Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Tratament non invaziv folosind acid hialuronic liber

Tratament Non-Invaziv cu Acid Hialuronic Liber

Curs Basic

Eveniment programat
10 aprilie 2024
27 februarie, 2024

In universul dinamic al ingrijirii faciale, tratamentele Intraceuticals se remarca printr-o abordare inovatoare in domeniul esteticii, oferind o metoda non-invaziva si revolutionara pentru revitalizarea pielii. Acest curs este conceput special pentru profesionistii din domeniul estetic, cu scopul de a va initia in utilizarea produselor si tehnologiei Intraceuticals, care utilizeaza oxigenul hiperbaric pentru a infuza in piele ingrediente active, oferind clientilor un aspect vizibil intinerit si mai sanatos.

Tehnologia Intraceuticals se bazeaza pe seruri avansate ce contin acid hialuronic, antioxidanti, vitamine si minerale. Acest proces stimuleaza sinteza de colagen si elastina, imbunatatind hidratarea, fermitatea si aspectul general al pielii, minimizand in acelasi timp ridurile si liniile fine.

Cursul ofera o intelegere detaliata a mecanismelor prin care tehnologia Intraceuticals revitalizeaza pielea, de la fundamentul stiintific la aplicarea practica a tratamentelor. Veti invata cum sa personalizati procedurile pentru a satisface nevoile individuale ale pielii fiecarui client, garantand rezultate remarcabile si imbunatatind satisfactia acestora.

Dedicat profesionistilor dedicati excelentei in estetica, acest curs va echipeaza cu abilitatile necesare pentru a integra tratamentele Intraceuticals in oferta de servicii, crescand astfel gradul de satisfactie al clientilor si consolidandu-va pozitia ca experti in solutii de varf pentru ingrijirea pielii. Inscrieti-va acum pentru a descoperi cum tehnologia Intraceuticals poate transforma practica dumneavoastra estetica si a oferi clientilor rezultate exceptionale, evidente imediat dupa prima sesiune de tratament.

BeautyMed

Aflati mai multe detalii contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos