Salt la continut
Logo beautymed.ro
Aparatura Profesionala
de Estetica Medicala
Solutia Nr.1 pentru Clinici si Saloane

Ultimele Noutati de pe Piata de Estetica Medicala

NOU! - WONDER PRESTIGE

Wonder Prestige este un aparat EMS dedicat clinicilor si saloanelor, care imbina pentru prima oara tehnologiile de Electrostimulare si Neurostimulare pentru a livra un tratament unic de tonifiere musculara si slabire localizata.
Wonder Prestige este considerat cel mai avansat echipament de tip EMS de pe piata.

 • Dr. Val Alexander Danyar, DMD
  Dr. Val Alexander Danyar,
  DMD
  Wonder Prestige revolutioneaza tonifierea musculara cu ajutorul tehnologiei sale. Un echipament excelent pentru clinici, saloane, sali de fitness sau centre de recuperare medicala.
 • Dana Savuica
  Dana Savuica
  Inca dupa prima sedinta mi am simtit corpul mult mai tonifiat si abdomenul mai definit. Iar dupa cateva sedinte am scazut si cativa centimetri din talie. Ma simt Wonder Women dupa Wonder Prestige


Echipamentul Wonder Prestige aduce o abordare inovativa in tratamantele corporale, concentrandu-se pe dezcoltarea masei musculare ca prim mecanism de tratament.

Descopera Aparatul

BeautyMed Solution- Aparatura si Produse Medical-Estetice Premium pentru Clinici si Saloane

Cu peste 10 ani de experienta pe piata din Romania, BeautyMed ofera solutii complete de business in industria de estetica medicala, de la aparatura si produse pentru clinici si saloane, la strategii de vanzari, consultanta de marketing, solutii de finantare, educatie si training specializat.

Lucram numai cu cei mai reputabili producatori din industria medical-estetica intrenationala, precum Candela Medical, FotoFinder, Cocoon Medical si Intraceuticals. Astfel, cu BeautyMed, alegeti nu numai calitatea si siguranta pentru pacientii dumnevoastra, dar si un parteneriat solid pentru o dezvoltare pe termen lung a clinicii sau salonului.

1 banner mare de sus
Andrei Lungan
Echipa de Sales
education & training
finance

Wonder Prestige - Cea Mai Noua Tehnologie EMS de pe Piata

Echipamentul Wonder este prima platforma de pe piata care foloseste in mod simultan doua tehnologii de tonifiere musculara: Unde Electromagnetice Concentrate si Neurostimularea Selectiva de Mare Intensitate.

Lucrand in sinergie, aceste doua tehnologii stimuleaza atat contractia si dezvoltarea masei musculare, cat si viteza de reactie a legaturilor nervoase ale muschilor.

Aparatura Profesionala Pentru Saloane de Estetica si de Infrumusetare

Aparatele, echipamentele si produsele pentru saloanede estetica si infrumusetare distribuite de BeautyMed reprezinta avangarda industriei medical-estetice datorita rezultatelor, calitatii si sigurantei oferite.

Aparatura de Estetica Medicala pentru Clinici de Specialitate si Medici

Aparatele profesionale pentru clinici distribuite de BeautyMed ofera atat medicilor cat si pacientilor beneficiul celor mai performante tehnologii, dovedite in studii clinice la nivel international.

Vivere la differenza

Il tuo stile un mattone alla volta

Scopi di piu

Aparatura si Produse Medical-Estetice Premium pentru Clinici si Saloane

Cu peste 10 ani de experienta pe piata din Romania, BeautyMed ofera solutii complete de business in industria de estetica medicala, de la aparatura si produse pentru clinici si saloane, la strategii de vanzari, consultanta de marketing, solutii de finantare, educatie si training specializat.

Lucram numai cu cei mai reputabili producatori din industria medical-estetica intrenationala, precum Candela Medical, FotoFinder, Cocoon Medical si Intraceuticals. Astfel, cu BeautyMed, alegeti nu numai calitatea si siguranta pentru pacientii dumnevoastra, dar si un parteneriat solid pentru o dezvoltare pe termen lung a clinicii sau salonului.

Wonder Prestige

Aparat EMS de Electrostimulare Neuromusculara

Wonder Prestige este un echipament modern de tonifiere musculara si slabire localizata dedicat clinicilor si saloanelor ce doresc sa isi dezvolte p...

V-Series

Aparate Cu Tehnologii Multiple Pentru Estetica Corporala si Faciala

Aparatele Viora V-Series ofera locatiilor de estetica cele mai avansate tehnologii, permitand astfel diversificarea si personalizarea tratamentelor...

Biodermogenesi Bi-One

Aparatura de Estetica Faciala si Corporala

Aparatul Biodermogenesi Bi-One pentru estetica faciala si corporala este bazat pe sinergia unica dintre campul electromagnetic, vacuum si electrost...

Pristine

Sistem de Microdermabraziune Diamond Peel

Pristine este un sistem de microdermabraziune pentru clinici medicale si saloane de infrumusetare, avand aplicabilitate atat in tratamente faciale,...

Infusion

Aparat de Mezoterapie Virtuala

Aparatul Infusion de la Viora este un dispozitiv pentru estetica faciala si corporala destinat clinicilor si saloanelor, ce foloseste electroporati...

Dr. Jennifer L. Walden,


Texas USA

Pacientii nostri sunt foarte multumiti de rezultatele obtinute cu SmartGraft. Avem rezultate excelente si avem suportul unei echipe extraordinare.

 
Dr. Jennifer L. Walden, Texas USA

Eric F. Bernstein,


Pennsylvania USA

Laserul Vbeam de la Candela are un istoric de neegalat in rezultate, satisfactie pacient si versatilitate. Folosesc Vbeam pentru a trata o larga varietate de conditii. Rezultatele sunt extraordinare si niciun alt sistem nu le poate egala

 
Eric F. Bernstein, Pennsylvania USA

Dr. Giuseppe Argenziano,


Napoli Italia

FotoFinder bodystudio ATBM are potentialul sa schimbe monitorizarea digitala. Acest sistem analizeaza intregul corp si ulterior fiecare leziune. Trebuie sa stiu daca o leziune isi schimba simetria si asta o pot obtine cu fotografierea polarizata.

 
Dr. Giuseppe Argenziano, Napoli Italia

Tehnici de injectare cu Biostimulator de Colagen

Ellanse

Va asteptam la cursul Tehnici de Injectare Biostimulator de Colagen - Ellanse in data de 10 februarie la Spitalul Grosu Aestethics, strada Mures, nr. 166 din Timisoara

Laserele Nd:YAG

Avantajele Unui Asemenea Laser in Clinica Dumneavoastra

Unul dintre avantajele principale ale laserului Nd:YAG este că poate fi utilizat pe pielea mai închisă la culoare fără a provoca arsuri sau alte daune. De asemenea, acest laser poate fi utilizat pentru a trata zonele sensibile ale corpului, cum ar fi

Curs de injectare MaiLi

Acid hialuronic cu tehnologia OxiFree

Pentru a descoperi gama de acid hialuronic MaiLi, va asteptam la workshop in data de 14 ianuarie 2023 la Targu Mures.Alaturi de noi o vom avea pe Dr.Luminita Decean, medic dermatolog cu o experienta vasta in medicina estetica minim-invaziva.

FotoFinder si Prietenii - friends4dermoscopy

Academia online - Editie speciala: Zona Baltica si Ucraina

Descopera ultimele noutati din lumea dermatoscopiei, impreuna cu specialisti internationali.

Nordlys - Noi Optiuni de Tratamente Vasculare

Tehnologii SWT si Nd:YAG pentru tratamente vasculare profunde

Descopera cele mai noi tehnologii SWT (tratament luminos cu lungimi de unda scurte) si Nd:YAG, cu rezultate exceptionale in tratarea patologiilor vasculare profunde.