Alex TriVantage - Syneron Candela

Tehnologia Q-switch Alexandrite si Laserul Laser-Pumped de la Candela. Alex Trivantage de la Candela este un laser revolutionar de eliminare tatuaje si tratament leziuni pigmentare. Alexandritul din Alex TriVantage este renumit pentru abilitatea sa superioara de a trata culorile verde, albastru si negru. Noua tehnologie laser-pumped face posibila obtinerea unor rezultate similare pe toate culorile. Laserul Alex TriVantage este capabil sa emita 3 tipuri de unda, 755 nm, 1064 nm si 532 nm.

Performanta ridicata cu atingere delicata

Extinzandu-si marimea pulsului Alex TriVantage optimizeaza livrarea energiei laser pe culoarea tintita, cu minime disruptii ale pielii. Niciun alt sistem Nd:YAG nu poate sa realizeze pulsul de 50 ns, gentil, facut de Alex TriVantage.
Cu Alex Trivantage devii un lider in eliminare tatuaje si pete pigmentare. Cu Alex Trivantage obtii mai mult decat o tehnologie de ultima generatie excelenta in tratamentul tataujelor si leziunilor pigmentare. Obtii totodata avantajul a peste 40 de ani pe care ii are Candela ca lider mondial in piata laserelor estetice; acest titlu de lider ii permite sa ofere produse superioare si servicii de post vanzare de neegalat.

Ce este laserul Alexandrite?

Laserul Alexandrite este un laser in stare solida ce foloseste ca amplicator chromium-doped crysoberyl (Cr:BeAl2O4, cristal alexandrite). Acest laser este acordabil in spectrul luminos intre 700 si 820 nm (in vecinatatea infrarosu), fiind cel mai des folosit cu lungimea de unda de 755 nm. Este considerat un laser cu lumina rosie. Poate fi operat in mod continuu (pana la 100W) sau in mod pulsat. Modul Q-Switched permite livrarea unui impuls cu o durata foarte scurta (doar cateva nanosecunde), cu o intensitate extrem de ridicata.

Cum functioneaza laserul Alexandrite?

Pentru ca lumina cu lungimea de unda a laserului Alexandrite este absorbita de melanina si nu de sange, acest laser poate fi folosit pentru a distruge controlat tesuturile cu un continut mare de melanina (foliculi pilosi, leziuni pigmentare).Lumina cu lungimea de unda emisa de laser este absorbita de cromofor si transformata in caldura. Astfel, laserul Alexandrite actioneaza pe principiul fototermolizei selective: folosirea luminii (foto), transformata in caldura (termo) si folosita pentru a afecta zona tinta (liza). In felul acesta, cu un laser Alexandrite putem distruge foarte precis un tesut tinta, fara a afecta tesuturile inconjuratoare.

beneficii
alex trivantage

Care vor fi principalele avantaje in clinica ta?


Sistemele Candela sunt flexibile, sistem de livrare prin fibra optica, aplicatoare ergonomice.
Interfata cu touchscreen, rapida si usor de folosit.
Usor de transportat in diverse incaperi ale clinicii.

Ce vor experimenta pacientii?


Laserele Candela sunt mai sigure decat metodele traditionale, datorita abilitatii unice de a trata eficient leziunile pigmentare, eliminarea tatuajelor sau epilarea definitiva.Vor epila definitiv, elimina tatuajul sau petele pigmentare, fara sa afecteze pielea si tesutul inconjurator.

Ce poti trata cu laserul Alex TriVantage?


Epilare definitiva
Leziuni pigmentare
Eliminare tatuaje
Ce-mi place la Alex TriVantage este ca sistemul de livrare de fibre este atat de usor de utilizat. Alex TriVantage este un laser comutat q ce este livrat printr-o fibra, fiind important cand tratati pacienti toată ziua. La sfarsitul zilei comoditatea in utilizare a aparatului face o mare diferenta.

Dr. Christine Dierickx, Dermatolog, Boom, Belgium

REZULTATE ALEX TRIVANTAGE

inainte de tratament cu ALEX TRIVANTAGE
INAINTE DE ALEX TRIVANTAGE
dupa tratament cu ALEX TRIVANTAGE
DUPA TRATAMENT ALEX TRIVANTAGE
inainte de tratament cu ALEX TRIVANTAGE
INAINTE DE ALEX TRIVANTAGE
dupa tratament cu ALEX TRIVANTAGE
DUPA TRATAMEMENT ALEX TRIVANTAGE

CONTACT


Office

Str. Banu Dumitrache nr. 51, sector 2, Bucuresti Romania
Telefon: +4 021.322.30.64
Fax: +40 21.322.30.64
E-mail: office@beautymed.ro

Showroom

Strada Clucerului Nr. 55 Sector 1, Bucuresti Romania
Telefon: 0756.136.089

SOLICITA O OFERTA
contact beautymed