FotoFinder aesthetics
Documentare foto si analiza pielii

Fie ca vorbim de liposuctie, facelift, tratamente laser sau mezoterapie, succesul in medicina estetica poate fi garantat cu fotografii precise. FotoFinder aesthetics ofera sisteme standardizate si performante pentru documentarea pielii inainte si dupa. Pozele pentru fata si corp arata fiecare pas al procedurii si cresc gradul de satisfactie al pacientului.

Cum te poate ajuta FotoFinder aesthetics in cabinetul tau medical:

sa-ti maresti portofoliul de pacienti: cu analiza impresionanta a pielii si planul de tratament
sa dezvolti planuri de tratament personalizate si rapide
sa cresti loialitatea pacientilor: cu poze follow-up excelente care vor convinge clientii

Adonia
Sistem revolutionar pentru analiza tenului

FotoFinder Adonia combina documentarea profesionala pentru tratament cu un instrument sofisticat pentru analiza tenului oferindu-va rapoarte personalizate si planuri de tratament. Adonia este un program high-tech pentru analiza tenului. Camera foto controlata de software te ajuta sa faci mai multe poze fetei, repede si usor.
Adonia vizualizeaza porii, petele pigmentare inclusiv arsurile solare, ridurile, roseata si leziunile vasculare precum si uniformitatea pielii. Rezultatele obtinute sunt comparate cu cele ale unor persoane de aceeasi varsta si gen si cu acelasi tip de piele.

Planuri de tratamente personalizate

FotoFinder Adonia iti permite un altfel de dialog cu pacientul. Iti ofera posibilitatea sa-i explici pacientului mai multe caracteristici ale pielii si sa selectezi procedurile recomandate din baza de date. Acestea sunt introduse ulterior intr-un raport si printate la cerere.

Evidentiaza progresul pacientului cu poze "inainte si dupa"

Indiferent de ce procedura realizezi pacientului - imaginile impresionante facute de Adonia iti arata progresiv rezultatele tratamentelor.
FotoFinder Adonia va ofera o tehnologie de ultima generatie pentru personalizarea tratamentelor. Acestea pot fi selectate in functie de procedura estetica de care aveti nevoie.
In acest fel, Adonia va pune la dispozitie planuri foarte bune de tratament si rapoarte pe care le puteti printa sau prezenta pe ecran.
Pe durata tratamentului dar si dupa, Adonia urmareste progresele si reusitele cu ajutorul pozelor „inainte” si „dupa” pentru fata, barbie, gat si decolteu, din 5 unghiuri, cu rezolutie de 18 Megapixeli.

beneficii
aesthetics

FotoFinder aesthetics face


FotoFinder aesthetics este o solutie de ultima generatie pentru fotografierea fetei, gatului, barbiei, pieptului, in timp minim. Optiunea Portrait Strand cu rotire la 180 grade permite realizarea pozelor din 5 unghiuri diferite (90 Stanga, 45 Stanga, 0 Centru, 45 Dreapta, 90 Dreapta). Folosirea celor 2 moduri de polarizare iti permite vizualizarea perfecta a leziunilor vasculare, vaselor de sange, telangiectaziei, porilor, pigmentatiei, texturii pielii, ridurilor. Optiunea "Ghost" ofera poze pentru follow-upul pacientului si pentru urmarirea progresiva a rezultatelor tratamentului.

FotoFinder aesthetics body


FotoFinder Body Station este solutia ideala pentru orice tratament, fie ca doriti documentarea tratamentului de rejuvenare faciala, remodelare corporala sau terapia vaselor de sange. Amprenta mica la sol, rotile mari si lipsa cablurilor face din aesthetics body un sistem cu adevarat mobil. Urmarind etapele Guided Photography capturati pozele mult mai usoare. Optiunea unica Laser Liner face ca pozitionarea si follow-up-ul pacientului sa fie mult mai usoare. FotoFinder determina cele mai bune setari ale camerei, lumina si realizeaza poze profesionale, chiar daca sistemul este folosit de o persoana neexperimentata. Fiecare imagine este etichetata automat si stocata in baza de date.

Avantaje FotoFinder aestheticsAnaliza porilor, pigmentatiei, rosetei, ridurilor
Camera foto rotativa pentru poze standardizate din 5 unghiuri diferite
Comparatie fotografie si suprapunere
Rezolutie 18 megapixeli
Planuri de tratament si rapoarte personalizate
Produs ajustabil si baza de date tratament
Functie "Ghost" pentru fotografii follow-up
Integrare iPad optionala

CONTACT


Office

Str. Banu Dumitrache nr. 51, sector 2, Bucuresti Romania
Telefon: +4 021.322.30.64
Fax: +40 21.322.30.64
E-mail: office@beautymed.ro

Showroom

Strada Clucerului Nr. 55 Sector 1, Bucuresti Romania
Telefon: 0756.136.089

SOLICITA O OFERTA
contact beautymed