Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Curs practic Sinclair pentru acid polilactic, mezoterapie si acid hialuronic

Workshop - Protocol de Lucru cu Acid Polilactic si Mezoterapie

Curs practic - 28 Februarie

Eveniment programat
28 februarie 2024
23 februarie, 2024

BeautyMed va invita la un nou curs sustinut de dr. Filis Demirgean – Medic Dermatolog si Trainer International Sinclair, despre protocoale de lucru cu acid polilactic si mezoterapie, dar si despre beneficiile acidului hialuronic.

Evenimentul va avea loc pe data de 28 Februarie, incepand cu ora 10:30, la Clinica DermatIQ, Strada Ioan Lavosin, nr. 31, Timisoara.

Despre Workshop

In cadrul cursului “Descopera noul protocol inovator care combina acidul polilactic cu mezoterapia si afla secretele acidului hialuronic premium”, Dr. Filis Demirgean va prezenta proprietatile acidului hialuronic premium MaiLi (Precise, Define, Volume, Extreme) si noul protocol combinat dintre Lanluma - biostimulator de colagen cu acid polilactic de generatie noua si NCTF 135 HA - solutie biorevitalizanta. Acest protocol este destinat in special pentru rejuvenarea faciala.

Participarea la acest workshop reprezinta o oportunitate unica pentru profesionistii din domeniul esteticii si al medicinei estetice care doresc sa-si extinda cunostintele si sa se familiarizeze cu cele mai recente inovatii in tratamentele de rejuvenare faciala. Prin prezentarea detaliata a doamnei doctor Filis Demirgean, participantii vor avea ocazia sa inteleaga in profunzime modul de actiune si beneficiile combinatiei dintre acidul polilactic si mezoterapia, precum si sa descopere avantajele utilizarii acidului hialuronic premium MaiLi in proceduri estetice.

Mai mult decat atat, participarea la acest eveniment va permite sa va imbunatatiti abilitatile practice prin demonstratii live si sesiuni interactive, oferindu-va astfel posibilitatea de a vedea direct efectele si tehnicile de aplicare ale acestor tratamente inovatoare. Acest aspect este esential pentru orice specialist care doreste sa mentina un standard inalt al serviciilor oferite si sa raspunda eficient nevoilor in continua schimbare ale clientilor. Participand la acest workshop, veti avea sansa de a va dezvolta profesional, de a va conecta cu alti profesionisti din domeniu si de a va asigura ca sunteti la curent cu ultimele tendinte si tehnologii in rejuvenarea faciala.

Produse-Cheie

MaiLi, acid hialuronic premium, ce foloseste tehnologia elvetiana OxiFree, ofera un nou standard de calitate si rafinament in tratamentele de estetica faciala. MaiLi foloseste cu 24% mai putin filler pentru un volum de neegalat cu rezultate de lunga durata.

Lanluma este o gama superioara de biostimulatoare, destinata atat zonei faciale, cat si corporale, stabilind noi standarde in domeniul medical-estetic. Lanluma activeaza o regenerare profunda a tesutului ce stimuleaza colagenul, oferind un usor volum si o reconturare pentru un rezultat complet.

Produsul NCTF 135 HA contine acid hialuronic (5 mg/ml) si un cocktail de 59 de substante (vitamine, minerale, aminoacizi, co-enzime, acizi nucleici si antioxidanti) – care asigura nutrientii necesari pentru a mentine sanatatea tesutului cutanat si contribuie la o imbunatatire continua a calitatii pielii, stimuland productia naturala a colagenului din corp.

Va puteti inscrie, completand formularul de mai jos, pentru a afla care sunt tehnicile de injectare, caracteristicile, beneficiile si rezultatele acestor produse premium.

BeautyMed

Aflati mai multe detalii contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos