Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro

Viitorul frumusetii

Impreuna cu BeautyMed, descoperiti

30 septembrie, 2020

Procedurile invazive si dureroase sunt de domeniul trecutului. Astazi, multumita tehnologiei, aparatele medical-estetice ne ofera rezultate vizibile intr-un timp scurt, fara durere si fara timp de recuperare.

Ingrijirea tenului sau a corpului reprezinta practici extrem de vechi, care au luat nastere inca din Antichitate.


Desi poate parea surprinzator, primele urme “arheologice” in acest sens dateaza tocmai din Egiptul Antic, acum mai bine de 6000 de ani. Initial, lotiunile folosite aveau un caracter utilitar: de–ai proteja pe oameni de razele puternice ale soarelui sau de vantul naprasnic. Apoi, au capatat un simbol cultural si religios, fiind folosite in diverse ceremonii.
Istoria ne arata ca in perioada Renasterii, dorinta de atinge un anumit standard de frumusete s-a soldat de multe ori cu moartea. Cum din secolul XIV si pana in secolul XX, pielea cat mai alba reprezenta cea mai inalta forma de frumusete, multe femei si-au pierdut viata in incercarea de a o dobandi. Vopseaua alba din plumb era folosita extrem de des pentru albirea fetei, insa ce nu stiau la acea vreme femeile, era ca arsenicul din componenta sa era letal. Acelasi ingredient, extrem de periculos, era folosit si pentru crearea unei creme depilatoare, la care era recomandat sa se adauge si var nestins. De-a lungul timpului, metodele de epilare la care femeile au apelat, nu numai ca erau extrem de dureroase, dar de cele mai multe ori le si puneau viata in pericol. O alta practica extrem de uzuala, o reprezenta folosirea pietrei ponce sau a unui smirghel. Desi acum poate parea de neconceput, femeile obisnuiau sa frece cu aceste instrumente partile corpului cu o pilozitate mai mare, pana cand erau indepartate toate firele de par. Si probabil bucati considerabile de piele.

Din fericire insa, lucrurile au evoluat, iar aceste povesti au devenit de domeniul fantasticului.

Secolul XXI a fost caracterizat de o crestere masiva a operatiilor estetice. Potrivit International Society of Aesthetic Platic Surgery, in 2017, la nivel global, au fost efectuate aproape 11 milioane de astfel de interventii. In topul cerintelor se afla liposuctia, peste 33 de mii de tinere cu varsta de pana in 18 ani apeland la aceasta procedura. Desi la o prima vedere alegerea unei astfel de interventii poate parea variata, sigura si usoara, in realitate, lucrurile nu stau intotdeauna asa. Adeseori, in cazul unor astfel de proceduri pot aparea infectii, stomacul poate fi perforat sau plamanii pot fi infundati cu grasime.

Industria de frumusete a cunoscut o ascensiune fulminanta, in special in ultimii ani, si ne ofera astazi toate instrumentele necesare pentru a arata mai bine, fara a ne pune sanatatea in pericol. Daca pana recent operatiile estetice pareau singura optiune viabila pentru a contribui la imbunatatirea aspectului fizic, acum, aparatele medical-estetice au devenit alternative non-invazive sigure, cu rezultate vizibile si garantate.

Tratamentele non-invazive de remodelare corporala te pot ajuta sa dobandesti silueta pe care ti-o doresti, frumusetea naturala a tenului, o piele catifelata sau sa rezolvi diferite afectiuni estetice sau dermatologice. Fara durere, fara efecte secundare sau timp de recuperare. Iar noi, la BeautyMed, iti oferim o gama larga de aparate profesionale de top, special create pentru curatarea tenului, rejuvenare faciala, remodelarea corpului, diminuarea celulitei sau pierderea in greutate, alaturi de epilare definitiva laser, rejuvenare intima, tratarea diferitelor tipuri de leziuni pigmentare sau vasculare benigne.


Iata doar cateva exemple:


Intraceuticals – echipamentul de la producatorul cu acelasi nume, foloseste inovatia si eficienta oxigenului hiperbaric pentru a trata diferite probleme ale tenului, oferind in acelasi timp un tratament excelent de rejuvenare faciala. Nu este de mirare ca este alegerea numarul 1 a diferitelor clinici si saloane exclusiviste, dar si a multor vedete, la nivel global.


Cu peste 12 ani de experienta in domeniul esteticii medicale, sute de studii clinice si peste 10.2 milioane de tratamente realizate la nivel global, VelaShape III este cel mai performant echipament non-invaziv de remodelare corporala si diminuare a celulitei, din lume. Cu ajutorul celor patru tehnologii: lumina infrarosie, radiofrecventa bipolara, vacuum si masaj cu role mecanice, VelaShape III te poate ajuta sa scazi in circumferinta cu pana la doi centimetri, inca de la prima sedinta.


Cooltech, produs de Cocoon Medical, este un alt echipament care contribuie la redobandirea formelor corpului, printr-un tratament de slabire localizata prin inghetare. Ca si in cazul aparatului VelaShape III, tratamentul oferit de Cooltech este non-invaziv, fara efecte secundare. Echipamentul foloseste o tehnologie performanta de criolipoliza, care elimina definitiv grasimea in exces. Procedura de criolipoliza CoolTech® reduce eficient tesutul adipos localizat, chiar si de pe zone ale corpului mai greu de atins, avand un sistem de racire controlat incorporat intr-un aplicator cu vacuum.

Insa acestea nu sunt singurele echipamente cu o tehnologie de ultima generatie care te pot ajuta sa scapi de kilogramele in plus sau de aspectul inestetic al celulitei. UltraShape, Safyre sau Dalyance iti ofera rezultate uimitoare, sigure, si asta dupa doar cateva sedinte.

O alta procedura extrem de des intalnita in chirurgia estetica o reprezinta liftingul facial. Ca si in cazul liposuctiei, de multe ori, acesta este vazut drept ultima speranta in redobandirea fermitatii pielii sau a reducerii ridurilor. Insa, din nou, tehnologia ne pune la dispozitie aparate perfomante, ce reusesc sa redea aceleasi beneficii, insa fara sa fii nevoita sa apelezi la o interventie chirurgicala. In portofoliul nostru vei gasi peste zece aparate medical-estetice ce iti vor oferi tratamente complete pentru a te putea bucura de o piele vizibil intinerita. eTwo, Profound, Hydrafacial, sau CO2RE sunt doar cateva dintre echipamentele de renume, apreciate de milioane de utilizatori, in acest sens.

Astazi, frumusetea nu se mai traduce prin proceduri dureroase, invazive si care necesita timp de recuperare. Ci prin tratamente inovatoare si cu rezultate spectaculoase in timp record.

BeautyMed