Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Curs produse injectabile Sinclair - 28 octombrie

Volumetrie. Corectie. Rejuvenare cu Sinclair

Curs practic - 28 octombrie

14 septembrie, 2023

BeautyMed va invita la un nou curs sustinut de dr. Daniela Catanas – medic dermatolog, chirurg plastician si brand ambassador Sinclair.

Evenimentul va avea loc pe data de 28 octombrie, incepand cu ora 10:30, la Clinica Dermica, Strada Superba, nr.10, Dumbravita, Timisoara. In cadrul cursului “Volumetrie. Corectie. Rejuvenare”, Dr. Catanas va prezenta produsele din gama Sinclair, cum ar fi acidul hialuronic MaiLi (Precise, Define, Volume, Extrem) și biostimulatoarele de colagen Lanluma X, Lanluma V, Ellanse S si Ellanse M.

MaiLi, un acid hialuronic premium, inoveaza in estetica faciala cu tehnologia OxiFree, stabilind un standard superior de calitate si eleganta. Portofoliul unic MaiLi include fillere cu acid hialuronic puternic reticulate, distingandu-se ca singurul brand unde cantitatea mai mica de produs asigura o flexibilitate si volumizare sporita.

Lanluma reprezinta o gama superioara de fillere pentru stimularea colagenului destinata zonei faciale si corporale, stabilind noi standarde in domeniul medical-estetic. Aceste injectabile cu acid polilactic (PLLA) sunt deosebit de eficiente si au fost concepute pentru a restabili volumul.

Ellanse este un filler cu actiune dubla care stimuleaza productia naturala de colagen din corp. Folosind doua componente esentiale, policaprolactona (PCL) si carboximetil celuloza (CMC), Ellanse stimuleaza treptat sinteza de colagen, abordand cauzele imbatranirii faciale pentru rezultate durabile si aspect natural.

Inscrieti-va, completand formularul de mai jos, pentru a afla care sunt tehnicile de injectare, caracteristicile, beneficiile, indicatiile si rezultatele acestor produse premium.

 

BeautyMed

Aflati mai multe detalii contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos