sa adaugi si cat mai multe legume si sa adaugi in fiecare zi o salata. Nu te gandi la combinatii fara savoare, ci prepara-ti boluri cat mai colorate. Opteaza pentru salate cu paste reci sau cu naut. Gaseste varianta potrivita pentru tine si organismul tau iti va multumi pentru aceste alegeri.

4. Apeleaza la tratamente corporale

Stim cat de greu este sa scapi de acele kilograme acumulate in anotimpul rece, insa nu este deloc greu sa ne pregatim corpul de vara. Gaseste-ti sportul preferat pentru a te bucura de tonifiere si un plus de sanatate.

Fie ca alegi 30 de minute de jogging sau o ora de pilates, vei vedea treptat schimbarile dorite. Daca in schimb vrei sa ai rezultate cat mai repede, poti apela la ajutorul tratamentelor corporale.

Remodelara corporala presupune transformarea, cantitativ (poti scapa de mai multi centimetri) si calitativ (vei obtine o piele uniforma, ferma, tonifiata), a uneia sau mai multor zone ale corpului. Astfel, se reduce tesutul adipos din zonele dorite (coapse, abdomen, brate) si in acelasi timp ajuta la eliminarea toxinelor si a apei din tesut.

Incearca o serie de tratamente cu VelaShape III si vei vedea in doar cateva sedinte rezultatele pe care ti le doresti pentru aceasta vara. Stim cat de neplacut este si aspectul celulitei, iar aceste tratamente te pot ajuta sa o diminuezi.

Gaseste formula de antrenament si tratament potrivita pentru tine si vei fi cu siguranta incantata de modul in care va arata corpul tau vara aceasta. Aminteste-ti insa sa faci alegerile sanatoase, care iti vor proteja in acelasi timp si organismul pentru a te bucura din plin de vacantele la care visezi.


Descopera Aparatul VelaShape III

BeautyMed