Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
GentleLase Pro U - Cel Mai Bun Aparat de Epilare Definitiva cu LaserGentleLase Pro U - Cel Mai Bun Aparat de Epilare Definitiva cu Laser

Epilarea cu Laser Alexandrite

De ce GentleLase Pro U este Cea Mai Buna Solutie Profesionala de Epilare Definitiva

16 mai, 2023


Epilarea cu Laser Alexandrite – De ce GentleLase Pro U este Cea Mai Buna Solutie Profesionala de Epilare Definitiva

Gentle Lase Pro U este cea mai noua varianta de platforma pentru epilare definitiva cu laser, dotata cu un cristal pur de Alexandrite (Crisoberil [BeAl2O4] dopat cu ioni de Crom [Cr3+]) si cu cele mai noi tehnologii de estetica, esentiale pentru a oferi servicii clientilor la cel mai inalt standard de calitate.   

Cu un profil de siguranta exceptional si rezultate vizibile imediat, GentleLase Pro U de la Candela Medical este cel mai avansat echipament profesional de epilare definitiva de pe piata si face parte din gama Gentle Pro Series. Laserul Alexandrite livreaza energia in zona de tratament la o lungime de unda de 755nm, ideala pentru o absorbtie ridicata in melanina din componenta foliculilor pilosi (radacina firelor de par). Lungimea de unda produsa cu laserul Alexandrite asigura un tratament foarte rapid, durabil in timp, dar si un grad mare de satisfactie in rândul pacientilor.

Laserul Alexandrite, beneficii si avantaje pentru epilarea definitiva

Epilarea definitiva cu laser, realizata cu aparate profesionale, prezinta un interes din ce in ce mai ridicat in rândul pacientilor, iar piata globala de profil, estimata la 583 de milioane de dolari in 2021, ar putea creste cu circa 15% pâna in 2031. Motivul principal il reprezinta rezultatele net superioare pe care le ofera tehnologia profesionala in aceasta sub-ramura a esteticii.

Laserul Alexandrite reprezinta cea mai eficienta tehnologie de epilare definitiva cunoscuta, cu rezultate durabile si vizibile imediat. Aceasta procedura se situeaza in top 4 proceduri estetice non-chirurgicale pe piata din SUA, iar laserul Alexandrite este cea mai populara optiune pentru indepartarea parului nedorit.

Puterea si rapiditatea GentleLase Pro U, alaturi de intensitatea si eficienta laserului Alexandrite, asigura o eliminare permanenta a majoritatii firelor de par, dupa doar câteva sedinte de tratament. In plus, laserul Alexandrite permite tratarea eficienta a zonelor mari, precum spatele sau picioarele, in doar câteva minute.

GentleLase Pro U - Cel Mai Bun Aparat de Epilare Definitiva cu Laser

De ce este GentleLase Pro U cea mai buna solutie profesionala de epilare definitiva

Tehnologia avansata care sta la baza GentleLase Pro U te ajuta sa oferi servicii cu adevarat premium pentru pacientii tai. Iata 9 motive pentru care acest aparat profesional reprezinta noul etalon in epilarea definitiva cu laser:   

1. Laserul Alexandrite - Efecte imediate, durabile si confort pentru pacient

GentleLase Pro U este dotat cu o sursa puternica de laser Alexandrite, ce permite livrarea energiei la o lungime de unda de 755nm. Laserul Alexandrite reprezinta cea mai eficienta metoda de indepartare a parului nedorit de pe corp cunoscuta in acest moment, principalele sale avantaje fiind vizibilitatea imediata a rezultatelor si durabilitatea tratamentului.
 
Acest tip de laser permite realizarea de tratamente rapide, cu un grad de siguranta exceptional, dar si cu un confort mai ridicat pentru pacienti. Dupa doar 3 sedinte, pacientii beneficiaza de eliminarea a circa 80% din firele de par, mult mai rapid decât in cazul altor tipuri de echipamente.

2. GentleLase Pro U, rezultatul a 20 de ani de experienta in epilarea definitiva cu laser

GentleLase Pro U reprezinta cel mai avansat echipament profesional de epilare definitiva de pe piata la momentul actual, atât in ceea ce priveste piata de estetica medicala din România, cât si la nivel international. Candela Medical, compania care produce acest aparat, este lider mondial in domeniul epilarii definitive cu laser si activeaza in 86 de tari, platforma GentleLase Pro U fiind rezultatul a 20 de ani de experienta in domeniu.

3. Tratament rapid, datorita puterii sursei de laser

GentleLase Pro U este cea mai avansata tehnologie de pe piata in domeniul epilarii definitive cu laser. Acest lucru inseamna ca platforma asigura cel mai rapid tratament disponibil in prezent, datorita puterii mari a laserului Alexandrite, ce livreaza energia la o lungime de unda de 755nm.

Gratie avantajelor GentleLase Pro U, experienta pentru pacient in timpul procedurii de epilare definitiva cu laser este una de neegalat pâna in acest moment. Pacientul beneficiaza de rezultate vizibile imediat si de confort, multumita puterii mari a sursei de laser si a optiunilor diferite de spot ce permit un tratament rapid. In plus, va fi mereu in siguranta si se va bucura de rezultate durabile.

4. Optiuni diferite de spot

Echipamentul de epilare definitiva profesionala ofera posibilitatea de a folosi diverse marimi de spot, de 6, 8, 10, 12, 15 si 18 mm, special concepute din punct de vedere anatomic, si care acopera o gama larga de fluente. In plus, exista si marimi speciale de spot, de 20, 22 si 24 de mm, marimi optionale cu ajutorul carora scurtezi si mai mult timpul de tratament


GentleLase Pro U iti permite nu doar sa elimini 80% din firele de par dupa doar 3 sedinte de tratament, ci sa epilezi definitiv cu succes si zonele cu fire de par subtiri. Iar, marimile de spot adaptate iti permit sa tratezi rapid si eficient zone mari precum spatele si picioarele.

5. Interfata grafica intuitiva si ecran tactil

Aparatul profesional GentleLase Pro U a fost conceput special pentru a usura munca medicilor si a terapeutilor. In acest sens, el integreaza cele mai recente inovatii tehnologice in domeniu pentru ca pacientii tai sa beneficieze de tratamente sigure si rapide.

Interfata grafica actualizata a platformei GentleLase Pro U si ecranul tactil usor de utilizat, ce expune geometria terapiei, au fost special proiectate pentru ca tu sa poti selecta parametrii de tratament intr-un mod facil, cât se poate de intuitiv. In etapa pregatirii tratamentului, operatorul aparatului beneficiaza de un setup ghidat, cu ajutorul caruia se pot ajusta toti parametrii de tratament.

6. Aplicator ergonomic, usor de manevrat

Platforma GentleLase Pro U detine un aplicator ergonomic, usor manevrabil folosind un brat articulat, astfel incât operatorul sa poata beneficia de cât mai multa mobilitate in timpul tratamentului

7. Dispozitiv de racire dinamica

GentleLase Pro U detine si un dispozitiv de racire dinamica ce actioneaza independent si se adapteaza automat la setarile de fluenta si marime de spot. Dispozitivul special de racire asigura o protectie dinamica a epidermei, ceea ce creste semnificativ gradul de siguranta si ii permite operatorului platformei sa se concentreze exclusiv pe tratament.

8. Durate diferite de puls

GentleLase Pro U iti ofera optiunea sa setezi diferite durate de puls, functie esentiala pentru a obtine rezultate optime nu doar pentru epilare, ci si in tratarea leziunilor pigmentare.

9. Functii modulare integrate

Daca optezi pentru GentleLase Pro U, poti utiliza functiile modulare integrate ale platformei pentru a adauga o sursa de laser Nd:YAG de mare putere. In acest fel, vei putea dezvolta in mod semnificativ portofoliul de patologii pe care locatia le poate aborda.

GentleLase Pro U, o solutie completa pentru clinica sau centrul tau de epilare definitiva

Epilarea definitiva cu laser a parului nedorit de pe corp reprezinta o optiune de luat in calcul nu doar pentru multe femei, ci si pentru un numar tot mai mare de barbati. Pacientii de gen masculin isi doresc efectuarea acestei proceduri in special pentru zone mari, precum spatele, bratele sau picioarele.

GentleLase Pro U te poate ajuta sa te distingi prin servicii de inalta calitate si sa le asiguri pacientilor tai un grad ridicat de satisfactie. Aceasta platforma iti va aduce un semnificativ avantaj competitiv pe piata de estetica medicala si permite chiar si adaptarea modelului de business in directia realizarii unui centru premium de epilare definitiva cu laser.

Echipamentul profesional GentleLase Pro U te ajuta sa asiguri un tratament rapid, eficient si sigur pacientilor, ceea ce inseamna un ROI ridicat, o crestere a profitabilitatii si posibilitatea dezvoltarii business-ului tau pe termen lung.

GentleLase Pro U poate fi folosit atât de medici, cât si de asistenti medicali specializati.

GentleLase Pro U este un aparat compact, usor, mobil, care iti asigura mai multa energie, optiuni pentru spoturi mai mari, fluente mai mari si durate mai scurte ale pulsatiilor, cu rezultate durabile, demonstrate. In acest fel, le poti oferi tratamente mai rapide, convenabile si confortabile pacientilor tai, in siguranta si fara timp de recuperare.

Poti realiza procedura de epilare definitiva si vara, cu GentleLase Pro U?

Da, laserul Alexandrite are un grad ridicat de eficienta si poate fi folosit pentru epilare definitiva si pe timp de vara, in anumite conditii de siguranta.

In primul rând, epilarea definitiva efectuata vara necesita un grad sporit de atentie. Este necesar ca pacientul sa isi protejeze pielea de soare inainte si dupa tratament. Daca in cazul laserului Dioda, nu se recomanda expunerea la soare intre 3 si 5 zile inainte si dupa procedura, in cazul Alexandrite lucrurile stau diferit: se recomanda 2, ideal 4 saptamâni, de evitare a expunerii la soare inainte si dupa tratament.

Epilarea definitiva cu laser Alexandrite este indicata in principiu pentru zonele cu expunere mai redusa la soare (zona inghinala, axila). Insa, daca pacientul are grija sa nu isi expuna deloc picioarele si bratele la razele ultraviolete timp de cel putin 2 saptamâni, laserul Alexandrite poate fi folosit in siguranta, cu efecte mult mai rapide si de durata.

GentleLase Pro U - Cel Mai Bun Aparat de Epilare Definitiva cu Laser De asemenea, epilarea pe piele bronzata se poate face fara efecte secundare, insa doar daca pielea a fost bronzata cu cel putin 2 saptamâni inainte de tratament. Bineinteles, este indicata folosirea cremei de protectie solara, evitarea medicamentelor si a produselor cosmetice fotosensibilizante, dar si a altor factori iritanti pentru piele (bai, dusuri fierbinti, sauna sau tratamente care presupun incalzirea pielii, cum este radiofrecventa).

GentleLase Pro U este cel mai avansat aparat de epilare definitiva profesionala disponibil pe piata din România si are numeroase avantaje pentru pacienti, pentru operatori, dar si pentru business-ul tau. Rezultatele vizibile imediat, rapiditatea tratamentului, gradul ridicat de siguranta si confort pentru pacienti, dar si functiile intuitive, versatilitatea si calitatea aparatului sunt elemente care il transforma intr-un avantaj competitiv semnificativ pentru compania ta.

Afla mai multe despre avantajele GentleLase Pro U!

BeautyMed