Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Congresul National de Dermatologie 2023 - FotoFinder

Congresul National de Dermatologie 2023

Descopera cele mai noi aplicatii in videodermatoscopie la Congresul National de Dermatologie 2023

21 iunie, 2023

In perioada 22-24 iunie ne gasiti la Congresul National De Dermatologie din Poiana Brasov. Te asteptam sa experimentezi inovatia si tehnologia unica FotoFinder in diagnosticarea precisa si rapida a cancerului de piele.

FotoFinder GmbH este in avangarda inovatiei in industria videodermatoscopiei computerizate, integrand cele mai avansate tehnologii, atat hardware cat si software, pentru a oferi medicilor dermatologi o experienta unica de diagnosticare. FotoFinder ATBM - Automated Total Body Mapping faciliteaza descoperirea rapida a leziunilor atipice astfel:

Mosaic View – permite vizualizarea leziunilor de pe intreg corpul, organizate dupa localizare sau dupa categorie: noi, modifcate, nemodificate. Mosaic View ofera posibilitatea de a filtra rapid leziunile in functie de gradul de risc inca din stadiu de cartografiere, permitand astfel mediculul dermatolog sa selecteze pe loc leziunile ce se preteaza a fi analizate in detaliu cu Medical 1000s.

CrystalView – Medicam1000s este o camera foto full HD cu un zoom optic exceptional de pana la 400X, capabil de a oferi o reala “calatorie” la nivelul structurilor pielii.

FotoFinder AI – Moleanalyzer Pro contribuie semnificativ la pre-diagnosticul leziunilor pielii si interpreteaza imagistica obtinuta in detaliu.

PolFlash xE – permite obtinerea de fotografii RAW, polarizate, de rezolutie inalta, atat pentru diagnosticul leziunilor, cat si pentru sustinerea unui cadru de studio in cazul domeniului estetic.

Proces de obtinere a datelor rapid – procedura de diagnosticare este rapida, intuitiva si complet delegabila catre un asistent.

Cu adevarat mobil – Turnul ATBM pe langa faptul a poate fi mutat dintr-un cabinet in altul, poate sustine mai multi utilizatori cu baze de date separate.

Vino sa experimentezi diagnosticul precis si rapid al leziunilor cutanate in standul BeautyMED de la SRD.

BeautyMed