Salt la continut
Logo beautymed.ro
Aparatura Profesionala
de Estetica Medicala
Solutia Nr.1 pentru Clinici si Saloane

Ultimele Noutati de pe Piata de Estetica Medicala

NOU! - WONDER PRESTIGE

Wonder Prestige este un aparat EMS dedicat clinicilor si saloanelor, care imbina pentru prima oara tehnologiile de Electrostimulare si Neurostimulare pentru a livra un tratament unic de tonifiere musculara si slabire localizata.
Wonder Prestige este considerat cel mai avansat echipament de tip EMS de pe piata.

 • Dr. Val Alexander Danyar, DMD
  Dr. Val Alexander Danyar,
  DMD
  Wonder Prestige revolutioneaza tonifierea musculara cu ajutorul tehnologiei sale. Un echipament excelent pentru clinici, saloane, sali de fitness sau centre de recuperare medicala.
 • Dana Savuica
  Dana Savuica
  Inca dupa prima sedinta mi am simtit corpul mult mai tonifiat si abdomenul mai definit. Iar dupa cateva sedinte am scazut si cativa centimetri din talie. Ma simt Wonder Women dupa Wonder Prestige


Echipamentul Wonder Prestige aduce o abordare inovativa in tratamantele corporale, concentrandu-se pe dezcoltarea masei musculare ca prim mecanism de tratament.

Descopera Aparatul

BeautyMed Solution- Aparatura si Produse Medical-Estetice Premium pentru Clinici si Saloane

Cu peste 10 ani de experienta pe piata din Romania, BeautyMed ofera solutii complete de business in industria de estetica medicala, de la aparatura si produse pentru clinici si saloane, la strategii de vanzari, consultanta de marketing, solutii de finantare, educatie si training specializat.

Lucram numai cu cei mai reputabili producatori din industria medical-estetica intrenationala, precum Candela Medical, FotoFinder, Cocoon Medical si Intraceuticals. Astfel, cu BeautyMed, alegeti nu numai calitatea si siguranta pentru pacientii dumnevoastra, dar si un parteneriat solid pentru o dezvoltare pe termen lung a clinicii sau salonului.

1 banner mare de sus
Andrei Lungan
Echipa de Sales
education & training
finance

Wonder Prestige - Cea Mai Noua Tehnologie EMS de pe Piata

Echipamentul Wonder este prima platforma de pe piata care foloseste in mod simultan doua tehnologii de tonifiere musculara: Unde Electromagnetice Concentrate si Neurostimularea Selectiva de Mare Intensitate.

Lucrand in sinergie, aceste doua tehnologii stimuleaza atat contractia si dezvoltarea masei musculare, cat si viteza de reactie a legaturilor nervoase ale muschilor.

Aparatura Profesionala Pentru Saloane de Estetica si de Infrumusetare

Aparatele, echipamentele si produsele pentru saloanede estetica si infrumusetare distribuite de BeautyMed reprezinta avangarda industriei medical-estetice datorita rezultatelor, calitatii si sigurantei oferite.

Aparatura de Estetica Medicala pentru Clinici de Specialitate si Medici

Aparatele profesionale pentru clinici distribuite de BeautyMed ofera atat medicilor cat si pacientilor beneficiul celor mai performante tehnologii, dovedite in studii clinice la nivel international.

Vivere la differenza

Il tuo stile un mattone alla volta

Scopi di piu

Aparatura si Produse Medical-Estetice Premium pentru Clinici si Saloane

Cu peste 10 ani de experienta pe piata din Romania, BeautyMed ofera solutii complete de business in industria de estetica medicala, de la aparatura si produse pentru clinici si saloane, la strategii de vanzari, consultanta de marketing, solutii de finantare, educatie si training specializat.

Lucram numai cu cei mai reputabili producatori din industria medical-estetica intrenationala, precum Candela Medical, FotoFinder, Cocoon Medical si Intraceuticals. Astfel, cu BeautyMed, alegeti nu numai calitatea si siguranta pentru pacientii dumnevoastra, dar si un parteneriat solid pentru o dezvoltare pe termen lung a clinicii sau salonului.

Sculpt and Shape

Aparat Profesional de Remodelare Corporala si Rejuvenare Faciala

Sculpt and Shape este un aparat inovator de remodelare corporala si rejuvenare faciala, ce foloseste tehnologia RotateRF, special conceputa pentru ...

GentleLase Pro U

Aparat Profesional Laser Alexandrite

GentleLase Pro U este cel mai avansat aparat de epilare definitiva cu laser Alexandrite de pe piata internationala, produs de Candela Medical.

V-Series

Aparate Cu Tehnologii Multiple Pentru Estetica Corporala si Faciala

Aparatele Viora V-Series ofera locatiilor de estetica cele mai avansate tehnologii, permitand astfel diversificarea si personalizarea tratamentelor...

Sofwave

Aparat Profesional cu Ultrasunete pentru Estetica

Sofwave este un aparat profesional cu ultrasunete pentru clinici de estetica si saloane de infrumusetare, cu ajutorul caruie puteti oferi tratament...

Wonder Prestige

Aparat EMS de Electrostimulare Neuromusculara

Wonder Prestige este un echipament modern de tonifiere musculara si slabire localizata dedicat clinicilor si saloanelor ce doresc sa isi dezvolte p...

Dr. Jennifer L. Walden,


Texas USA

Pacientii nostri sunt foarte multumiti de rezultatele obtinute cu SmartGraft. Avem rezultate excelente si avem suportul unei echipe extraordinare.

 
Dr. Jennifer L. Walden, Texas USA

Eric F. Bernstein,


Pennsylvania USA

Laserul Vbeam de la Candela are un istoric de neegalat in rezultate, satisfactie pacient si versatilitate. Folosesc Vbeam pentru a trata o larga varietate de conditii. Rezultatele sunt extraordinare si niciun alt sistem nu le poate egala

 
Eric F. Bernstein, Pennsylvania USA

Dr. Giuseppe Argenziano,


Napoli Italia

FotoFinder bodystudio ATBM are potentialul sa schimbe monitorizarea digitala. Acest sistem analizeaza intregul corp si ulterior fiecare leziune. Trebuie sa stiu daca o leziune isi schimba simetria si asta o pot obtine cu fotografierea polarizata.

 
Dr. Giuseppe Argenziano, Napoli Italia

Epilarea cu Laser Alexandrite

De ce GentleLase Pro U este Cea Mai Buna Solutie Profesionala de Epilare Definitiva

GentleLase Pro U este cea mai noua varianta de platforma pentru epilare definitiva cu laser, dotata cu un cristal pur de Alexandrite si cu cele mai noi tehnologii de estetica, esentiale pentru a oferi servicii clientilor la cel mai inalt standard de

IBF - Editia a VI-a

Cel mai prestigios eveniment de estetica medicala din Romania.

In data de 08 - 10.05.2023, va asteptam la cel mai prestigios eveniment de estetica medicala din Romania - International Business Forum (IBF).

Cum sa deschizi o Clinica de Estetica Medicala in 7 Pasi

Un Ghid Complet pentru Antreprenori

Descopera care sunt pasii estentiali pentru deschiderea unei clinici de estetica medicala, in acest ghid complet.

Restabilirea volumetriei faciale cu Ellanse - Tips and Tricks

Curs Hand-On Bucuresti

Va invitam la cursul hands-on TIPS and TRICKS. Restabilirea volumetriei faciale cu Ellanse sustinut de domnul doctor Cristian Gheorghe, chirurg plastician si medic ambasador Ellanse.

Restabilirea volumetriei faciale si stimularea colagenului cu Ellanse

Curs teoretic si practic - Iasi

Sinclair Romania va invita la un nou curs despre utilizarea produsului inovator Ellanse in restabilirea volumetriei faciale si stimularea colagenului.