Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro

BeautyMed, mai mult decat un distribuitor de echipamente medical-estetice

Solutia Nr. 1 pentru Clinici Estetice si Saloane de Infrumusetare din Romania

1 octombrie, 2020

Dedicare, inovatie, stiinta si rezultate. Sunt doar cateva dintre ingredientele care ne-au ajutat sa revolutionam industria medical-estetica din Romania. Desi am parcurs un drum lung, nu ne oprim aici! Continuam povestea BeautyMed in fiecare zi, cu si mai multe resurse, idei si pasiune.

In urma cu mai bine de 16 ani incepea povestea noastra. Timid, cu pasi marunti, dar cu un scop mare. Am stiut de la bun inceput cine vrem sa devenim. Am avut valori clare si puternice, de la care nu am facut rabat, oricat de anevoios s-a aratat a fi drumul uneori. Am invatat sa facem fata provocarilor, am invatat sa ne adaptam, am invatat ca nimic nu este imposibil si ca orice vis poate deveni realitate. Iar visul nostru a fost sa revolutionam industria de aparatura medical-estetica din Romania.

Cum? Bazandu-ne pe trei principii fundamentale. Stiinta. Rezultate. Incredere. Principii, care, in timp, s-au transformat in motto-ul nostru. Tehnologia a fost intotdeauna criteriul principal care ne-a indrumat alegerile, dorind sa oferim echipamente revolutionare, de ultima generatie. Insa, toata stiinta din spatele acestor aparate nu ar fi insemnat nimic daca nu ar fi venit la pachet si cu rezultate pe masura. De aceea, am cautat intotdeauna doar companii partenere de top, care sa produca echipamente si tehnologii bazate pe studii clinice avansate, ce sa ofere tratamente complete, complexe, si cel mai important, sigure.

Toate aceste caracteristici ne-au ajutat sa facem o nota discordanta pe piata din Romania, in cel mai frumos mod. Am reusit sa oferim clientilor nostri un lucru aparent banal, insa esential in aceasta industrie a frumusetii: incredere. In cei peste 16 ani de experienta, am aratat ca suntem un aliat de nadejde. Ca dispunem de o echipa de profesionisti si ca oferim servicii impecabile, fiind alaturi de clientii nostri in fiecare etapa a evolutiei afacerii.

Fiindca dincolo de a fi un distribuitor autorizat de aparate profesionale medical-estetice, ne-am dorit sa fim un partener pentru clinicile de estetica si saloanele de infrumusetare cu care lucram. Un partener care le sustine afacerea. Iar acest lucru s-a tradus nu numai prin livrarea unei aparaturi premium, ci si prin consiliere de business, prin suport tehnic, prin training-uri dedicate si prin suport de marketing si strategii de promovare eficiente si solide. Ne-am dorit sa contribuim la sedimentarea unei afaceri prospere si de lunga durata, care sa ofere satisfactie clientilor, si implicit sa duca la recuperarea rapida a investitiei facute.

Detaliile fac diferenta, iar acest principiu a fost cel care ne-a ghidat intotdeauna. Desi la o prima vedere pot parea aspecte insignifiante, noi credem cu tarie ca lucrurile mici sunt cele care fac o afacere mare.

Portofoliul nostru este o oglinda clara a valorilor pe care le promovam. De aceea, la o simpla rasfoire, veti vedea ca am ales doar brand-urile de cea mai inalta calitate, cu traditie si renume in industria medical-estetica si care se bucura de aprecierea oamenilor din intreaga lume, deopotriva business owneri, specialisti si pacienti, multumita rezultatelor pe care le ofera.

Aparatura noastra provine de la unii dintre cei mai cunoscuti producatori, la nivel global, precum Candela Medical, Cocoon Medical, Intraceuticals, The Hydrafacial Company EMA Aesthetics Ltd si Fotofinder.

Deoarece ne dorim sa acoperim o plaja larga de echipamente, care sa ofere servicii cat mai complexe, in portofoliul nostru se regasesc atat aparatura estetica, precum si sisteme medicale profesionale pentru clinici de specialitate si doctori. De la aparatele de videodermatoscopie digitala FotoFinder, la aparate si platforme laser de tip Dioda, Nd: YAG, Alexandrite, PicoPlus si CO2. Toate acestea ofera tehnologii de exceptie, ce asigura tratamente non-chirurgicale sigure si cu rezultate pe termen lung.

Pentru noi, frumusetea se impleteste cu tehnologia. Iar aparatele pentru curatare si rejuvenare faciala, remodelare corporala, slabire localizata, epilare definitiva cu laser, platformele pentru rejuvenare intima, afectiuni dermatologice sau leziuni vasculare si pigmentare pe care le punem la dispozitia clientilor din Romania constituie instrumentele necesare pentru a beneficia de proceduri de cea mai inalta calitate.

In toti acesti ani am reusit sa punem mai mult decat bazele unei afaceri. Ci ale unui intreg sistem, ale unui nou concept, menit sa schimbe industria medical-estetica din Romania.

BeautyMed