Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Descopera Puterea Acidului Hialuronic MaiLi - Curs Hands-on 28 octombrie

Descopera Puterea Acidului Hialuronic MaiLi

Curs Hands-on - 28 octombrie

13 septembrie, 2023

Va asteptam la cursul ,,Descopera Puterea Acidului Hialuronic MaiLi” pe data de 28 octombrie la Clinica DermIQ, Strada Moldovei, nr. 2A, Cluj-Napoca, incepand cu ora 09:30. Dr. Luminita Decean, medic dermatolog cu o experienta vasta in domeniul esteticii, medic ambasador MaiLi va sustine cursul pentru medicii doritori sa cunoasca produsul inovator MaiLi.

Cursul este compus din doua module: modulul teoretic si cel practic. Va vor fi explicate concepte si tehnici de injectare, pentru a dobandi cunostintele necesare despre MaiLi – acid hialuronic cu tehnologia OxiFree. De asemenea, o sa aflati avantajele utilizarii gamei de produse MaiLi, indicatiile si recomandariile, dar si punctele si tehnicile de injectare.

Datorita tehnologiei OxiFree, gelul este unic, suplu, cu proprietati elastice, rezultatele apar imediat, iar remanenta este ridicata. De asemenea, raspunde exceptional de bine la presiune, este flexibil, pastrand dinamica expresiilor si miscarea naturala. Gama MaiLi este compusa din 4 produse: Precise, Define, Volume si Extreme. Aflati caracteristicile fiecarui produs in parte la curs!

Inscrieti-va, completand formularul de mai jos pentru a afla care sunt beneficiile si indicatiile acidului hialuronic MaiLi. 

BeautyMed

Aflati mai multe detalii contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos