Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro

Alege Originalul - Alege BeautyMed

Alege Numai Echipamente de Estetica Medicala Originale

26 ianuarie, 2021

Experienta de peste 12 ani in domeniul medical-estetic ne-a largit orizonturile, ne-a facut sa castigam parteneri de incredere si, in acelasi timp, ne-a invatat pe ce trebuie sa plusam.

Odata cu trecerea timpului si consolidarea pozitiei de lider al industriei am inteles ce inseamna calitatea, pe care am inspirat-o clientilor nostri si pacientilor acestora. Pentru noi, calitate inseamna original si autentic – valori care ne-au format, dar si de care ne-am lovit, atunci cand constatam ca nu exista.

A alege originalul implica mai multe criterii, de la identificarea corecta a echipamentului si tehnologiilor sale, la utilizarea produselor si/sau consumabilelor brand-ului si realizarea corecta a protocolului de tratament.

Anul acesta ne-am propus sa va aratam TUTUROR ce inseamna ORIGINAL, in ce consta si la ce sa va asteptati. Din acest motiv, lansam campania “Alege Originalul, Alege BeautyMed” – in care am adunat parerea clientilor, pacientilor, expertilor si persoanelor care ne-au ales.

STAY TUNED! Urmeaza o serie de materiale educationale despre ce inseamna original si autentic atunci cand vorbim de: Intraceuticals, HydraFacial, VelaShape III si CoolTech.

BeautyMed