Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Co2Re

Rezultate de Exceptie cu Laserul CO2 CO2RE

Material Complet cu Imagini Before & After

18 decembrie, 2020
Descopera rezultatele uimitoare pe care le asigura echipamentul CO2RE pacientilor intr-un material complet cu imagini Before & After

Din 2010, atat noi, in calitate de distribuitor al echipamentului, cat si numeroase clinici medical-estetice la nivel mondial, avem incredere in laserul fractionat CO2RE, produs de compania Candela Medical.


CO2RE ofera rezultate de durata pacientilor care aleg sa il foloseasca. Dovedit clinic pentru  imbunatatirea tonusului si texturii pielii, eliminarea efectelor nocive produse de razele soarelui si estomparea semnelor de imbatranire cutanata, netezirea liniilor fine si a ridurilor, diminuarea cicatricilor inestetice si pana la eficienta sporita in sanatatea si aspectul zonei intime, laserul CO2RE® poate fi adaptat pentru a satisface nevoile individuale ale fiecarui pacient.

O imagine face cat o mie de cuvinte. Asadar, te invitam sa vezi direct rezultatele pe care acest echipament le poate avea in randul pacientilor. Exploreaza, asadar, materialul complet despre CO2RE si vizualizeaza o serie de fotografii inainte si dupa realizate de specialistii care l-au utilizat.

Despre beneficiile-cheie ale sistemului CO2RE:

Tratamentele cu echipamentul CO2RE sunt rapide si au un timp redus de recuperare. De asemenea, sistemul ofera rezultate dovedite clinic, previzibile si vizibile in toate indicatiile, inclusiv:

  • Imbunatatirea tonusului si texturii pielii prin reafacerea structurii cutanate
  • Reducerea efectelor soarelui si imbatranirii asupra pielii
  • Netezirea liniilor fine, ridurilor si cicatricilor chirurgicale si post-acneice
  • Rejuvenarea zonei intime, in scop medical si estetic.

Acest material vizual este util atat pentru clinicile medicale care dispun deja de acest echipament, cat si ca o dovada a eficientei CO2RE pentru business-urile care isi doresc extinderea serviciilor prin beneficiile pe care acesta le ofera.

BeautyMed