Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Oferta Acid Hialuronic MaiLi in Luna Martie

Oferta MaiLi: Fiecare Femeie Merita sa Straluceasca

Oferta Acid Hialuronic Premium MaiLi

11 martie, 2024

In luna dedicata femeilor, Sinclair Romania are activa o super oferta la acidul hialuronic premium MaiLi: la 2 ml de acid hialuronic achizitionati, primesti cadou o crema cu vitamina B3 de la Skin Perfusion. Cei 2 ml pot fi injectati in zone diferite ale fetei, in functie de dorintele si necesitatile fiecarui pacient.

MaiLi este un filler pe baza de acid hialuronic, care contine tehnologia unica patentata OxiFree. Tehnologia elvetiana OxiFree elimina oxigenul reactiv din molecula de acid hialuronic. Astfel, gelul prezinta proprietati unice, acesta devenind suplu, elastic, flexibil, rezistent la presiune si care respecta miscarile naturale – sanse minime de migrare. Asadar, acidul hialuronic MaiLi este caracterizat ca fiind unul premium si datorita longevitatii gelului AH in tesutul cutanat. Remanenta poate ajunge si la 24 de luni dupa doar o sedinta.

Gama MaiLi contine 4 tipuri de acid hialuronic, fiecare fiind realizat pentru a remodela, redefini si intensifica fiecare zona a fetei. Toate produsele au integrate in componenta lor lidocaina pentru o experienta confortabila, indiferent de zona pe care doriti s-o imbunatatiti.

Precise - conceput special pentru a trata liniile fine si ridurile. Este indicat pentru umplerea liniilor nazolabiale, al santului lacrimal, pentru definirea conturului si pentru o usoara volumizare a buzelor.
Define - recomandat pentru tratarea liniilor fine, umplerea ridurilor profunde/medii si conturarea si volumizarea buzelor.
Volume - ideal pentru volumizarea faciala si subdermala. Este recomandat pentru reconstructia faciala, a defectelor structurale cauzate de pierderea de volum (lipoatrofia), dar si pentru tratamentul ridurilor profunde si pentru augmentarea volumului facial (lifting facial).
Extreme - cel mai puternic gel, conceput pentru sculptarea si remodelarea trasaturilor faciale; este indicat pentru reconstructia faciala a defectelor structurale cauzate de pierderea de volum (lipoatrofia), restabilirea volumului facial si imbunatatirea volumetriei tesutului facial.

Crema B3 Recovery Cream de la SkinPerfusion este potrivita pentru toate tipurile de ten, dar in special pentru pielea sensibila si sensibilizata in urma interventiilor estetice. Substantele active ce compun crema reparatoare cu vitamina B3 sunt: vitamina B3 (niacinamide), H-Urea, Rhamno Complex si Complex de plante. Este cea mai buna alegerea pentru a hidrata, calma si repara bariera protectoare a tenului.

O rutina recomandata dupa orice procedura estetica pentru a reface bariera protectoare a pielii, a calma, hidrata si a reduce roseata este:
1. Curatarea tenului cu apa micelara
2. Aplicarea B3 Recovery Serum
3. Aplicarea B3 Recovery Cream
4. Aplicarea UV Skin protect – SPF 50+

Indiferent in ce localitate te-ai afla, clinicile noastre partenere au disponibila aceasta oferta. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi, iar noi te vom redirectiona catre cea mai apropiata clinica de tine!

BeautyMed