Salt la continut
Logo beautymed.ro
1 banner mare de sus
Andrei Lungan
Echipa de Sales
education & training
finance

Vivere la differenza

Il tuo stile un mattone alla volta

Scopi di piu

Aparatura si Produse Medical-Estetice Premium pentru Clinici si Saloane

Cu peste 10 ani de experienta pe piata din Romania, BeautyMed ofera solutii complete de business in industria de estetica medicala, de la aparatura si produse pentru clinici si saloane, la strategii de vanzari, consultanta de marketing, solutii de finantare, educatie si training specializat.

Lucram numai cu cei mai reputabili producatori din industria medical-estetica intrenationala, precum Candela Medical, FotoFinder, Cocoon Medical si Intraceuticals. Astfel, cu BeautyMed, alegeti nu numai calitatea si siguranta pentru pacientii dumnevoastra, dar si un parteneriat solid pentru o dezvoltare pe termen lung a clinicii sau salonului.
Produse

V-Series

Aparate Cu Tehnologii Multiple Pentru Estetica Corporala si Faciala

Aparatele Viora V-Series ofera locatiilor de estetica cele mai avansate tehnologii, permitand astfel diversificarea si personalizarea tratamentelor...
Produse

Pristine

Sistem de Microdermabraziune Diamond Peel

Pristine este un sistem de microdermabraziune pentru clinici medicale si saloane de infrumusetare, avand aplicabilitate atat in tratamente faciale,...
Produse

Infusion

Aparat de Mezoterapie Virtuala

Aparatul Infusion de la Viora este un dispozitiv pentru estetica faciala si corporala destinat clinicilor si saloanelor, ce foloseste electroporati...
Produse

Biodermogenesi Bi-One

Aparatura de Estetica Faciala si Corporala

Aparatul Biodermogenesi Bi-One pentru estetica faciala si corporala este bazat pe sinergia unica dintre campul electromagnetic, vacuum si electrost...
Produse

Adagyo

Aparat Drenaj Limfatic si Presoterapie

Agagyo este un aparat de drenaj limfatic si presoterapie produs de Cocoon Medical, dedicat clinicilor si saloanelor de infrumusetare.

Dr. Jennifer L. Walden,


Texas USA

Pacientii nostri sunt foarte multumiti de rezultatele obtinute cu SmartGraft. Avem rezultate excelente si avem suportul unei echipe extraordinare.

 
Dr. Jennifer L. Walden, Texas USA

Eric F. Bernstein,


Pennsylvania USA

Laserul Vbeam de la Candela are un istoric de neegalat in rezultate, satisfactie pacient si versatilitate. Folosesc Vbeam pentru a trata o larga varietate de conditii. Rezultatele sunt extraordinare si niciun alt sistem nu le poate egala

 
Eric F. Bernstein, Pennsylvania USA

Dr. Giuseppe Argenziano,


Napoli Italia

FotoFinder bodystudio ATBM are potentialul sa schimbe monitorizarea digitala. Acest sistem analizeaza intregul corp si ulterior fiecare leziune. Trebuie sa stiu daca o leziune isi schimba simetria si asta o pot obtine cu fotografierea polarizata.

 
Dr. Giuseppe Argenziano, Napoli Italia

Studiu de Caz in Tratarea Telangiectaziilor

Case Spotlight - Vbeam Perfecta

Laserul pulsat DYE este considerat de multi ani terapia standard pentru tratarea rozaceei faciale ce se manifesta sub forma telangiectaziilor si eritemelor. Studiu de caz de dr Desmond Gun.

FotoFinder - Academie Online

DermLite On the Spot

Descoperiti ultimele inovatii in imagistica dermatologica, alaturi de FotoFinder si DermLite, intr-un nou webinar pentru medici dermatologi.

Dr. Ioana Pescaru - Tratarea Patologiilor Vasculare

Esthetic Review cu Alina Sorescu

Va invitam sa aflati totul despre despre tratarea patologiilor vasculare, ce reprezinta ele, cum le putem clasifica, cum le putem trata, dar si despre experienta pacientilor in urma tratamentului cu Vbeam sau Gentle Max Pro.

Dr. Filis Demirgean - Afectiunile Zonei Intime

Esthetic Review cu Alina Sorescu

In al acest episod Esthetic Review cu Alina Sorescu vom discuta despre rejuvenarea intima sau reintinerirea vaginala, considerata pana nu de mult un subiect tabu.

Piata de Estetica Medicala din Romania

Oportunitati si Recomandari

In contextul pandemiei, piata de estetica medicala din Romania este una atractiva datorita specialistilor din domeniul medicinii estetice, a preturilor practicate, aproape cu 40% mai mici fata de cele din Europa, dar si a serviciilor de calitate pres